Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Ами да...от последните 2 поста с инциденти пак ме навява мисълта, колко нелепо смешна е хвалбата на някои хора: "Снощи изпихме не знам колко си..." - е и? Порасна ви оная работа с 5 санта май... :ph34r:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Ами да...от последните 2 поста с инциденти пак ме навява мисълта, колко нелепо смешна е хвалбата на някои хора: "Снощи изпихме не знам колко си..." - е и? Порасна ви оная работа с 5 санта май... :ph34r:

Няма нищо лошо да си пиеш колкото искаш ама после не са качвай на кола ебаси :angry:

Да бе...освинването всеки си го разбира по негов си начин...няма лошо...кофтито е когато загубиш реална представа за нещата и си мислиш, че и самолет може да подкараш... ;)

Да бе...освинването всеки си го разбира по негов си начин...няма лошо...кофтито е когато загубиш реална представа за нещата и си мислиш, че и самолет може да подкараш... ;)

То подкарването е лесно, приземяването е трудно!

/oфф

Катастрофи е имало и винаги ще има докато има автомобили и хора които да ги шофират. Обаче най-глупавото е да пиеш и след това да се качиш да караш. Хайде да кажем, че този който го прави е безотговорен и не му е мил живота, както и на тези които по собствена воля се качват да се возят при такъв водач. Ама какво по дяволите са му виновни хората които имат мозък в главата и в крайна сметка ги блъсне такъв глупак!? Каква е тяхната вина? За това закона трябва да стане толкова строг, че веднъж бъде ли хванат такъв пиян малоумник зад волана, преди да е направил белята - да получи наказание, че следващия път не да се качи пиян в колата, ами да възпре друг да го направи дори... ама все пак в България кретените са много и надали е изпълнимо това нещо.

Каза ми че е уцелил шахтата която е точно в завоя. От там е изгубил управлението и се е ударил в бордюр-а и след това в стълб. Той самият не знае каква е скоростта, но е попитал полицаите. Те са му казали, че за такъв сблъсък е около 70 километра скоростта.

Извинявам се че връщам пак темата за ТЕД ,сигурен съм че не му е приятно хич,но сега при мен беше един приятел ,които ми разказа какво се е случило точно. Той е карал БМВ-то с което се е дърпал ТЕД от светофара. Дръпнал го е с една кола и преди завоя е бил на 140км,от там почнал да намаля щото било мокро. Пича ми каза че когато почнал да намаля форда го минал с газ ,което значи че е бил с над 140км. От нататък знаете какво е станало. Много неприятно но и изключително безрасъдно.

Аз затова не им обръщам внимание като искат да ме дърпат разни рацерчета. Кова си на 50 км/ч и им гледам сеира. После се хвалят по форуми как пича се е отказал като ги е видял как са тръгнали :lol: :lol: :lol:

А-а-а, та да си дойдем на думата де. Нерде Ямбол, нерде Стамбул. В превод - къде е Коматевския възел, къде е пистата в Калояново!

Аз затова не им обръщам внимание като искат да ме дърпат разни рацерчета. Кова си на 50 км/ч и им гледам сеира. После се хвалят по форуми как пича се е отказал като ги е видял как са тръгнали :lol: :lol: :lol:

Мен ми е много забавно!Форсирам,форсирам,надъхвам ги...и правя ляв завой а те цепят направо :laughing:

140км/ч по тоя път граничи с абсолютно малоумие......

Ако ме питаш минава границата.

Щото то там на сухо със 70 е опасно да се кара.То са толкова шахти,дупки и шибании на пътя,че си е е*ал коня капаците...

което абсолютно ми потвърждава теорията че града е пълен със рейсъри самоубийци..... 140...... :confused колегата ТЕД ще ме извинява ама е трябвало да му вземат книжката завинаги :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

ебахти аз казах че съм карал Пловдив - Асеновград през 3 през ноща със 150 и ме изядоха , изкараха ме най-големият пътен вредител а сега нещо всичките замлъкнаха.....

.... рейсъри самоубийци..... 140...... .

А в доста случаи и убийци! 140, в града....не книжка - както имаше предложение от някой - затвор!!! Ще ми "лети ниско" по улиците , и аз ще ходя по тротоара, хайде де. Нека е "наше момче", няма значение, аз си гледам своята безопасност. Като иска адреналин - Калояново!

Извинявам се че връщам пак темата за ТЕД ,сигурен съм че не му е приятно хич,но сега при мен беше един приятел ,които ми разказа какво се е случило точно. Той е карал БМВ-то с което се е дърпал ТЕД от светофара. Дръпнал го е с една кола и преди завоя е бил на 140км,от там почнал да намаля щото било мокро. Пича ми каза че когато почнал да намаля форда го минал с газ ,което значи че е бил с над 140км. От нататък знаете какво е станало. Много неприятно но и изключително безрасъдно.

Mnogo mi e interesno tozi tvoqt priqtel kato e vidql katastrofata sprql li e da okaje pomosht na shofirashtiq katastrofiraliq avtomobil?

което абсолютно ми потвърждава теорията че града е пълен със рейсъри самоубийци..... 140...... :confused колегата ТЕД ще ме извинява ама е трябвало да му вземат книжката завинаги :blink: :wacko: :wacko: :wacko:

ебахти аз казах че съм карал Пловдив - Асеновград през 3 през ноща със 150 и ме изядоха , изкараха ме най-големият пътен вредител а сега нещо всичките замлъкнаха.....

Na TED mu naduvame glavata redovno na taq tema, i predi katastrofata i sled neq... sega sus starata kola i da iska da se durpa ne moje, tova e nai-malkoto s koeto moja da se nakaje sam. Kato vdignesh nivoto i posle go svalish prinuditelno e mnogo kofti i moje bi tova shte e prichinata za planiraneto na sledvashtata begachka... puk i si mu e v krafta qvno.

Карай нещо от сорта на Мазерати, Ферари или Ламборджини и вдигай 140, не че е правилно ама някак си тая кола много по-лесно може да спре до 0 или скорост в която е възможна реакция.. ама с такива кошници "бегачки" на 10 и около 10 години, не знам.. Мога да ви кажа, че всеки знае много и разбира много и се пъне наляво и надясно как Браво-то, Голф 3-ката, БМВ 3 и т.н от тия му върви много, докато не стане белята. Ясно е, че тука, както и навсякаде общо взето повечето сте някви световни капацитети и винаги знаете повече от другия и винаги трябва да сте отгоре, ама докато не се разбере в по-големия процент от хора, че кретенията не води до нищо хубаво - няма да се оправи положението. Айде живи и здрави !

Кой ти каза, че Мазер-а или Ламбо-то спират "много по-лесно"?В около 40м. спират ако помня правило.Повечето коли( нови ) и те са под 45м мярка.Въпроса е колко пъти може да спреш така.

Въпроса винаги е само един - Кой, колко има в главата?

За да ти идва душевния оргазъм и 5 въображаеми санта към пишката след като биеш на някой астрата от 96-а или по-назад с личното возило пак в тоя клас и след това в кварталната кръчма да се перчиш колко много ти върви бегачката и колко си голям не трябва много..

И тук може би трябва да вметна, че до скоро си мислех, че е от възрастта, но от както на магистрала Тракия ми се случи на няколко пъти да вида буквално превъртели чичковци които гонят, че дори и подминават 50-те ми стана ясно, че всичко е от това в главата.

Малко повечко здрав разум му е майката, колкото повече го осъзнаят - толкова по-добре ще са нещата.

Малко в страни от темата но като сте подхванали за спортните коли - имах един познат с шевролет корвет и не помня какво му беше станало но той гледаше да не вдига над 50... ей какво количество шофьори съм виждал като го стигнат и подминат и моментално набиват спирачки и почват да се оглеждат уплашено къде дебнат полицаите аджеба след като тоя с тази спортна кола кара толкова бавно...

zlobile, пак ти казвам - човека си призна и знае че е виновен - няма какво да го дъвчем повече след като е осъзнал грешката, докато тебе може да са те дъвкали защото си обяснявал колко безопасно е било и как (в стил Пазу) няма опастност защото това си го правил още 10тина пъти и ей те на - жив и здрав си.

Mnogo mi e interesno tozi tvoqt priqtel kato e vidql katastrofata sprql li e da okaje pomosht na shofirashtiq katastrofiraliq avtomobil?

След като се е разиграло всичко пред очите му ,той е слезал да помогоне с квото може. Каза че Тед бил ОК ,малко кръв имало от охлузванията. След като разговарях с него останах с впечатлението, че се чувства малко виновен за случилото се въпреки, че според него ТЕД е бил инициатора за гонката. Не мисля че трябва да плюем повече ,важното че жертви няма и дано си е взел сериозна поука от случката.

След като се е разиграло всичко пред очите му ,той е слезал да помогоне с квото може. Каза че Тед бил ОК ,малко кръв имало от охлузванията. След като разговарях с него останах с впечатлението, че се чувства малко виновен за случилото се въпреки, че според него ТЕД е бил инициатора за гонката. Не мисля че трябва да плюем повече ,важното че жертви няма и дано си е взел сериозна поука от случката.

Bravo na nego! Mnogo hora biha izbqgali za da ne budat globeni ot KAT...

I dvamata sa vinovni, neizbejno e. Ako ediniq go nqmashe tova nqmashe da se sluchi. No shtom i dvamata sa se durpali - i dvamata sa vinovni za men. Dano da ima pouka za tqh.

На Христо Ботев преди бетонния мост на гарата вече 3 часа кисне едно клио в островчето със зверски пукнат джам . 10 пъти минах от там ... мадамата се вайка и катаджиите с нея :ph34r:

Представям си какво щеше да стане ако имаше и газова бутилка .. или метан , недай си боже ...

Лека им пръст ... черни празници ще са тея за роднините им :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...