Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2779
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1008 profile views
 1. На мен ли ми се струва или този винаги се е отричал от България, а всички медии тук му лижат вживяния задник ?
 2. Тоя концепт модел я излезе след 5-6 години в серийно прозивдство, я- не.
 3. Мамка му, не знаех, че вече живея в антиутопия. А досега само я бях гледал по филмите...
 4. Ако имаш каско и ако застрахователя одобри щетата, ще ти го направят и на извънгаранционна кола. НО, трябва причината за щетата да е достатъчно уважителна, за да се навият застрахователите да ти изплятят щетата. Не отдавна аз имах един подобен казус, по принцип имам пълно автокаско и в подземения ни гараж по невнимание, когато отвори багажника на колата, баща ми го надра горе в едни тръби за въздуховод. Отивам аз и им казвам случая, като им казах истината, вместо да излъжа с нещо от сорта, че е паркинг щета, точно защото съм с пълно автокаско. Да, ама се оказа, че са пеееерази и не ми я одобри
 5. Също така, когато ползваш ирония, после не мрънкай, че такава е ползвана и срещу теб, още повече, опитвайки се да изкараш, че било използвана обида и нагрубяване. И понеже забравих да добавя нещо и по-горе. Обикновено се намесваш някъде, пускаш някаква бомба, после когато с факти ти бъде показа, че не си прав, изкараваш картата "ама аз не се интересувам, не следя, не ми интересно". Еми тогава аджеба защо коментираш по начало?
 6. Като е твоето лично мнение и разбиране, го напиши и изкажи така. А не да се изказваш като някаква последна инстанция, с някакъв апломб и крайност, все едно си някакъв висш политически и социлогически коментатор, наместник, анализатор. И след това, когато започнеш да бъдеш оборван и да се дават примерни и факти, че не си прав, да се изнизваш винаги с "ама чака, тва си е мое мнеие и ти си никой, за да ми налагаш" . Като не искаш да ти налагат, тогава не налагай и ти твоето.
 7. Неуместна е твоята констатация, според която един президент трябвало да показва емоции. Изказванията и речите на преиздента не са предназначение за развлекателни програми, нямат публцистичен характер. Те трябва да са сдържани, ясни, точни, директни, да съобщават това, което той има да кажа по дадена тема или казус, а не да става някаква клоунада като при Тръмп или при другия твой любимец Бокича, който явно е бил много цветен и колоритен.
 8. Ти и за БТА не минаваш, какво остава за Асошиейтед прес
 9. искам да видя изказване на Макрон, Меркел или Кралица Виктория, в който проявяват особено цветни емоции по време на реч.
 10. А трябва да вярваме на Нова и БТВ ли, които са такива мазни ибрикчии на бойкича и така се хвърлят на амбразурата за всички гербаджии.
 11. И малките деца знаят, че в нашата страна, а и в повечето, функциите на президента са основно представителни, но някои хора тук продължават да настояват, че той видиш ли е трябвало да бъде едновременно и законодателна, и изпълнителна, и правоприлагаща власт. Има президенти, дето и тия вета няма да наложат- справка вашият убавец Росенчо.
 12. Като не те интересува и не знаеш какво се случва, тогава от къде на къде тръбиш, че президента се криел и го нямало никакъв. Пак ти казвам, това, че ти сега за първи път си се заслушал или зачел в някакви новини, по случайност, от 3 години и си чул пак за Радев, не значи, че той се е снишавал и го е играл шумкар. Нещата отиват на геберство тук ми се струва...
 13. Нивото ти на осведомост по всички изглежда е на критична ниво, защото иначе щеше да знаеш, че миналата седмица в София се проведе голямо събиране на световни лидери и Радев беше на практика домакин. Участваше в събирането, изнасяше реч и всичко това беше отразено по новините. И ако ти беше поне малко осведомен, щеше да си ги забелязал тия събития, да си го видял Радев, да си се сетил отново за него. И до тук с мита за твоята осведоменост.
 14. М не, логика е хич да не си осведомен къде колко се е появявал Радев, да не си обръщал никакво внимание на нещата около него и да кажеш "Тоя тук ли е още, бахти прикрития, бях го забравил." Много си е открит даже, ама трябва да си в течение на нещата.
 15. Според апологетите на чалгата, едно време ДПС било натресено на НДС от БСП и Първанов, така че те били чисти
×
×
 • Create New...