Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

Абе някой забелязал ли е, че в www.plovdiv24.com, снимките са подозрително ЕДНАКВИ с тези във форума. Виждам го вече на 3-та катастрофа.

Новината от днес

вижте, даже на едната снимка пръстът, който е сниман съвпада.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

първата и втората снимка на пловдив24 са напълно еднакви с тукашните

:lol: :lol: :lol:

явно форумът е източник на материали за пловдивските новинари :woot

• 3 weeks later...
Мдам... И аз съм обърнал внимание... Ако снимките са наистина на лигльото има пълното право да ги изрине!

А на кого да са снимките бе Майна , вси4ки видяха колко малко време след катастрофата и ве4е бях ка4ил пве4е снимки от тея смешници WWW.PLOVDIV24.COM бахти и пичовете майна , 4естноооо :ph34r: :ph34r: :ph34r: :devil :angry1 :angry1 :angry1 :sayjin :sayjin :allien :allien :allien :allien :ph34r: :ph34r: :devil :angry1 :angry1 :angry1

на кръстовището на ул.Цар Асен и ул.Богомил събра 2 коли и микробус и се ``опита`` да паркира в чужд гараж. На рейсара и неговия помощник им няма нищо.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/11/2746_837.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/11/2747_843.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/11/2748_861.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/11/2749_862.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/12/2750_874.JPG

• 2 weeks later...
И отново булевард Найчо Цанов Петък вечерта 21.04.2007г. 3.30ч бмв 325и 230понита и алкохол 1.87 промила на шофьора и 2 пътника им няма нищо.

...............

Неискам да си помислям с ква скорост е карал тоя като го гледам какво е направил.Спирачките почват от асфалта и после толкова трева да окоси бати.......

Не е можал да вземе завоя. Аз също имам снимки но не намерих време да ги кача. Ето къде е строшил джантата на бордюра и от там през градинката:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/40/9759_938.JPG

Гадни трошливи но красиви джанти, гуми втора употреба, кристални стопове... :sick

бати правия завой.Тоя тип е бил толкова пиян ,че сигурно нее разбрал къде кара.....трева ли е,път ли е?

Ей сега за това трябва да има закон-1г.в затвора и никога повече книжка и кола.

:excl: Защото всеки който се качи на BMW си мисли че е ненадминат и никой не може да му се опре ......... :excl:

:blink: Не си прав колега.Причината за катастрофата е,че шофера е надценил възможностите на колата както и своите.Марката няма значение за поведението на шофера.

:blink: Не си прав колега.Причината за катастрофата е,че шофера е надценил възможностите на колата както и своите.Марката няма значение за поведението на шофера.

за съжаление има. В повечето случай. Като се качат на BMW или друга рацерска марка и стават "богове" на пътя...докато не видят някое дърво от близко.

Има и някои,които дори и с голф2 се мислят за голямата работа...но такива винаги има.

Хора разни...един познат кара супер внимателно,въпреки,че има яка машина.Но внимава...все пак ГАЗ е тежка машина и му правят път така или иначе :D

Тука има повече "авторски" изказвания отколкото снимки... :D

Иначе това е от мен(лятото на кр.на Джоаната)....страничен удър на кръстовище,засекоха ме на път с предимство...колата AVEO на 1 месец....

IMG_2716.jpg

Тука има повече "авторски" изказвания отколкото снимки... :D

Иначе това е от мен....страничен удър на кръстовище,засекоха ме на път с предимство...колата AVEO на 1 месец....

Бронетранспортьор ли караш?

Пича с биймъра ми сподели след като прекара 12 часа в ареста че последно видял стрелката между 100км и 120км и изобщо не е натискал спирачката

то трябвало да го оставят в ареста за 12 години.........не за 12ч. само,щото тази вечер пак е с другата кола на дискотека,и пак ще пие 5 водки и пак ще кара с 120 в града,и този път може да има човек вместо дърво.

Пича с биймъра ми сподели след като прекара 12 часа в ареста че последно видял стрелката между 100км и 120км и изобщо не е натискал спирачката което в случая е добре.Все пак видяхте че джантата и гумата ги нямаше на колата.

То си личи, че не е натискал спирачка.И в 3.30 сутринта като се е качил на бордюра вече е спал според мене..Пък и да не е само блусака е осетил с бордюра и после в дървото.Това не са 120км/ч...По-вероятно е да е заспал зад волана..ама толкова право да го хване, ако е заспал е съмнително...спирачките..ако ги беше одарил на пъти в това състояние не се знае в коя стена е щял да се озове, а ако ги е бил натиснал на тревата с ръчна..имал в възможност да спре ама в това състояние..като не знае какво прави как да стане :D

то трябвало да го оставят в ареста за 12 години.........не за 12ч. само,щото тази вечер пак е с другата кола на дискотека,и пак ще пие 5 водки и пак ще кара с 120 в града,и този път може да има човек вместо дърво.

Да ще е гот да се стоят по арестите малко повече,примерно да направят някакви стъпки за промили и лежанка...(ако няма в момента де...) Неможе ти да се натряскаш кат "гъз" и да ми се правш на шофьор, особенно в населено място, ся ако искаш иди у селу, изпии 1л ракия отивай на поляната и си тряскай 14 годишния "биимър",golf,opel или квото е там в дъретата цяла нощ ....

Вчера вкъм 2 една вектра беше минала през борд., решетката и заорала на тревата до Moto Phoe...

Ae piis...

• 2 weeks later...
Майко мила! Как карат тея хора ве?!

доколкото виждам от номера-софиянец...за мен това е достатъчно :bgrin:

доколкото виждам от номера-софиянец...за мен това е достатъчно :bgrin:

Тва са глупости от къде знаеш дали просто не е взета от софия и там да е регистрирана а шофиора да е от пловдив ?

Айде още една от мен.Малко е лошо качествотот, защото се наложи да приближа с нокията.

На кръстовището на пещерско шосе до динекспреса на 7-ми май

снимка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...