Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2751
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

956 profile views
 1. https://trud.bg/джендърщина-и-в-пепеляшка/ Ако беше и с азиатски черти- джакпот. Дали ще си преправя и изтънява гласа или това ще е твърде неджендър неутрално ?
 2. Някой знае ли магазин, в който да има мебелировка или аксесоари,предмети и украшения за дома, направени от автомобилни части ?
 3. "Пандемия има, пандемия има, как правите това, как правите онова, ама таковата, ама онаковата". Човек, спри като някаква лелка да дуднеш и да се възмущаваш. Едни са избрали да да си стоят заковани у тях и да не подават нос без скафандър, други са решили, че това цялото положение е ненормално, та затова спри постоянно да набиваш едно и също като развален грамофон.
 4. wooxe, стига рева! като има пандемия стой си във вас, заключи вратата, затвори кепенците и не си подавай навън носа, нито до магазина, нито да се видиш с някой, нито за някакво спортуване. Това да стоиш перманентно затворен вкъщи и да нямаш никакво движение или социализиране е адски вредно, в един момент изпушваш яко, а пак казвам аз си падам домошар. Имам приятел, който също беше прездпазлив и спря всякакви фитнеси и тренировки и казваше, че чака да се ваксинира, което се случи съвсем на скоро, но в нито един момент не спря излизането и събирането с приятели. Аз така
 5. Стига бе, в Пловдив ти отнема един час ли да стигнеш до работа ?
 6. За хората, които и допреди това работеха само отвкъщи и никога не ходеха до офис, сега започнах да се чудя как са издържали на това абсолютно постоянно да са си в тях, да няма никакво социализиране, виждане, приказка с никакви колеги. Безспорно работата отвкъщи има големи предимства, а и аз си падам домошар и нямам проблем да се задържам повече в нас, но въпреки това в един момент започна да ми става много противно да съм всеки ден по цял само в този апартамент, приключвам работа и единственото, което променям е компютъра- оставам в същото помещение, на същото място. Не се виждам с никакви ко
 7. Понеже на няколко пъти съм чувал, че холокоста е силно пресилен, истината е изкривена и нещата в същност стоят по по-различен начин, реших да потърся информация в интернет, за да се образовам малко и ограмотя, но не успявам почти нищо да изнамеря за другата гледна точка. Някой може ли да ми помогне с информация къде да търся ?
 8. Кое точно не се разбира от "засега няма желание", казано преди година и три месеца ? Друг е въпросът, че според мен на него и сега му е рано и ще се простреля в крака. Някои хора смятат, че щяло да подейства прочистващо и дори трябвало да има избори до дупка. Аз лично не съм убеден, че това би довело до нещо съществено или че избирателната активност ще продължава да бъде каквато беше сега.
 9. Някой да знае добри автоалармаджии ?
 10. Ся не разбрах, с тия наночастици в мен, ще мога ли да влизам в интернет и да изкарвам страниците на дланта си ?
 11. Заблуждавам ли се или на 2:26 отзад на кораба се вее българското знаме ?
 12. Това е лесно- Алън Харпър е брат на Чарли Харпър
 13. https://webcafe.bg/football/stanahme-prekaleno-politicheski-korektni-nyama-cherni-i-beli-chakat-ni-da-dopusnem-greshka-za-da-ni-hvarlyat-na-kladata.html
 14. циганска работа.
 15. Go home with peace. Цитат I am asking for everyone at the U.S. Capitol to remain peaceful. No violence! Remember, WE are the Party of Law & Order – respect the Law and our great men and women in Blue. Thank you! Цитат Please support our Capitol Police and Law Enforcement. They are truly on the side of our Country. Stay peaceful!
×
×
 • Create New...