Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2601
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv
 1. А да, не отдавна минавах от там и ми направи впечатление, че има нещо променено и разширено.
 2. Dunc

  BulForum

  По принцип пиша във форума най-често от два компютъра. След ъпдейта от единия не мога да публикувам нищо, защото още с първото ми мнение от този компютър ми изписва съобщение, че мултипостинга е ограничен с някакво време между постовете и излиза някакъв интервал от сорта на 43638873486 секунди.
 3. Какво ще рече механична клавиатура?
 4. Чудех се къде да го пусна това и реших тук:
 5. Това значи ли, че в тая група за неовбързани има предимно мъже, които са влезнали там с надеждата да свалят жени, а се е получило сосидж парти
 6. Аз продължавам да мисля, че това е просто ебавка, която в един момент е прераснала в твърде банална, защото всеки я е повторил. Не искам да повярвам, че толкова много хора са крайно елементарни, при това възрастни, от това другото поколение, дето нали са чели, учили и са имали интелигентни развлечения, защото са нямали интернет и масова телевизия.
 7. Dunc

  Преглед на печата

  Буковски на науката
 8. Dunc

  Преглед на печата

  Значи гажето ѝ е още по-тъп. Какво е това гадже?! Вместо да ѝ каже" Аз ще поема лизинга".
 9. Dunc

  Преглед на печата

  Чудя каво точно си е мислела звездата Мегз- че ще го обяви за откраднат и след 3 месеца, ще го изкара и ще продължи да се разкарва с него.
 10. Покарай в града за повече от 1 ден и ще видиш, че тъпите паркирания, селските маневри и прекаленото бързане на моменти не е хич толкова зле колкото шофирането в Пловидв, където повечето карат като нещо смесено между бабка и бакшиш- бавно, мудно, неориентирано, заемайки едновременно две ленти, никаква толерантност и даване на път. Общо взето каквото са казали и по-нагоре. А най-вече, за да усетиш разликата, трябва да покараш в час пик вечерта или сутринта. Придвижването е много по-стегнато и пъргаво, ако искаш да смениш лента дори и да сте кола върху кола, пак е два пъти по-възможно. И на всичкото отгоре при смяна на лента се дава мигач, преди да се изнесат.
 11. А кое не е чалга в тоя ред на мисли?
 12. Колко върви тоя мотор нов?
 13. Ей това се казва система бонус-малус хаха
 14. Dunc

  Преглед на печата

  Чета това за Орбан и си мисля- Ебахти, ние живеем в Уганда.
×