Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

В аркейд мод е така. Без значение дали се фърка или се пъпли. В риъл и симулатор, нещата стоят по съвсем различен начин и масовата измет не вирее там ;)

П.„п. От снощи официално съм американец. За сега само с три кукурузника, но живот и здраве, ще долетим и до Сейбър.

Англичаните тотално и безвъзвратно ги отебавам, понеже са недъгави и смучещи топки мекишари. Равносметката след развиването им до двадесет елита и пето ниво е загуба в размер на над два милиона и половина сребърника. Само за сведение, когато приключих с руснаците и германците в наличност имах над девет милиона (в момента съм със седем милиона и сто хиляди), а общият ми оборот беше към петдесет и два милиона. Като за старт със сто хиляди и предвид смешните заработки на фъркалките до трето ниво, бива.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Ееейй... Бях забравил колко е яко да играеш с кукурузник, да палиш наред със седем милимитрова картечница и да громиш наземна техника с 20 килограмови бомби :punk

Де е Пешо сега, пак да ми разправя за свирките и дудуците!

За 4-5 дена с американците и предвид това, че все още правя първи левел кукурузници, ми... почти двеста бона напред :)) И това, като се има предвид смехотворните заработки за фраг на тези самолетчета.... То не, че и американците са много стока, като виждам в по-горните им левели самолети какви са куци пилета в огромната си част. Ама само за сведение, до момента съм направил над 30 фрага от гънър вю-то на смешната Каталина. Поне евентуално с тия чикиджии ще направя “Ън ъпроучъбъл“, предвид, как са им защитени бомбърите, ако и да са с калпав бомбен товар....

Та в крайна сметка коя нация е най-добре да се развива?   :D За дудуците и свирките е ясна работата.

каталината е един от най-коравите самолети до 3то ниво ;) 

Най-добре е всички да се развиват, бе! Ама ако не развиеш докрай пишкосмучещите англичани, няма как да разбереш къв кеф е с другите. То е като да си седнеш на топките и да осъзнаеш какво райско кътче е всъщност светът, когато не си си седнал на топките ;)

Във всеки случай обаче, руснаците и германците (или германците и руснаците) доминират от всякъде. Тия две нации имат по един или два шредера на всяко ниво, а на четвърто..., просто няма кой да им скочи. За пето все още се чудя, понеже Сейбър-ите никак не отстъпват на МиГ- 15бис и Ме-262 (с четирите 30 милиметрови). Нарочно не споменавам останалите две нации, понеже на пето имат адски много пасти и марули да рупат докато ги достигнат тия....

Е тва вече е нещо http://warthunder.com/en/devblog/current/874 Дано да е малко по-бърз от шибания тромав и мега кекав Wellington 

Надявай се!

Това нещо втори ранг. Хората съвсем ясно си казват, че въпреки четирите си мотора, машината е много бавна, понеже е правена 39-40 година, а и това нещо е ОГРОМНО. Определено е перфектна за торпедоносец, но това май го няма във въоръжението и.

Единственото интересно нещо, което забелязах са четирите фиксирани, носови картечници, които се управляват от пилотска позиция и дават някаква възможност да наказваш нахалниците в челна атака....

За пореден път се убедих, че в тая игра всичко зависи от играчите. На аркейд, с танковете, се случих с някакъв отбор, дето сигурно всичките бяха служили в танкови войски и имаше поне един завършил академия....Пича, който водеше, супер грамотно разпредели позициите, спрямо релефа, прикрития и прочие, разстави единиците и така организира отбрана, че противниците за цялата игра успяха да гътнат само двама от нашите - единият бях аз, и ме гътнаха заради собствената ми глупост...Направо ми се напълни душата.

За пореден път се убедих, че в тая игра всичко зависи от играчите. На аркейд, с танковете, се случих с някакъв отбор, дето сигурно всичките бяха служили в танкови войски и имаше поне един завършил академия....Пича, който водеше, супер грамотно разпредели позициите, спрямо релефа, прикрития и прочие, разстави единиците и така организира отбрана, че противниците за цялата игра успяха да гътнат само двама от нашите - единият бях аз, и ме гътнаха заради собствената ми глупост...Направо ми се напълни душата.

Не само в тая игра - във всяка игра. Особено когато имаме такова рандъм събиране на отбора. За танкове пък дисертация мога да напиша по въпроса. Имал съм случаи да попадна в отбори, които наитина ще кажеш професионално са избирани. Респективно победа без загуба на наш танк или най-много един. От друга страна редовно се случва да се падна с шайка некадърници - избивам 3-4-5 от 15 противника и губим съществено. И си е точно както го казваш - има хора, които познават идеално съответните карти, знаят перфектно какви са възможностите на отделните машини, кой по кого и къде да стреля и т.н. В такъв отбор най-много да загубиш скаутите... Попаднеш ли в шайка малоумници (най-често полски дебили в нашия случай), ако ще да си бога на танковете - пак падаш (обръщали са ни битка от 5:0 - 5:15)... 

Видене, говорим за аркейд мод. В реалните битки пикльовци не играят, там всичко си е сериозно и игрите са много на ниво.

Хахахахахах..... Глейте, ве.., глейте!

Глейте как се правят пет фрага от гънърските позиции на B-25 от второ ниво и се взима Антимех едновременно.... :punk :punk :punk

Цялата игра си изигра хайванчето, нищо, че беше пред разпадане.

https://www.mydrive.ch/browse/#/

П.п. Всъщнос..., да си призная, единият фраг беше от носовите ПЕТ картечници, ама другите четири са си гънърски на разни нахалници с мерак да се ебават с неправилния бомбър... Като първият фраг го направих на един Ишак, който почти ми разглоби бомбъра, ама не му достигна скорост и си го изклецах изотдалеч (около 800-850 метра). Аре пак някой музикален спец да дойде да ми приказва за дудуците и тарамбуките.....

Със 75 милиметрово оръдие и баба знае.... Особено пък ако се пънеш предимно на бомбъри, както прави този ;)

Единственото което не мога да му отрека е, че има относително добър мерник.

П.п. Като си говорим за калибър, ела ме виж мен в момента как с второ ниво Р-та правя на трески който и да било бомбър, хем съм само с 37 милиметрово главно оръдие :))

П.п.2 Иначе за снайпер и абсолютна гад съм признал един руснак, който без значение с какво лети, колко милиметрови са му пуцалките и на кое ниво е наказва средно по 6-7 противника за всеки свой самолет. Гледал съм му клипчета, в които дори и със смешни те 7мм опашни картечници на Уелингтън разкостваше (от гънърска позиция) по маса мераклии, включая разни джетове :))

Абе посмали малко бре мисир...  :grin:

За кое бре, Мисир?

Честит ми левел 60 :D

И си връщам думите назад... Американците изобщо не са чикиджии, а са велика сила!

http://warthunder.com/en/news/3612-development-getting-closer-update-1-57-battle-march-en
Ред приятни изненади, от които най-яката за мен е включването на няколко модификации на Do-335 :punk

Това американците са много забавна за игра нация. До този момент (късно второ и начално трето ниво), просто нямат слаба машина. А по-наглярски бомбардировачи от техните, просто НЯМА! С японските бомбъри можеш само да ходиш да се ебаваш с чуждите такива, а с американските направо си ходиш на лов, дори и за файтъри :))  Дори и по-късните американски бобъри, въпреки липсата на нападателно въоръжение имат твърде много на брой сдвоени, отбранителни картечници , чудни за спрятане на кор-капани на всичко що фърка.

Вчера на майтап си взех един нейвъл-дайв бомбър с две двадесет милиметровки и успях да изклецам 18 противника... Противниковите бомбардировачи те мислят за същата кошница като тях и изобщо (докато не стане прекалено късно за тях) не бягат, а файтърите те приемат за трътлест бомбардировач и го дават айляшката, отново докато не стане прекалено късно за тях :punk

Американските бомбардировачи са един от най-гадните за бутане. Аз поиграх малко с немчолята, но нямам време ии не успях да развия почти нищо :D 

Американски бомбардировач се атакува само по пресечен курс по хоризонтала или леко изотдолу в предна лява или дясна полусфера!

Всички останали подходи са твърде опасни (получават се обикновено разни тежки травми) или завършват мнооого зле за атакуващия :)) Аз със моите сегашни, обикновено на път към целта си бутам по някой заблуден, а след като разтоваря тръгвам на лов за противникови бомбъри. Даже с флотските бомбардировачи когато съм, доста често го раздавам като конвоен на нашите и правя по 2-3-4 фрага на противникови файтъри. Ония докато се усетят, че, да... бомбър съм, ама разполагам с маневреността на хеви файтър и моого сериозно за нивото въоръжение (2х20мм) и вече е късно.....

П.п. А, да! В момента очаквам последен самолет от трето ниво за да се прехвърля на веднъж с всичките си екипажи, имам развити до елит 21 или 22 самолета и съм... с милион и нещо С.Л. напред, спрямо момента в който заебах одрисканите английски недоразумения.

ХАААА....

Battle March е излязъл! В момента ми се сваля на компютъра и направо се размазвам от кеф :punk

Мамка му! Дорниер 335,  Р - 61 (дано по-скоро му пачнат мода за фиксация на купола), Фв-189 уху, Ки - 83.. Направо се чувствам като хлапе с целодневен ваучер за сладкарница.

Аз още не съм пускал ъпдейт, ама имах кофти ден и ся предпочитам ракиджоса. После мое да го видя за кво иде реч.

Снощи тествах 335-цата... Егати ужасяващият рол-рейт, дето го има това животно. Подобен имат само наистина пъргавите файтъри. Вярно, държи се малко странно, когато го вкараш в спирала, но това вероятно се дължи на жироскопичния ефект на задното витло. Но пък подобно поведение може да се окаже доста полезно при условие, че е атакуван изодзадзе.

Смятам, че този самолет е истински ангел на смъртта, ако се използва по предназначение, тоест във височинни битки.

Сега се пъна да долазя и до П-61, та да мога да го пробвам и него, но дори и без да съм го пробвал още, имам чувството, че тези два звяра ще доминират във високото от тук нататък....

П.п. Едното си е летящ танк, а другото има свойството да запазва енергията от спускането в още по-голяма степен от Fw 190 D-12, ама е още по-зловещо въоръжено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...