Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Знам, че тролиш, ама jebem ти и градския транспорт в Пловдив. Половин час чакаш 10-ката, накрая минат две и нито една не спре на спирката. Звъниш по разни горещи линии, от които ти обясняват как те препредават сигналите на превозвачите, а превозвачите си дръгнат макарите...
Колкото пъти съм опрял до градския транспорт - времето да стигна от А до Б ми е същото, като да го извървя пеша...

Аз пък винаги съм успявал да се предвижа без проблем. Но това вероятно е, защото чакам рейсове по най-натоварените спирки в града, където минават сигурно 80% от линиите. Все един рейс ми върши работа в моята посока.
Няма спор обаче, че градският транспорт в Пловдив е 25 години в миналото.

Posted (edited)
10 hours ago, w00x said:

Няма спор обаче, че градският транспорт в Пловдив е 25 години в миналото.

Момент, тогава някъде не бяха почнали проблемите. Някоя друга година след това. 29-ките даже по едно време бяха общински и частни едновременно и се състезаваха, за да обере хората от спирката спечелилата.

Edited by earache

16 minutes ago, chasti said:

Със Субарото да не дават и карта за градския транспорт :) 

С беемвето даваха, ама к'во ти помага тая карта, като от майстора ми до вкъщи (4 км) се прибрах пеша и не ме настигна ни един автобус.

On 5/14/2025 at 2:06 PM, Antares said:

Знам, че тролиш, ама jebem ти и градския транспорт в Пловдив. Половин час чакаш 10-ката, накрая минат две и нито една не спре на спирката. Звъниш по разни горещи линии, от които ти обясняват как те препредават сигналите на превозвачите, а превозвачите си дръгнат макарите...
Колкото пъти съм опрял до градския транспорт - времето да стигна от А до Б ми е същото, като да го извървя пеша...

Ревах от смях... Сигурно на теб не ти е било до смях тогава :D. 

Да еба неговата майка отровна. 89та беше в миналия век... Още се въртим на същия хОй. 

Прочетох горния пост с лика на ония фен... Класическия Българин :D

Posted (edited)
10 hours ago, DON_CHEFO said:

Ревах от смях... Сигурно на теб не ти е било до смях тогава :D. :D

Да, сега и на мен ми е смешно. Ама в онзи момент много исках да си поприказвам с водача на която и да е от десятките. Имах желанието да изкажа доводите си с лопата. И за да съм сигурен, че ме е разбрал - щях да ги изкажа директно в главата му.То реално в (гр)адския транспорт който и шАфьор да хванеш - все е за бой. Тия са ги изгребвали от дъното на Марица с багер. Утайка до утайка са. Дали ше пуши, дали ще дъни чалга, дали ще ухажва ученичките, дали ше се заяжда с пътниците или просто ще пропуска спирки, влиза в насрещното за да изпревари колоната... Говоренето по телефона, докато кара не го броя, то е национален спорт.

Edited by Antares

Колкото и да не харесвам кмета, той си беше прав в тази ситуация!

Днес пътувах час и дваЕсе до работа, 3 км право мерене, 7км по пътя. Надявах се и боклукчиите да спрат, да настане какафония, само КПП'та ми липсваха....

Ето ви отворения пазар. Нямало шофЕри, ела да видиш, бах ги в нещастниците, за 2 дена щяха да попълнят новия състав...

Ама бат бойко, цървуалана се направи на спасител...

Ся е момента да ги разтури и да ги раздаде на частни фирми. С изключение на метрото. Засега.

Има на разположение малко над половин година. Дори нямам идея дали му е в правомощията, или само евентуално да даде предложение в общинския съвет.

Но общинските фирмички са с надеждността на жигулката на дядо ми.

On 5/19/2025 at 3:11 PM, chasti said:

Свършиха на кмета работата:

Бях ти казал преди време:

On 7/24/2024 at 10:59 PM, plameni said:

Ш'са пребиеш с тия плонжове

plongeon-laughingsohard.gif

Това нали са общински предприятия, с бордове назначени от СОС?
Ти за толкова дни видя ли някого от шефовете им да каже нещо смислено?

On 5/19/2025 at 3:11 PM, chasti said:

И за благодарност:
ПП-раст 

Нещо такова ли очакваше?

Edited by plameni

Не искам да съм критичен в полза на Тръмп точно, но изглеждаше, все едно се опитва да се шмугне между стената и полицая.

Иначе на него не му трябва сенилност, за постигане на близо нулев умствен капацитет. :lol: