Jump to content
BulForum.com

Dunc

Members
 • Content Count

  2860
 • Joined

 • Last visited

About Dunc

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 01/08/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1166 profile views
 1. Едно е да не харесваш самия кирчо, просто щото така, съвсем друго е цялата вътрешна и външна политика, която прокарваха ДБ и ПП( другите две руски проксита бяха саботьори) постоянно да бъде плюта и да бъде повтаряно в несвяст "тия преебаха всичко, нищо не правят, трябва да се наведем на русйика, тия качиха цените, инфлацията, държава да направи нещо, тия са тъпаци". Общо взето повечето хора само тропаха и всичко се заключваше до тия са тъпаци. Добре де, като ще лаеш, тогажа кажи какво да направи държавата, че да ти задоволи щенията в макро и микро икономиката. Освен това, повечето неща са въпр
 2. Аз пък не мога да разбера какъв е тоя наплив за Хепи, че често има опашка пред него ? Ей ся съм останал да седя там неизвестно колко, докато ми намерят маса в това Хепи, като че ли е ресторант с мишлен. А за качеството на храната- подкрепям. На повечето места вече залагат на някаква снобкско-първенюшка култура, храната да е с все по завъртяне име, съставки и външен вид, количеството да е оскъдно, а вкуса да не е нищо кой знаеш какво
 3. И има дневна карта за цялата мрежа, която е 1.60.
 4. Стига бе, сериозно- 30 минути ?! Че за толкова от тракия до центъра ще стигнеш. В София съм в Бояна и там дори събота и неделя, рейсовете, които се водят селски уж, са на по 20 минути.
 5. Безсъние, тревожност, загуба на тегло, физическа и психическа умора, разсеяност и несъсредоточеност. Неособено желание за социализация, депресивни състояния, мисли за самоубийство.
 6. В момента обаче не е сигурно и че лично на теб няма да ти се качи цената и да ти искат повече да додадеш от АКТ 14 до АКТ 16. И че цените са високи много- високи са, и че има балон- има, обаче ако ти трябва апартамент за къде да чакаш повече ? От 10 години насам всеки вика "догодина падат цените и балонът се пука" и нищо такова не става, цените вървят само нагоре. Дори и сега, дето уж най-после цените щели да паднат, всъщност май единствено в най-добрият случай само ще се задържат за определено време.
 7. Предварително очаквах, че зорлен ще изкарат Украйна победител, дори и песента им да е най-тъпата от всички.
 8. Правопис е едно, а транскрипция(изговаряне)- съвсем друго. И на френски много се пише beaucoup, ама го изговарят боку и досега не съм видял французин да го изписва bocu.
 9. Че то вече на много места има големи струпвания на коли и без да са пикови часове. Случвало ми се е и в диапазона 13-15 ч. пак да има странно много коли.
 10. Стига сте се тригървали като някакви папагали и да повтаряте едно и също. Къде аз казах нещо за Русия, за Украйна, за войната, за ЦРУ. Аз пиша, че тия "смешки" са нефелни, на които и тинейджър няма да се засмее, ти ми вадиш някаква статия за Русия и ЦРУ. Аз пиша едно, вие разбирате друго. Не всяка дебилщина, която осмива Путин и Русия е смешна, сега разбра ли го по-ясно ? Ако сте на някакъв хонорар на пост, ебаващ путинката, ще го разбера.
 11. Последните два "майтапа" са на ниво Къци Вапцаров...
 12. По морето си изкарват хляба от това и ако се наложи и унгарски ще научат, ако така ще спечелят повече пари и клиенти. Като бях в Лисабон, там хората, които работеха по атракциони и туристически обекти говореха английски, френски, испански и италианси, и то масово. Но едва ли останалите хора са ги говорели тези езици. Драмата ми е, че идват разни хора и показват някакъв вид нахалност и нетактичност, с очакване другите да са им длъжни. Едит: Ти не си говорел чешки, ама не си тръгнал да им се обясняваш на български, нали. Направил си го на английски, ето това
×
×
 • Create New...