chasti Posted May 14 Share Posted May 14 Такова нещо нямаше нито при Фандъкова, нито при Тотев: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 14 Share Posted May 14 Знам, че тролиш, ама jebem ти и градския транспорт в Пловдив. Половин час чакаш 10-ката, накрая минат две и нито една не спре на спирката. Звъниш по разни горещи линии, от които ти обясняват как те препредават сигналите на превозвачите, а превозвачите си дръгнат макарите... Колкото пъти съм опрял до градския транспорт - времето да стигна от А до Б ми е същото, като да го извървя пеша... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14 Share Posted May 14 Аз пък винаги съм успявал да се предвижа без проблем. Но това вероятно е, защото чакам рейсове по най-натоварените спирки в града, където минават сигурно 80% от линиите. Все един рейс ми върши работа в моята посока. Няма спор обаче, че градският транспорт в Пловдив е 25 години в миналото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 15 Share Posted May 15 (edited) 10 hours ago, w00x said: Няма спор обаче, че градският транспорт в Пловдив е 25 години в миналото. Момент, тогава някъде не бяха почнали проблемите. Някоя друга година след това. 29-ките даже по едно време бяха общински и частни едновременно и се състезаваха, за да обере хората от спирката спечелилата. Edited May 15 by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted May 15 Share Posted May 15 Със Субарото да не дават и карта за градския транспорт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 15 Share Posted May 15 16 minutes ago, chasti said: Със Субарото да не дават и карта за градския транспорт С беемвето даваха, ама к'во ти помага тая карта, като от майстора ми до вкъщи (4 км) се прибрах пеша и не ме настигна ни един автобус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 15 Share Posted May 15 On 5/14/2025 at 2:06 PM, Antares said: Знам, че тролиш, ама jebem ти и градския транспорт в Пловдив. Половин час чакаш 10-ката, накрая минат две и нито една не спре на спирката. Звъниш по разни горещи линии, от които ти обясняват как те препредават сигналите на превозвачите, а превозвачите си дръгнат макарите... Колкото пъти съм опрял до градския транспорт - времето да стигна от А до Б ми е същото, като да го извървя пеша... Ревах от смях... Сигурно на теб не ти е било до смях тогава :D. Да еба неговата майка отровна. 89та беше в миналия век... Още се въртим на същия хОй. Прочетох горния пост с лика на ония фен... Класическия Българин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16 Share Posted May 16 (edited) 10 hours ago, DON_CHEFO said: Ревах от смях... Сигурно на теб не ти е било до смях тогава :D. Да, сега и на мен ми е смешно. Ама в онзи момент много исках да си поприказвам с водача на която и да е от десятките. Имах желанието да изкажа доводите си с лопата. И за да съм сигурен, че ме е разбрал - щях да ги изкажа директно в главата му.То реално в (гр)адския транспорт който и шАфьор да хванеш - все е за бой. Тия са ги изгребвали от дъното на Марица с багер. Утайка до утайка са. Дали ше пуши, дали ще дъни чалга, дали ще ухажва ученичките, дали ше се заяжда с пътниците или просто ще пропуска спирки, влиза в насрещното за да изпревари колоната... Говоренето по телефона, докато кара не го броя, то е национален спорт. Edited May 16 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted Saturday at 05:50 PM Share Posted Saturday at 05:50 PM Киселова за мен е национален герой, искам референдум за импийчмънт на президента! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted Monday at 12:11 PM Share Posted Monday at 12:11 PM (edited) Свършиха на кмета работата: И за благодарност: ПП-раст Edited Monday at 02:16 PM by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted Monday at 06:14 PM Share Posted Monday at 06:14 PM Лееекинко кълвеш на гола кука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted Monday at 07:26 PM Share Posted Monday at 07:26 PM Колкото и да не харесвам кмета, той си беше прав в тази ситуация! Днес пътувах час и дваЕсе до работа, 3 км право мерене, 7км по пътя. Надявах се и боклукчиите да спрат, да настане какафония, само КПП'та ми липсваха.... Ето ви отворения пазар. Нямало шофЕри, ела да видиш, бах ги в нещастниците, за 2 дена щяха да попълнят новия състав... Ама бат бойко, цървуалана се направи на спасител... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted Tuesday at 03:16 AM Share Posted Tuesday at 03:16 AM Ся е момента да ги разтури и да ги раздаде на частни фирми. С изключение на метрото. Засега. Има на разположение малко над половин година. Дори нямам идея дали му е в правомощията, или само евентуално да даде предложение в общинския съвет. Но общинските фирмички са с надеждността на жигулката на дядо ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted Tuesday at 12:26 PM Share Posted Tuesday at 12:26 PM (edited) On 5/19/2025 at 3:11 PM, chasti said: Свършиха на кмета работата: Бях ти казал преди време: On 7/24/2024 at 10:59 PM, plameni said: Ш'са пребиеш с тия плонжове Това нали са общински предприятия, с бордове назначени от СОС? Ти за толкова дни видя ли някого от шефовете им да каже нещо смислено? On 5/19/2025 at 3:11 PM, chasti said: И за благодарност: ПП-раст Нещо такова ли очакваше? Edited Tuesday at 12:34 PM by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted yesterday at 09:07 AM Share Posted yesterday at 09:07 AM Пък Байдън падна от колелото онзи един път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted yesterday at 09:17 AM Share Posted yesterday at 09:17 AM Не искам да съм критичен в полза на Тръмп точно, но изглеждаше, все едно се опитва да се шмугне между стената и полицая. Иначе на него не му трябва сенилност, за постигане на близо нулев умствен капацитет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted yesterday at 11:23 AM Share Posted yesterday at 11:23 AM Това е само един пример така или иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts