Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

war-thunder-banner.jpg

                                                   

 

War Thunder е мултиплейър военен симулатор.

Все още играта е в BETA,но се очаква  да съдържа самолети, бронирани машини и кораби от преди Втората световна война до началото на Корейската война.

 

Играта е Free-to-Play.

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y5JK-2Yn5NA

 

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Също така

 

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6236&game=War%20Thunder  - системни изисквания

 

Всеки играч започва с три самолета - един основен и два резерва. С развитието си се получават по-бързи и по-съвременни модели самолети.

Може да се обучава пилот, наземен екипаж, стрелци и да се закупуват различни боекомплекти - ленти за картечници, бомби, НУРС(неуправляеми ракетни снаряди). Има въведена кредитна система - сребърни лъвове и златни орли. Първите са за текущи нужди, докато с вторите може да купувате екстри - обучиение за екипажите, например.

 

ХР и кредити се получават в битки(исторически, аркадни и реалистични). Освен награди, има и наказания - за провалена мисия, за стрелба по своите. 

 

Самолетите могат да бъдат украсявани, но след натрупването на известен ранг...

 

Горе-долу до тук съм я разучил :D

 

 

:FU:

Link to post
Share on other sites

Тая игра няма да я пипам, щото като знам едно време как се зарибявах по flight simulator-ите, ще си купя и джойстик сигурно...

Link to post
Share on other sites

Ааа, добре, че ме подсети - управлението си го избираш - клавиатура и мишка, джойстик, и квото се сетиш още. Има няколко начина на показване - кокпит, зад самолета, мерник. Играете според както ви е удобно, но е добре да комбинирате, особено в аркадните боеве, щото там налитат отвсякъде, а всеки един тип показване ограничава с по нещо.. 

 

Ред. Като цяло играта е много елементарна за управление, веднъж като свикнеш. Даже в началото няма нужда да ползваш цялата клавиатура.

 

Още нещо - добре е да настроите ремонта и презареждането на самолета да стават автоматично(при кацане на приятелско летище). Тук вече оказва влияние фактора как сте си тренирали наземния екипаж.

 

Във всеки аркаден бой може да получите бонуси - за свалени летящи противници(изтребител), за унищожени наземни цели(бомбардировач) за подкрепа при унищожение на противник - много са. Дават златни орли ;)

Edited by Grimjaur
Link to post
Share on other sites

Абе аз имам геймпад, при т'ва с analog stick-ове, ама като съм играл веднъж flight simulator с джойстик... Отделно джойстика ти дава свободата да имаш ръка върху клавиатурата, а тази игра едва ли са три копчета контролите, сигурно има пускане/дигане на колесник, елерони и т.н. ...

Edited by Antares
Link to post
Share on other sites

Има да,но са ти общо взето лесно контролите.Аз играех на first person,но сега вече съм на 3rd.Също със C може да се оглеждаш наоколо.

Link to post
Share on other sites

За момента играя с японските самолети, но съм малко разочарован от тях. Доколкото гледах 2-3 клипа от тубата, фъна с джаповците започва след 7-мо ниво, така че май ще потрая за хубост. Ника ми в играта е като У форума, така че фийл фрии то ад ми. :)

Link to post
Share on other sites

Аз съм Vurdalak. Цифрите после не знам имат ли значение. Ако някой ми обясни достиженията как се зимат и как се слагат лепенките.....

Link to post
Share on other sites

Цифрите имат значение,защото са към 10-20 играча :D

Кои постижения ? 

Лепенките се слагат като цъкнеш Хангар,което се пада първата иконка от ляво.След това цъкаш четката и си харесваш.

Edited by kotora
Link to post
Share on other sites

Ветеран, Модификация  и пр. Опитах, но не става с това, което си обяснил....

 

П.С. - Първи орден. Фук-фук :)

Link to post
Share on other sites

Ми не знам аз моите така ги сложих,но сигурно имам по 40 битки с всеки самолет.Моето име в играта е Sadsleeper.Може ми скоро ще почвам нова нация така че ако искате да се хващаме заедно ?

Link to post
Share on other sites

Vurdalak26560. Искам да вдигна малко опит, след това да скачам на друга нация...Засега имам опит само като изтребител, едва започнах с бомбардировачите. След това искам да пробвам и щурмовик....

 

Иначе в аркадните игри, ако имаше координация, щеше да е много по-яко.

Link to post
Share on other sites

Някаква тактика за влизане в бой ще разработваме ли? Щото то зависи каква е картата. Като се има предвид, че повечето го играят изтребители, на бомбардировачите не им е лесно...Освен ако не летят на максимална височина и след първия заход не се включи на бордови стрелец, докато презаредят бомбите. След това с пикиране нов заход....И така няколко пъти. Засега при мен тая тактика има успех, макар че виждам зор, ако ме натиснат повече от 3 изтребителя.  С изтребителите тактиката е обратната - бръснещ полет срещу наземната техника, ако го позволява картата. Иначе пикиране от високо и унищожаване на целите една по една.

Link to post
Share on other sites

Хм тактика с бомбардировачите нямам,но повечето пъти като ме видят и ми скачат по 2-3 и тогава става доста гадно.За това е добре да се играе с приятели,които да стоят до теб и да ги бият тия изтребители.

Едит:Вчера така един пич ми спаси гъза два пъти.Имах 2 изтребителя и ме бяха зачесали здраво.Всичко беше червено накрая,но оцелях и кацнах.

Edited by kotora
Link to post
Share on other sites

Аз вдигам и уменията на бордовите стрелци - в повечето случаи те ме пазят, защото другите трупат фрагове. Затова и вчера те попитах с какво ще играем ;)

Link to post
Share on other sites

Еми колкото и да те пазят пак срещу 3ма трудно се оцелява.Ще измислим нещо аз почти станах rank 2. 

Link to post
Share on other sites

Ах как се изнервих.Винаги когато атакувам някого след 1 секунда имам 5 човека зад мен...

Link to post
Share on other sites

Ахахаха. Аз разработих нова тактика и я прилагам успешно вече 5-та игра. С бомбардировача, на максимална височина, в облаците за прикритие. Като наближа целта, пикирам, мятам целия бомботовар и пикирам право надолу като стрелям по наземната техника. След това още два захода над позициите с бръснещ полет и техниката я няма. Докато противника се усети, си заминават 5-10 машини. Така се проверява и какъв е терена(не важи в каньони тая тактика), та после с изтребителите да ми е леко. 4-ти ранг съм вече, между другото. И за готините машинки иска златни орли :(

 

Ред. Ето нагледни резултати.

 

shot+2013.05.20+15.20.30.jpg

Edited by Grimjaur
Link to post
Share on other sites

Готи,готини колко да са готини.Същия гъз са ;) Аз станах 7ми,а трябва и да вдигам на хамериканците.Най-доброто ми постижение беше 5 убийства с бомбандировача.АМа той има 4 оръдия по 20мм ;) 

Link to post
Share on other sites

Преди малко направих 15х6. Сега се зарибих, освен рангове, да усвоявам и техника. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Авточасти Онлайн 24


×
×
  • Create New...