Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2808
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1088 profile views
 1. Да не се бъркаш с голямата опашка отпред, която е на самия паркинг ? Там е за друго, там чакахме след това да сменим талоните на колата. За книжките е отстрани в един вътрешен двор се влиза, който се намира в дясно от тая опашка.
 2. С баща ми ноември ходихме да си сменим книжките, понеже ни изтичаха декември. Има по няколко човека. Наложи ми се да чакам малко повечко, след 15 дни като си я взимах.
 3. На Джокович грешката му беше, че демонстративно показа на всички, че е пуснат с медицинско изключение. А нищо чудно и да са му го дали, точно заради статута му и да са му казали тънко "мълчи си", но той реши да се изтъпани. Иначе никой нямаше да му обърне чак такова внимание, хората щях да решат, че е вероятно ваксиниран и всичко щеше да отмине бързо.
 4. Аз понеже търсих от служебния компютър, който нали е свързан с ВПН и мрежа, заради които интернета те засича от друга държва и като написах името му и София, това беше резултатът, който ми излезе. Може пък за чужденците да не им се предлага от евтините места за плебеите, а само от скъпото, за да ги цакат повече.
 5. Тези двете съм им слушал разни неща, не са лоши- да. Дори не знаех, че ще идва тук. Наскоро случайно чух един негов сет, който ми хареса, от там прослушах още няколко и се оказа, че дооста ми хареса. Сега гледам, че за Феврурари, когато ще бъде тук, най-евтиният билет е 180 лв, бахти. Малко множко ми се види За Армин, когато беше идвал последно, цената беше съвсем друга. Едит: Преди Коледа един ден преди участието ѝ бях разбрал, че Дебора Делука ще идва в Ялта и въпреки, че техно слушам малко, нейните неща ми харесват и се чудех много дали да ходя. В крайн
 6. Тази е някаква нова звезда, обаче е много добра
 7. Добре де, а тези, които не са си сложили трета доза или пък както се цитира един случай тук, нямат и пълна ваксинация завършена с две дози, как ще получат сертификат. Нали вече щяло да стабе задължително за ходене към други държави да имаш три дози.
 8. Формула отдавна спрях да гледам, една от причините заради тоя. Вчера по случайност докато бях в едно кафене, загледах и ми стана накрая едно густо. Та, минавам само да кажа- черна ланга за черния.
 9. Там вход няма. Има само един вход, който е от към Била и два изхода- от към Черни връх и от към Сребърна.
×
×
 • Create New...