Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2899
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1387 profile views
 1. Най-малкото софийската и пловдивската вода са различни и в Пловдив е по-варовита, та заради това ще се налага периодиочно да се почиства заради котления камък. Иначе в София може и без това да мине или доста по-рядко поне.
 2. А Германия от Япония, а Аржентина от Саудитска Арабия...
 3. На мен ми е достатъчно да видя, че Маджаров е с над 50%.
 4. Тоест да си карам с моята еспресо машина Делонги ?
 5. Като отидеш някъде под наем или купиш обзаведен апартамент, първи ползвател ли си на тези приспособления ?
 6. Нали, ако завариш черна/бяла техника я сменяш, щото не ти било хубаво, а ако завариш тоалетна чиния и душкабина/ вана, на които не си първи ползвател ?
 7. А тоалетната чиния и ваната/душкабината сменяш ли ?
 8. нито за дясностоящият, нито за вливане от лента в лента при детелини и чие е предимството, нито за обикновено престрояване от лента в лента на прав участак. Всички карат все едно не са минавали курсове. До нас в София има едно малко кръгово, което обаче е "обърнато". Вътре нямаш предимство, а само тези отвън, но въпреки това от една от страните и идващите към него нямат предимство. Редовно има една камара, които си мислят, че вътре имат предимство и карат без да спират. Разбирам, че навикът е силно нещо, ама като минавам през непознато място, гледам знаците.
 9. Снощи към 18:30 при почти никакво движение точно на Хепи на магистралата, малко преди отбивката за Пловдив, карам със 120-130 в най-лява лента, в един момент един тъп, шибан, нагъл, неук селяк директно влезе в лентата пред мен, без мигач, без да си погледне огледалата, просто реши, че иска да отиде в нея и ще го направи. Скочих на спирчаките с всичка сила, минах максимално близо до мантинелата и вече виждах как се удряме. Казах си "няма начин за отърваване, поне да е по-леко." В съвсем последния момент тоя кавал малоумен се върна обратно в средната лента и всичко се размина на косъм. Не поглед
 10. Деба, прияде ми се топъл, пресен, бистър курбан.
 11. не ми е ясно защо каналът му е толкова популярен сред малките, като нищо чак толкова интересно не показва.
 12. хахах откъде идва това с клошаря ? Не е чак толкова специално- и аз от магазина взимам същия Кастрол за толкова и даже наскоро, понеже почна нещо да харчи масло много и е възможно да става въпрос и за ремонт ми казаха и че даже и не е толкова хубав тоя Кастрол, а да го сменя с нещо друго. Да не е една Джи класа, елекриково зелена, с много висок просвет ?
 13. Изведнъж тестовете станаха неизправни ли, защото и куките се оказа, че също друсат и се напиват.
 14. Винаги ми е било чудно- септември трафика става ненормален и някъде към ноември става по-поносим. И на мен ми е горе-долу пътя до офиса 15 км и затова винаги тръгвах по-рано, за да изпреваря леко големия трафик, хем и до офиса да си намеря по-лесно свободно място и в крайна сметка винаги съм в офиса 20-тина минути по-рано, което не е зле
×
×
 • Create New...