Antares Posted December 17 Share Posted December 17 (edited) 1 hour ago, chasti said: Според мен всичката омраза идва от прекалено многото време, дето откарвате да гледате глупости във фейсбука! Вместо да четем истинските факти в blitz.bg и телеграф Edited December 17 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted Thursday at 05:10 AM Share Posted Thursday at 05:10 AM 9 hours ago, chasti said: Според мен всичката омраза идва от прекалено многото време, дето откарвате да гледате глупости във фейсбука! И ти затова постна моноспектакъл от ТикТок??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted Thursday at 05:22 AM Share Posted Thursday at 05:22 AM (edited) ето едно много точно описание на картината в БГ, баш от фейсбука,специално за chasti (между другото един ГЕРБ-аджия ми го прати): https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=25301739016161934&id=100002575506027# Edited Thursday at 05:38 AM by gadniqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted Thursday at 02:40 PM Share Posted Thursday at 02:40 PM Преди малко дойде един съсед да си плати за входа и спорихме за еврото и каза нещо подобно - ние, както всички славяни, сме крадци и далавераджии. Намекваше, че е до ген. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted Thursday at 05:10 PM Share Posted Thursday at 05:10 PM 2 hours ago, earache said: Преди малко дойде един съсед да си плати за входа и спорихме за еврото и каза нещо подобно - ние, както всички славяни, сме крадци и далавераджии. Намекваше, че е до ген. Напротив, до възпитание е. В случая, до средата, в която си- обществото. Аз съм живият пример Цитирам един мъдър човек: "Едно дете е като празна книга, и ти пишеш в нея.". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted Friday at 08:28 PM Share Posted Friday at 08:28 PM On 12/18/2025 at 7:22 AM, gadniqt said: ето едно много точно описание на картината в БГ, баш от фейсбука,специално за chasti (между другото един ГЕРБ-аджия ми го прати): https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=25301739016161934&id=100002575506027# " кажи ми като гербаджия на гербдажия" https://www.youtube.com/watch?v=uxnYo0DGKRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted yesterday at 07:25 AM Share Posted yesterday at 07:25 AM Някой разбра ли случайно как ще бъде обезпечен заема за Украйна? Тук пише, че от бюджетния резерв на ЕС, но по-долу пък пише, че ако не бъде върнат ще бъдат конфискувани замразени активи на Русия. За мен хитро е да е втория вариант: Украйна ще реши дали да използва парите за да спечели, или да ги окраде и загуби войната (в който вариант Русия пак си губи активите). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted yesterday at 08:27 AM Share Posted yesterday at 08:27 AM 51 minutes ago, earache said: Някой разбра ли случайно как ще бъде обезпечен заема за Украйна? Тук пише, че от бюджетния резерв на ЕС, но по-долу пък пише, че ако не бъде върнат ще бъдат конфискувани замразени активи на Русия. За мен хитро е да е втория вариант: Украйна ще реши дали да използва парите за да спечели, или да ги окраде и загуби войната (в който вариант Русия пак си губи активите). На мен друго ми е интересно. Ако се конфискуват тези активи дали ще падне доверието е еврото от чуждите инвеститори? След това дали няма да има дела за откраднати пари? И дали това не е целта с тези активи. Войната се води почти 4 години. Руснаците се оказа, че имат повече бомби, отколкото се очакваше, Европа плаща за да се води тази война (като парите отиват за купуване на USA оръжия главно). Воденето на войната се плаща от хората в Европа, което вдига цените на всички услуги/продукти. Русия разрушава енергийната система на Украйна, което според мен е най - гадното нещо, което може да е случи... Не ме разбирайте погрешно, но тази война въобще не трябваше да почва, камо ли да продължава почти 4 години... Едни хора си правят събития и обикалят света (говоря и за 2-те страни), докато обикновения човек умира на фронта в мизерия.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted yesterday at 12:10 PM Share Posted yesterday at 12:10 PM 3 hours ago, Stasio said: На мен друго ми е интересно. Ако се конфискуват тези активи дали ще падне доверието е еврото от чуждите инвеститори? След това дали няма да има дела за откраднати пари? И дали това не е целта с тези активи. Ми нямам против малко да се върне на нивата спрямо долара отпреди 1г. Тоя оранджаф дебил го съсипа долара и загубих немалко от forex. А дела къде да завеждат? Те са вън от всички смислени международни институции. Реално повод за страх от конфискация имат само тия дето мислят да нападат някого. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Петър_Стоянов Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts