Jump to content
BulForum.com

JDFU

Members
 • Content Count

  3212
 • Joined

 • Last visited

About JDFU

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/29/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  229009224

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/София

Recent Profile Visitors

1032 profile views
 1. Здравейте, можете ли да споделите лични отзиви от функцията да се направи втора среда с акаунти и приложения в Андроид/MIUI. Това, което искм да постигна е просто - искам след извън работно време да изключа всичко свързано с работата и да не получавам известия. От друга страна, ми се иска в работно време да няма някакви кой знае какви разлики от начина, по който работи сега. Знам, че основната цел на функцията е по-скоро разделение на идентичностите, но си мислих, че би могло да помогне и в моя случай. Тъй като използвам доста голяма екосистема от приложения, ми се иска преди да седна да настр
 2. JDFU

  Integrated Amplifiers

  Ако говорим единствено за аналоговата схемотехника, отговора е "цялата схема" вкл. толерансите на всеки един компонент играят до най-тъпия резистор т.е "не, няма такъв компонент". Моите наблюдения са, че в класовете от среден нагоре, общо взето на сходна цена получаваш сходно качество. Това не е cutting edge технология и отдавна всичко е измислено и общо взето решенията са базирани на бизнес сценарий, а инженеринга следва заданието.
 3. JDFU

  Integrated Amplifiers

  Като човек с инженерен бекграунд с 5 години опит в индустрията на най-високо ниво, и потребител на доста ниско ниво мога да потвърдя наблюденията ти за снобарството на аудиофилите. Огромна част от тях са ирационално претенциозни (т.е. нулево разбиране на физиката на нещата). Като всяка система и тук важи правилото за всяка система, че най-слабото място на системата определя общото и качество. Отношението между последните промили на качеството и цената, която трябва да платиш е брутално и като аматьор консуматор бих казал, че далеч не си струва. Всяка една модерна аудио
 4. Моите 50ст по темата са, че хубав DAC дава осезаема разлика, спрямо вграденото аудио. Все пак няма смисъл от колосално изхъврляне, предвид че като всяка система - качеството се определя от най-слабия компонент, а в случая такива бол, започвайки от входния сигнал. Колкото до лампите и прочие глупости - напълно безсмислено в този контекст. Хората си ги взимат само щото са секси и хипстърски.
 5. Иначе народната мъдрост е, че гумите се сменят на Гергьов ден и на Димитров ден. Аз съм се уверил, че е вярна, с условността "ако пътуваш из цяла България".
 6. В единия случай ползваш ЦАП-а на усилвателя, в другия - на слушалката.
 7. Аз поех втория сезон една седмица след началото. Даже наскоро намерих цялата "оперативна информация", координати на всяка планета на всички, и други подобни, ако ви е интересно ще пусна да си припомните нещата
 8. Суперлукса е супер. Аз лично не бих взел моделите с b, защото са повече бас, което мен не ме кефи. В рейнджа до 300лв са най-добрия вариант (предвид, че 99% то хората не могат да направят разлика, а и слушат смотани сорсове).
 9. Първата ми работа ще е да забраня на хората да карат по обществени пътища! Само машини. M+S е по-скоро идентификация на грайфера и тези гуми са основно за високо-проходими автомобили. Има я на доста "всесезонни" също (те нали уж са изключени от закона). Планината я има в няколко форми, което ме кара да смятам, че това не е сертификационен, а маркетинг символ.
 10. С това не съм съгласен, щото това какво е написал китаеца нищо не значи. Да не говорим, че стара зимна гума не става за нищо, камо ли пък за зимата. А това с леда пък е тотален абсурд. ПП Мисля, че няма официална маркировка за "зима" или "сняг" (освен M+S, което е неприложимо за леки коли).
 11. И сега въпросите са - какво е "зимна" гума? кога "има" сняг? а "лед"? а като мине снегорина и пътя е на асфалт? Изобщо поредната рушветчийска формулировка.
 12. От гумите е, и аз сложих такива миналото лято и разликата в стабилността с предишните беше доста осезаема.
 13. Интересно е да се види същата статистика и за други типове престъпления. Сигурен съм, че няма да има много разлика. При мен за всичките неща, за които съм стигал до тях, успеваемостта им е точно 0%!
 14. Всъщност чешмяната и в Пловдив и особено в София си е съвсем прилична сама по себе си. Друг е въпроса в тръбите от където идва и разликата, че на места тотално не става за пиене. Аз лично пия само вкъщи, а ако съм на гости или някъде другаде - избягвам чешмяната.
 15. Предварително е съставил бизнес план хаха
×
×
 • Create New...