Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

една песен от "Грозна като смърта" която я няма в саунтрака ...пее се нещо като "One day ,maybe next week ,i'm gona-gona-gona-gona getcha ya ,one day ,maybe tomorrow i'am gonna-gonna-gona get ya"

Тази ли е :confused

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
една песен от "Грозна като смърта" която я няма в саунтрака ...пее се нещо като "One day ,maybe next week ,i'm gona-gona-gona-gona getcha ya ,one day ,maybe tomorrow i'am gonna-gonna-gona get ya"

Blondie - One Way Or Another

Ейй Fibaman ме изпревари :)

А песента я има и в изпълнение на Пайпър Перабо(главната героиня във филма) :D

Ами търся една мнооогооо стара песен.Не знам нито на кой е,нито как се казва.

Куплетите звучат горе-долу като първите песни на Shaggy,и в припева се пее нещо от рода на "Pamos a tequilla,seniorita,bonita..." и нататък не знам,ако някой се сеща да се обади :)

10х

Може би е малко късно за отговор ,но ..."Umbrellos Los - No Tengo Dinero" ама къде я има ........ :confused

Има едно хаус парче, дето ми е в главата, ама незнам как се казва. В него се пее нещо от рода на: "You you you you, you were my man, You you you you, you were my man, so whyyyyyyy did you left me ....., and whyyyyy did you....., ............., I say Yeah"

Търся една песен... мисля, че е на The Chemical Brothers - ама не съм сигурен.На припева се включва и една цигулка.Ако можете да ми кажете коя е песента и да дадете линк ще е чудесно :)

Търся една песен, незнам точно как да я обясня. Стара е, мисля, че спада към evergreen-ите. Пее се "I Believe in Miracles...". Имаше някакво клипче, в което една мишка седи пред дупката си и танцува на тази песен, докато взима едно парче сиренце от един капан...незнам дали сте го гледали, но анимацийката е яка. Та, за песента става въпрос, не съм сигурен, но мисля, че е от времето на James Brown, доста стара. Мерси предварително.

Търся една песен... мисля, че е на The Chemical Brothers - ама не съм сигурен.На припева се включва и една цигулка.Ако можете да ми кажете коя е песента и да дадете линк ще е чудесно :)

Chemical Brothers - Galvanize

Малко съм извън темата, но просто сега се кефя максимално, защото си намерих една песен, която я търсих с месеци :music :music :music

Незнам, дали ще ви допадне стилът, но ако искате, вижте я.

The Dandy Warhols - Bohemian Like You

Може би е малко късно за отговор ,но ..."Umbrellos Los - No Tengo Dinero" ама къде я има ........ :confused

Да,това е песента,но аз вече я намерих,даже бях пуснала пост в рикуестс и след като си намерих песента,сложих един "едит" че не я търся вече ;)

Мерси и на двамата все пак,ако не я бях намерила,вие щяхте да сте ми спасението :lol: :thumbs-up:

Някой може ли да ми намери онова парче от рекламата на едно кафе беше/не си спомням/за оня дето се мести точно пред една италианка и се пееее:Then I saw her face....

Aidi 6e q namerq ,misi za pomo6tta:):)

Някой може ли да ми намери онова парче от рекламата на едно кафе беше/не си спомням/за оня дето се мести точно пред една италианка и се пееее:Then I saw her face....

pesenta se kazva I'mBeliever

Aidi 6e q namerq ,misi za pomo6tta:):)

Заповядай :)

Абе хора търся едно парче, много зарибено денс парче е, мисля че е от миналото лято. Беше хит тогава. Много яко. Бийта е много подобен на тоя от парчето на Кали- S-s-ex. Абе тая кали направо е взела същия бийт. Съвсем леко промемен е. И тва парче дет го търся е оригинала и се пее на английски, някаф мъжага го изпълнява, ама нито знам кой е тои, нито как се казва парчето. Моля помогнете. :)

Имаше една песен подобна на ЛОРЕИН :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Не ве шегувам се!! Търся една песен сега я въртят по радио Фреш и Витоша пее се нещо от типа "....The world is my....." - Знам, че инфото за песента е доста оскъдно ама съм я чул 4-5 пъти само :bgrin: :bgrin: МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Имаше една песен подобна на ЛОРЕИН  :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

Не ве шегувам се!! Търся една песен сега я въртят по радио Фреш и Витоша пее се нещо от типа "....The world is my....." - Знам, че инфото за песента е доста оскъдно ама съм я чул 4-5 пъти само :bgrin:  :bgrin: МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

David Guetta - The World Is Mine => Прасни тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...