Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Жорко, ти караш доста прилично, просто по форума пишеш глупости. Ма ние ти свикнахме...

Казвал съм го преди , казвам го и сега . Винаги съм се стремял да бъда максимално колегиален и културен водач на МПС , просто понякога времето ме притиска да върша глупости , а в още по-редки случай ми избива съчмата и тогава става зле :/

http://vbox7.com/play:cb1ce581 :(

Чисто ново ферари катастрофира в студентски град

Това е от промоцията на Малборо,купуваш си цигари и може да спечелиш да те повозят из града,шофьорите били някви италианци,така че нормално донякъде да не ни знаят пътищата :laughing: .В България не успели да го поправят и докарали ново-бяло.В събота вечерта бяха пред Ескейп,в Пловдив.

Вижда се, че явно някои не осъзнават какво точно се случи с това Ферари на завоя. Което показва и какви квалифицирани шофьори са :laughing:

Ако тия ще ме возят в града...По-добре да не си купувам цигари... :laughing: Жалко за колата...

Ако тия ще ме возят в града...По-добре да не си купувам цигари... :laughing: Жалко за колата...

Хахах да и на мен ми мина през акъла,въпреки че да се возиш и да се блъснеш с Ферари Калифорниа си е направо вече бонус,ще си един от първите :laughing:

Хахахахаах, този завой нормалните хора го взимат с 20-30км/ч макс, гумите на него много свирят, защото е доооста остър.

чист 90 градусов завой ! 2 поредни !

шофьорите били някви италианци,така че нормално донякъде да не ни знаят пътищата :laughing:

Ако се вгледаш ще видиш, че направи слайд и изтряска задницата в някаква тъмно синя/черна кола, която се движеше в другото платно - значи и италианците правят гоуфаджииски изпълнения :laughing:

По скоро е от селяния, не от не познаване на пътя.

Ако се вгледаш ще видиш, че направи слайд и изтряска задницата в някаква тъмно синя/черна кола, която се движеше в другото платно - значи и италианците правят гоуфаджииски изпълнения :laughing:

По скоро е от селяния, не от не познаване на пътя.

Поправка : Само 5% от голфаджиите са способни на такива изпълнения , тъй като 5% от голфовете са с 4motion или synchro - сиреч имат 4x4 , сиреч понякога ползват задно ... :))

Тва по-скоро са диви селски номера на тези с ладите , бмв-тата и някой от олдскул нисаните :)

Няма такова нещо като непознаване на пътя и дупки. В коментарите в Аутомедия работещ наблизо казва, че цял следобед преди инцидента същите коли са въртели многократно този маршрут. Друга тема е как може цял следобед подобно каране да не бъде възпрепятствано от който трябва та накрая се стига до алтернативен метод за това... и едно Рено го отнесе :/

Вече и аз съм в темата.

Днеска една патка нещо се залисала доката кара по ПРАВ ПЪТ и ме изпраска челно. Хубаво че бях паркирал и ме нямаше в колата......

Говорим за абсолютно широка улица , почти без спрели коли (паркирането е разрешено) и се заби точно в мене , а4-ката е бая начупена.

Навела се към детето и се залисала....... :(

Предна броня

2 фара

2 мигача

огънат калник

огънат капак

радиатор на климатика + радиатор на колата

още бая работи които ще излезнат като се разглоби колата като перки и т.н.......

Тва точно 3 дни след като излезна от сервиза след пълно обслужване .......

Вече и аз съм в темата.

Днеска една патка нещо се залисала доката кара по ПРАВ ПЪТ и ме изпраска челно. Хубаво че бях паркирал и ме нямаше в колата......

Говорим за абсолютно широка улица , почти без спрели коли (паркирането е разрешено) и се заби точно в мене , а4-ката е бая начупена.

Навела се към детето и се залисала....... :(

Предна броня

2 фара

2 мигача

огънат калник

огънат капак

радиатор на климатика + радиатор на колата

още бая работи които ще излезнат като се разглоби колата като перки и т.н.......

Тва точно 3 дни след като излезна от сервиза след пълно обслужване .......

Ебати заспалия народ,честно.

Снимки има ли?

Няма бях прекалено изнервен ........

ЕДИТ : Овцата , така де жената беше културна а и все пак е жена :) Това не променя факта че е п*тка заспала де ама тука вече се отплесваме от темата :wacko:

А "патката" добре ли е? А детето което е било в колата? Или от гледане на смачкани ламарини не се сетихте за това? Пък и толкоз ли е важно.

Погледни го от добрата страна . Ще вземеш нещо от каското ще продадеш колата по-тънко и след 1.01.2010 взимаш нещо

на което няма да плащаш акциз. Стига да успееш да го продадеш .

Едит къде е станало ?

zlobil, на теб нещо не ти върви с тая кола. Преди месец-два на Асеновградско до колкото помня те емнаха по подобен начин, сега пък и в сряло положение. С тая прогресия следва да ти я ударят в гаража....

Майтапа на страна, явно не ти върви с тая кола. Стискай малко зъби и след 1 януари хващай W203 или каквото ти е там на сърцето вече :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...