Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

1 hour ago, chasti said:

Според мен всичката омраза идва от прекалено многото време, дето откарвате да гледате глупости във фейсбука!

Вместо да четем истинските факти в blitz.bg и телеграф :lol:

Edited by Antares

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

1273

• plameni

1130

• w00x

1041

• ARPAnet

959

Top Posters In This Topic

Posted Images

9 hours ago, chasti said:

Според мен всичката омраза идва от прекалено многото време, дето откарвате да гледате глупости във фейсбука!

И ти затова постна моноспектакъл от ТикТок???

:Facepalm:

ето едно много точно описание на картината в БГ, баш от фейсбука,специално за chasti (между другото един ГЕРБ-аджия ми го прати):

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=25301739016161934&id=100002575506027#

Edited by gadniqt

Преди малко дойде един съсед да си плати за входа и спорихме за еврото и каза нещо подобно - ние, както всички славяни, сме крадци и далавераджии. Намекваше, че е до ген.

2 hours ago, earache said:

Преди малко дойде един съсед да си плати за входа и спорихме за еврото и каза нещо подобно - ние, както всички славяни, сме крадци и далавераджии. Намекваше, че е до ген.

Напротив, до възпитание е. В случая, до средата, в която си- обществото.  Аз съм живият пример :D

Цитирам един мъдър човек: "Едно дете е като празна книга, и ти пишеш в нея.".

On 12/18/2025 at 7:22 AM, gadniqt said:

ето едно много точно описание на картината в БГ, баш от фейсбука,специално за chasti (между другото един ГЕРБ-аджия ми го прати):

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=25301739016161934&id=100002575506027#

" кажи ми като гербаджия на гербдажия" 

https://www.youtube.com/watch?v=uxnYo0DGKRE

Някой разбра ли случайно как ще бъде обезпечен заема за Украйна? Тук пише, че от бюджетния резерв на ЕС, но по-долу пък пише, че ако не бъде върнат ще бъдат конфискувани замразени активи на Русия.

За мен хитро е да е втория вариант: Украйна ще реши дали да използва парите за да спечели, или да ги окраде и загуби войната (в който вариант Русия пак си губи активите).

51 minutes ago, earache said:

Някой разбра ли случайно как ще бъде обезпечен заема за Украйна? Тук пише, че от бюджетния резерв на ЕС, но по-долу пък пише, че ако не бъде върнат ще бъдат конфискувани замразени активи на Русия.

За мен хитро е да е втория вариант: Украйна ще реши дали да използва парите за да спечели, или да ги окраде и загуби войната (в който вариант Русия пак си губи активите).

На мен друго ми е интересно. Ако се конфискуват тези активи дали ще падне доверието е еврото от чуждите инвеститори? След това дали няма да има дела за откраднати пари? И дали това не е целта с тези активи.

Войната се води почти 4 години. Руснаците се оказа, че имат повече бомби, отколкото се очакваше, Европа плаща за да се води тази война (като парите отиват за купуване на USA оръжия главно). Воденето на войната се плаща от хората в Европа, което вдига цените на всички услуги/продукти. Русия разрушава енергийната система на Украйна, което според мен е най - гадното нещо, което може да е случи... Не ме разбирайте погрешно, но тази война въобще не трябваше да почва, камо ли да продължава почти 4 години... Едни хора си правят събития и обикалят света (говоря и за 2-те страни), докато обикновения човек умира на фронта в мизерия....

3 hours ago, Stasio said:

На мен друго ми е интересно. Ако се конфискуват тези активи дали ще падне доверието е еврото от чуждите инвеститори? След това дали няма да има дела за откраднати пари? И дали това не е целта с тези активи.

Ми нямам против малко да се върне на нивата спрямо долара отпреди 1г. Тоя оранджаф дебил го съсипа долара и загубих немалко от forex. :lol:

А дела къде да завеждат? Те са вън от всички смислени международни институции.

Реално повод за страх от конфискация имат само тия дето мислят да нападат някого.

On 12/15/2025 at 1:01 AM, w00x said:

Никога не съм се чудел. Аз винаги съм знаел.

Първична завист от това, че съм по-красив и спретнат. Превъзходство до такава степен, че кара някои хора просто да се върнат в каменната епоха с изразните си похвати.

Същите, като и всеки тук, който ме е наричал така под една или друга форма. Завоалирано или не. :)

Това не ме прави такъв, нито пък прави тях (вас) по-красиви. :D

Ангел, това прозвуча твърде жалко дори и от твоята уста.....  :(

Никой не отрича, че е жалко. :( То ако не беше, нямаше толкова време да го премълчавам с цел да ви пощадя...

Виж само до какво ниво е свличането. И защо? Заради някакво его....

• 2 weeks later...

Любопитно ми е защо всички задунайски русороби се скатаха и не отбелязаха забележителния момент (май в неделя се падна, да ме извинявате ако съм сгрешил), в който пълномащабната инвазия на севрноазиатските орки в Украйна вече официално е по-дълга от участието им във Втората световна война. Какво постигнаха северните диваци за този период:

• Окупират значително по-малко територия от лятото на 2022.
  • Затриха над милион ватници.
  • Изпразниха до шушка многобройните складове с оръжие и боеприпаси, трупани от същата тази Втора световна война, та се налага въшливите чучхета от Северна Корея да им пращат боеприпаси.
  • Пресушиха де-що имаха трупани валутни фондове и почнаха да продават златните си запаси.
  • Загубиха всички сериозни високоплатежни пазари и се превърнаха в суровинен придатък на по-богатите и многобройни азиатски тарикат, които ги доят в момента като крави.

Мога да продължа още с три страници, ама на този етап дори на някои изявени онлайн ватници (като например на един със звучната и многозначителна фамилия Калашников) взе да им просветва и са почнали да реват, че лозунга "Можем павтарить" се оказва някаква химера.

Интересен факт - ако някой беше пуснал охлюв през февруари 2022 от Донецк в западна посока и този охлюв беше пълзял без да му се случи нищо, сега охлюва вече щеше да е в Полша.  :lol::rofl:

7 hours ago, Antares said:

Междувременно другия ненормалник все по-засилено говори за завладяване на Гренландия...

О, да. Оранжевия дебил си заслужава цяла отделна тема. :lol:

Europe sends troops to Greenland in attempt to ward off US threat

Трябваше да може и гласувалите за определени държавници да носят някаква отговорност, а не само държавниците. Не че те много носят отговорност...

Жалко, че изборите са анонимни. Иначе можеше при евентуален конфликт, първо да се мине през гласувалите за управника, който е предизвикал конфликта.

Всичките МАГА фанатици на фронтовата линия, да защитават идеологията на Доналд Тръмп.

2 hours ago, w00x said:

Europe sends troops to Greenland in attempt to ward off US threat

Трябваше да може и гласувалите за определени държавници да носят някаква отговорност, а не само държавниците. Не че те много носят отговорност...

Жалко, че изборите са анонимни. Иначе можеше при евентуален конфликт, първо да се мине през гласувалите за управника, който е предизвикал конфликта.

Всичките МАГА фанатици на фронтовата линия, да защитават идеологията на Доналд Тръмп.

https://www.google.com/amp/s/www.foxnews.com/politics/hawley-moody-react-after-heated-senate-abortion-hearing-exchange-can-men-get-pregnant.amp

Гнасната либерална сган трябва да се затрие. После ще бистрим другите проблеми на човечеството (ако има такива). 

Ей такива са всички. Демба тЕхното мами лудо. 

FB_IMG_1768477644675.jpg

Edited by DON_CHEFO

Предпочиташ да се занимаваш с нещо, което не те засяга по никакъв начин, докато се случва друго, което те засяга пряко.

Ако беше риба, щяха да те ловят на гола кука..

Както и друг път е ставало дума, народ който повече го е страх от педерастите отколкото от диктатора на границата му, не може да бъде унищожен. :lol:

Но според мен оранджавия пак захожда отдалеч за няква "сделка", че да се срещнат по средата накрая. И с Украйна беше така, просто тях не ги плашеше с нахлуване, понеже... те вече си имаха такова. Но и в двата случая се е засилил за някакви природни богатства.

Доколкото разбирам, природните богатства в Гренландия са много трудни за извличане. Ще струва много пари и ще отнеме много години. Затова и Дания не се наема да ги извлича.

А на друго място прочетох, че излизане на САЩ от НАТО, ще е самоубийство заради станциите на NORAD, които се намират на териториите на страните членки и които станции ще бъдат затворени. Това щяло да направи САЩ ефективно слепи във военен план извън собствените им граници.

1 hour ago, w00x said:

Доколкото разбирам, природните богатства в Гренландия са много трудни за извличане. Ще струва много пари и ще отнеме много години. Затова и Дания не се наема да ги извлича.

С глобалното затопляне се очаква до десетина години да станат доста по-достъпни. Отделно мисля, че през териториалните води на Гренландия минава северния морски път, който също ще стгане целогодишно достъпен по същите причини, а през него - корабите стигат многократно по-бързо от Китай до Щатите и Канада.

Вече почвам да си мисля, че Русия е много по-стабилен партньор за Европа :lol: Там поне си знаеш, че е олигархия. С Щатите - единия мандат - либерали и педерасти, другия - нова световна война...

Edited by Antares

2 hours ago, Antares said:

С глобалното затопляне се очаква до десетина години да станат доста по-достъпни. 

Интересно, и това го очакват МАГА-джиите, които отричат самото глобално затопляне? Явно МАГА е някаква нова диагноза. :lol: :rofl:

18 hours ago, w00x said:

А на друго място прочетох, че излизане на САЩ от НАТО, ще е самоубийство заради станциите на NORAD, които се намират на териториите на страните членки и които станции ще бъдат затворени. Това щяло да направи САЩ ефективно слепи във военен план извън собствените им граници.

Тъпата демо сган ще прати Сомалийци... За 9 милиарда. Много гот ми става данъците ми да отиват там. Ама ти си викай против "оранДЖавия". С цяло гърло. ФАФОвци