Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2635
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Само за смученето на парите му не бих се съгласих, понеже и двете си имат достатъчно.
 2. Няма нужда да пускам новини- тук изкъсо се следи и споменава загрижено за всеки пожар на планетата и се ъпдейтва своевременно.
 3. А без позволение май не могат да те снимат
 4. Специално за Тумороуленд аз все съм си мислел, че тия, които остават там на палатки, са или някакви дай хард фенове и искат да попият възможно най-много от цялата атмосфера и преживяване на фестивала и кампа около него, да общуват с повече хора на място или са някакви напушалки и друсалки, дето не им пука много много за всичко останало къде и как са, а само за музиката.
 5. тя вече е пусната. Един приятел съвсем скоро ще си я вземе.
 6. Имам един чисто теоритичен и лашки въпрос- ако ги отвориш всички тия неща през прокси, могат ли да те намерят тия кумири?
 7. Dunc

  Electronic Music

  Брееей, почвам и аз да им търся и други неща
 8. Наскоро меко казано останах втрещен, когато видях колко скандално неграмотни хора има, и то възрастни хора на 30-40 години. Не някакви гимназистчета още недоизкласили. Конкретните примери бяха: канаЦка борба, деЦки, полУвина, слаТки. И още няколко също толкова умопомрачителни, но не ги запомних.
 9. Как никой друг?! Руснаците вече казаха, че ще направят по-добър, защото този не струва
 10. Освен това не може да се взима на сериозно някого, който в един момент цялата тая история за реформи, политически реторики, революции, гласуване и т.н го правеше, за да си вдигне умрелия рейтинг и твърдия отлив на интерес към предаването му. Още повече до какви точно промени са довели пенявенията му, демонстративния протест пред Народното събрание и подписките му за референдум- едно нищо. На всичко отгоре, това че някои от хората в тая подписка са сложили името си там, защото са одобрявали някоя от вписанити точки, не значи че като цяло са зад него и го подкрпеят. Като цяло тоя е един краен интересчия и наглец. който не гледа нищо друго освен себе си. Само не знам за какво са му още пари, влияние, връзки и известност като и сега вече има предостатъчно от всичко. А освен това един шоумен и телевизионер за какво му е охрана, бивши кадри на МВР да работят за него и брониран джип?
 11. А той в качестото си на какъв ще ги издигне?
 12. Онзи бизнесменът ли? А той как се е осмелил да се отметне?
 13. Ливърпул ми е Рома.
×
×
 • Create New...