Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2696
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

740 profile views
 1. Дори и така да е- може би мисля наивно, но смятам, че все пак едното не е пречило на другото. Хората са повярвали в легендата и приказката за СДС- добре, но паралелно с това пак са могли да натиснат за прочистване на бивши и настоящи мекерета на комунистите от доближаване до управление.
 2. Чудя се, едно време, когато хората са се били вдигнали яко на въстания и протести, покрай падането на режима и след това покрай Виденовата зима и нещата си били във връхната си точка на кипене и поносимост и повечето хора са били готови на крайности и са били много по-обединени от сега, защо не са извървели пътя до край и не са натиснали за лустрация, а се оставили да бъдат подлъгани и подхлъзнати.
 3. Това да си герберастки ибрикчия е клинична, ментална диагноза. Трябва да си тежко лоботомизиран.
 4. Dunc

  Electronic Music

  Аз-доволен!
 5. Ма тва е от 2015-та. Иначе йогата- покваряваща гимнастика
 6. Гледам го тоя калмук и като го слушам как се дуе, че учил 10 години право и се чудя, тоя дали нарочно не е завършвал и го е влачел, за да може да си отлага отбиването на службата докато мине давност, ако въобще го има този прийом. Някой по-запознат да сподели.
 7. Не мисля, че се прави. Този е такъв егоцентрик, нарицис и глупак, че наистина мисли и си вярва, че трябва да сме му благодарни и да го обожаваме и се чувства обиден и недооценен.
 8. На тая улица редовно някой спира "за малко" и еава мамата на движението.
 9. Напротив, мисля, че трябва да напънат да нахлуват в Нардоното събрание както по Виденово време, тогава ще видят дебелия и ще се постреснат.
 10. Dunc

  Electronic Music

  Блокирано е вече това видео. От 10 години ли не е пускал на Тумороу ленд? Видях днес някаква снимка, че е пуснал как целият е потен след сета и се зачудих чак пък толкова изпотен от онлайн концерт?
 11. За бензинджиите лафа едно време съм го чувал и гушата, ама това за барманите не го знам. И те ли едно време са печелили много?
 12. Леко съм изненадан, че охранките са толкова фриволно облечени с къси панталони и сандали
 13. Преди помня, че ако с купиш някакъв по-голям уред от Технополис ти го доставят направо у вас и не е нужно сам да си го мъкнеш. Това дали още важи като възможност, ако не- има ли някой друг магазин, който предлага такава възможност, пък било то и срещу допълнително заплащане?
 14. Ха, че то не на морето- на повечето места в Пловдив и София почти няма салати за по 5-6 лв, а са масово по 10-тина лв.
×
×
 • Create New...