__smirnoff__ Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Сънувах много странно, но хубаво нещо - че с Jozo ни хващат как правим се*с че не са ли ви хващали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Миналата вечер сънувах най-якия сън, а дори не беше свързан с Ф40 и Ф50..... Не ми се ставаше. Цяла приказка майна...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Напоследък не ми остава време за сънуване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Сънувах, че вървя по заснежен път, нарамил дълга двукрака стълба. По едно време пред мен изскачат вълци. Обръщам се да бягам, но и отзад има вълци. Тогава промушвам главата си през средата на стълбата и започвам да я натискам напред-назад като люлка и да ги удрям по главите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 че не са ли ви хващали Offtopic : 1 - 2 пъти само... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Оф, снощи сън след сън. Първо - сънувам, че умирам, и умирам, и умирам, и умирам... После - срещам пред блока една съученичка от началното училище, която ме кани на яйца с оцет. Отивам и на втория етаж на жилището й (принципно живее в блок) се събра цялата й рода, не помня какво ядохме, но имаше два телевизора, на които вървеше филм за това как вечеряме. По едно време, виждам кадър, как една мулатка е прегърнала детето си, то я пипа за носа, а тя му отхапва пръста... После попаднах на спортен полуден в старчески дом. Имаше състезание по плуване... в открит басейн... февруари месец... Организаторите бяха разчистили от сняг кората от лед на едно място, бяха пробили дупка и един дядо изкусно се гмурна... Само аз се сетих, че после няма да може да излезне на финиша, отидох и с крак пробих дупка, от която се опитах да извадя с една ръка почти безпомощното му тяло. След като извиках - дойде да ми помага един от организаторите, само за да го извадим до кръста и пак ми го остави. През това време обсъждаха състезанието... Търсих после одеала да го увием, някой ми каза, че трябвало да го съблечем. Той беше гол. Реакцията на ехидната ми забележка беше "а, да бе..". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 (edited) Аз пък постоянно сънувам риби. Малки риби - тип аквариумни (понякога и малко по-големи). Символика има ли си? Последният път беше как една агресивна оранжева риба изяжда по-малка бяла риба и докато бялата стърчи наполовина от устата й, ги убивам с химикалка Странно е да пиша това докато мирише на готвеща се риба вкъщи Edited March 9, 2009 by Barurumm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Аз пък постоянно сънувам риби. Малки риби - тип аквариумни (понякога и малко по-големи). Символика има ли си?Последният път беше как една агресивна оранжева риба изяжда по-малка бяла риба и докато бялата стърчи наполовина от устата й, ги убивам с химикалка Странно е да пиша това докато мирише на готвеща се риба вкъщи А за аватар имаш консерва на копърка Аз пък сънувах че ходя из софия и изведнъж някфа нинжа изскача пред мен и почваме да се млатим.Аз набарах едно копие и му разпорих на нинджата корема ама тоя още беше жив.Сичко му изпада и ми каза нещо от сорта че е безсмъртен и избяга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Сънувах, че в хладилника има торта. Събудих се, изприпках до хладилника и...нямаше торта. The horror, the horror! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 PSYCHOSIS strikes again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Сънувах, че ям сандвичи в Subway! събудих се, заспах Сънувах, че ям сандвичи в Subway! събудих се, заспах Сънувах, че ям сандвичи в Subway! събудих се, заспах Сънувах, че ям сандвичи в Subway! събудих се, заспах Сънувах, че ям сандвичи в Subway! събудих се, заспах Сънувах, че ям сандвичи в Subway! събудих се, отидох на работа ядат ми се сандвичи в Subway! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 А аз като сънувах Коритаров това как да го тълкувам? Че ми се яде Коритаров? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Едвам заспах от някаква алергия, после сънувах че около мен бяха налазили всякакви гадини, като се събудих само кучето ме налазваше и после пак заспах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Едвам заспах от някаква алергия, после сънувах че около мен бяха налазили всякакви гадини, като се събудих само кучето ме налазваше и после пак заспах.Така ли се появяват всъщност върколаците? Като те "налази" куче? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Така ли се появяват всъщност върколаците? Като те "налази" куче? Май трябва да те обладае Но какво ли разбирам аз ... Аз си сънувам макар и рядко моите откачени , взаимно несвързващи се глупости . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Карай, то от хитри хора като антарес само до още по-хитри изводи се стига... израза да налазиш хладилника да не означава нещо друго? То момчето само за секс си мисли, та от няколко дни само предложения препраща, да си изпълнява заявките сам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Карай, то от хитри хора като антарес само до още по-хитри изводи се стига... израза да налазиш хладилника да не означава нещо друго? То момчето само за секс си мисли, та от няколко дни само предложения препраща, да си изпълнява заявките сам. Да ти кажа и аз като прочетох какво си написал ми напираше отвътре да изръся подобна глупост после видях че Пешо го направил преди мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 (edited) Обикновено шитни сънувам...понякога обаче не ми се става Edited April 14, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Да ти кажа и аз като прочетох какво си написал ми напираше отвътре да изръся подобна глупост после видях че Пешо го направил преди мен Абе то винаги може да ти мине през главата подобно нещо, даже като го спомена и на мен ми стана смешно, като видях начина по който съм го написал. Обаче той много настоятелно изкривява темата към нещо еротично всеки път и за т'ва си правя извода, че освен за секс, за друго не мисли. Да не ме вкарва в неговите сънища просто, не за друго... аз си сънувам кошмари през цялата нощ, хубаво че ви ги спестявам повечето, все гадории и кървища са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Стига си гледал филми с върколаци и кървища тогава. Препоръчвам ти да поиграеш няколко дена само тетрис да видиш после как ще въртиш и на сън разни блокчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 (edited) Стига си гледал филми с върколаци и кървища тогава. Препоръчвам ти да поиграеш няколко дена само тетрис да видиш после как ще въртиш и на сън разни блокчета Не гледам филми с върколаци, то сънищата си ги има, та поне ми избиват страха, най-гадните са когато е намесено твойто зло "аз" в съня ти и иска да се докопа до теб. Все едно мислите ви са свързани и знаеш какво ще направи, обаче сте отделни хора в съня. Плашещото е приликата по принцип... така съм се гърчил на сън. П.П. Имал съм уникално страшни и готина сънича едновремено, ама те винаги са с гаден край за мен. Edited April 13, 2009 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Карай, то от хитри хора като антарес само до още по-хитри изводи се стига... израза да налазиш хладилника да не означава нещо друго? То момчето само за секс си мисли, та от няколко дни само предложения препраща, да си изпълнява заявките сам.След такъв брилянтен психопортрет, мисля да уволня психоаналитика си.Да ти кажа и аз като прочетох какво си написал ми напираше отвътре да изръся подобна глупост после видях че Пешо го направил преди мен Тихо, че и ти ще станеш от "хитрите". Като гледам, дребното Стенли май е член на "Хитрите мишоци"...Не гледам филми с върколаци, то сънищата си ги има, та поне ми избиват страха, най-гадните са когато е намесено твойто зло "аз" в съня ти и иска да се докопа до теб.Все едно мислите ви са свързани и знаеш какво ще направи, обаче сте отделни хора в съня. Плашещото е приликата по принцип... така съм се гърчил на сън. П.П. Имал съм уникално страшни и готина сънича едновремено, ама те винаги са с гаден край за мен. Разкажи ни сега, какъв искаш да станеш като порастнеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 сънувах едно бившо гадже, с което не се бяхме чували и виждали от около 4 години. Много як сън... на следващия ден ми се обади. Била ме сънувала... да сме се видели.. дрън дрън... Е, видяхме се. И съня не се сбъдна, уви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 (edited) Сънувах как с приятеля ми тръгваме на море със Смарта и товарим вътре едни каси с бира...къде сме ги събрали - не знам Edited April 30, 2009 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Сънувах розовата пантера Пинко Като се замисля целия живот досега ми е минал като в този клип http://www.vbox7.com/play:5aad60e1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts