Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2627
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

425 profile views
 1. Dunc

  Electronic Music

  Брееей, почвам и аз да им търся и други неща
 2. Наскоро меко казано останах втрещен, когато видях колко скандално неграмотни хора има, и то възрастни хора на 30-40 години. Не някакви гимназистчета още недоизкласили. Конкретните примери бяха: канаЦка борба, деЦки, полУвина, слаТки. И още няколко също толкова умопомрачителни, но не ги запомних.
 3. Как никой друг?! Руснаците вече казаха, че ще направят по-добър, защото този не струва
 4. Освен това не може да се взима на сериозно някого, който в един момент цялата тая история за реформи, политически реторики, революции, гласуване и т.н го правеше, за да си вдигне умрелия рейтинг и твърдия отлив на интерес към предаването му. Още повече до какви точно промени са довели пенявенията му, демонстративния протест пред Народното събрание и подписките му за референдум- едно нищо. На всичко отгоре, това че някои от хората в тая подписка са сложили името си там, защото са одобрявали някоя от вписанити точки, не значи че като цяло са зад него и го подкрпеят. Като цяло тоя е един краен интересчия и наглец. който не гледа нищо друго освен себе си. Само не знам за какво са му още пари, влияние, връзки и известност като и сега вече има предостатъчно от всичко. А освен това един шоумен и телевизионер за какво му е охрана, бивши кадри на МВР да работят за него и брониран джип?
 5. А той в качестото си на какъв ще ги издигне?
 6. Онзи бизнесменът ли? А той как се е осмелил да се отметне?
 7. Ливърпул ми е Рома.
 8. Много се изненадах, че беше толкова дълъг- 3 часа.
 9. Тоя форум, ако се преобраазува във фейсбуй група, много по-активен и посещавам ще е.
 10. Аз не разбирам, тия големите престъпници и схемаджии, корумпирани политици, бизнесмени и т.н. като не ги вкарват вътре, защо поне не си лъскат малко имиджа като прибират всякаква такава измет цигани, мигани, които на никой няма да липсват, нямат връзки и кой да ги опази и ще бъде съвсем в реда на нещата да им лепнат ефективна присъда.
 11. А ти що си решил да се регнеш и да го коментираш там, а не тук?
 12. Че има ли още зали се учудвам аз?? И още повече- да са пълни.
 13. Така си го туриха тия, че сега доста време ще има да вият на умряло.
 14. Абе предположих и аз, че е измислица, ама като видях цитирани имена на улици, дати ала бала и се все пак повярвах във фабулата
 15. Това се учудвам, че не са го давали по новините
×
×
 • Create New...