Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2643
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. Докато сме на Command Prompt, да попитам- каква може да е причината, за да не ми го отваря?
 2. М да бе, виждам ги тия с маските- турили маските, ама са без ръкавици, пипат къде ли не и после си оправят маската по 20 пъти или се пипнат 50, за да се почешат. Или сложили маската, смъкната под брадата, като видят човек, с който трябва да се разимнат- слагат маската, после- пак я дърпат. Тъпанарска работа. А за тия дето имат фобия да се доближат близо до някого и затова като мине той покрай тях се обръщат с гръб или просто отстъпват 10 крачки в страни, все едно другият е чумав, са още по-смешни. Ми като не искаш да срещаш никой- излез рано сутрин, късно вечер или направо си стой у вас.
 3. От гледна точка на неоправданата и изкуствено създадена истерия покрай един грипоподобен и непознат вирус, това обявено извънредно положение може и да изглежда прибързано, налудничаво и прекомерно, но от друга страна гледайки пресните примери на развитие и пренос на вируса в Китай, Италия и другите европейски огнища и от гледна точка на капацитета и запазването на относителния баланс във здравната система, тези мерки са може би навременни и точни.
 4. Понеже ми стана интересно за Украйна и украинците- може ли някакви източници, които да попрочета?
 5. Рапторе, един въпрос- колко пари ти излиза всичкото месо, което купуваш и в последствие сушиш и подправяш? Защото май бая маса е
 6. Повече от Невена Коканова, Апостол Карамитев, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Тодор Колев, Георги Калоянчев.
 7. Dunc

  Black Friday

  Технополис ги гледам днес 10%, което е нищо. И въпреки това в София в Сердика Мол беше пълно.
 8. Dunc

  Black Friday

  А не е ли другата седмица Черният петък?
 9. Само за смученето на парите му не бих се съгласих, понеже и двете си имат достатъчно.
 10. Няма нужда да пускам новини- тук изкъсо се следи и споменава загрижено за всеки пожар на планетата и се ъпдейтва своевременно.
 11. А без позволение май не могат да те снимат
 12. Специално за Тумороуленд аз все съм си мислел, че тия, които остават там на палатки, са или някакви дай хард фенове и искат да попият възможно най-много от цялата атмосфера и преживяване на фестивала и кампа около него, да общуват с повече хора на място или са някакви напушалки и друсалки, дето не им пука много много за всичко останало къде и как са, а само за музиката.
 13. тя вече е пусната. Един приятел съвсем скоро ще си я вземе.
 14. Имам един чисто теоритичен и лашки въпрос- ако ги отвориш всички тия неща през прокси, могат ли да те намерят тия кумири?
×
×
 • Create New...