RaptoR Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Да си ни жив и здрав бат Весо! Другата седмица правим едно мощно пост-празнуване по въпроса! Пожелавам ти абсолютно всичко най-хубаво на света!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Да си ни жив и здрав бат Весо! Другата седмица правим едно мощно пост-празнуване по въпроса! Пожелавам ти абсолютно всичко най-хубаво на света!!!! Наздраве, Вчера аз , днес ти , май трябва да се съберем и да обсъдим къде какво и колко Сега изпихме 2 бутилчици , направихме малко мизерийки подобаващо и за твое здраве разбира се Наздраве и само щастите, късмет и многоооо многоооо усмихнати дни ти пожелавам !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Айде честит рожден ден и все така да продължаваш да радваш с леко ироничните коментари. Да си ни жив и здрав, успех в живота и т.н. Мисля че това е най-важното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Наздраве за човека, от когото преди 2 години получих първите си 20%! Христовата възраст е важен етап в живота на човека, когато обикновено се обръщаш назад и се терзаеш дали си бил прав за някои свои действия - за да те успокоя и да може да спиш спокойно .. ..ще уточня, че двайсетака ми го даде съвсем справедливо , за разлика от сегашния ми двайсетак на един друг твой колега (ама това е друга тема)...Много и само хубави моменти ти желая от сега нататък! П.П. Нарочно гледах да пусна поста в 3.33 ...а Виден все улучва събиранията, когато обикновено съм в невъзможност да присъствам - следващите 2 седмици ме няма в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Наздраве за човека, от когото преди 2 години получих първите си 20%!И аз, и аз от него получих първия си и единствен за сега! Само, че след време ми го махнаха! Честито и от мен! Жив и здрав, а то другото само ще се нареди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Абе...кво да ти пожелая...то Стамболийски като Чернобил, ами...Като се напиваш, да не те боли глава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 айде от здраве да не се оттърваваш. остналото си способен сам да си докараш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ЧРД Весо! Жив и здрав и много качествен късмет! Да удариш няколко гълтока и за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Наздраве! Днес и аз имам РД(не че някои го интересува ама аз да си кажа... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nojara Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 4estit ti rojden den pojelavam ti zdrave,shtatie i kasmet a drugoto samo shte se naredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Честито и от мен, всичко най-най и да продължаваш да ни радваш със свежите си постове във форума . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Един от все по-малкото интересни хора във форума. Много пари и здраве да си ги харчиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Охооооооо Кой бил рожденик днес Честит рожден ден, Killer! Много хубави мигове да хващаш и от здраве и щастие да не се отърваваш Хубаво изкарване на празника! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Честит Рожден Ден и от мен. Да си жив и здрав и всичите ти желания да се сбъднат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Да си жив и здрав и дано годинките не ти личат поне още 10 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Паладине, да си ни жив и здрав, много успехи в начинанието, с което си се захванал и все така да ни радваш приятелю. Другото ще ти го пожелая лично Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 жив и здрав , пък някой ден може и цс да се научи да играе че преди беше много зле и внимателно с алкохола edit : и аз имам уарн от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Честит Рожден Ден Много здраве и щастие в живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Честит рожден ден. Да си жив и здрав. Много щастие и успехи. Тази година за първи път от доста поредни няма да имам възможност да присъствам. Всеки път обаче когато стане за твой рожден ден се сещам за този когато бат Гойко беше във вихъра си. Трябва да изкопая снимките... Жоре пак искаме да гледаме стриптийз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Айде честито Килъре... Много бири...друго не ти тряа Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Всеки път обаче когато стане за твой рожден ден се сещам за този когато бат Гойко беше във вихъра си. Трябва да изкопая снимките... Жоре пак искаме да гледаме стриптийз. Бате Гойко каза, че ще ги намери, защото и аз искам да ги гледам Бесни са тези събирания, няма спор - тази година ще се постараем, да не е изключение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ай, честитко и от мен бе - комплексирано дребно модераторче! (ко ми паднеш ще направя комплексно компектирано...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Честито и от мен и на килеринчо и на красьо ... да сте живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ЧРД! Здраве, щастие, успех, късмет и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне! Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Е! Още мнооооого пици във Верди ти пожелавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.