Jump to content
BulForum.com

SpI7_FiRe

Members
 • Content Count

  692
 • Joined

 • Last visited

About SpI7_FiRe

 • Rank
  ....
 • Birthday 10/08/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pld
 • Interests
  Football

Contact Methods

 • Skype
  devil2232

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. Някой ползвал ли е услуги на паркинги до летище София? Има много варианти, но не знам дали на всички може да се има вяра, затова бих се радвал ако някой сподели мнение и препоръка.
 2. Благодаря, аз също разглеждах този модел, но може би ще се спра на ALPINE-SWE-815 , защото аз съм с хечбек и ми се иска да остава място, а този пионер ме притеснява, че ще заема доста от багажника (с А класа съм). Чудя се все пак, защото разликата в двата модела е доста голяма в мощността, а на мен ми се иска все пак да има смисъл от цялата занимавка.
 3. Колеги, искам да си взема активен суб буфер/ бас каса за колата, но с някакви по компактни размери, защото не е много пространството. Някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да потърся? Не съм особено в час с тази техника.
 4. Здравейте, търся си кейс за 2.5 инчов ХДД, за да го ползвам като външен. Предпочитам да го взема лично в Пловдив или Асеновград и да е с USB 3.0 Бих отделил около 15-на лева.
 5. Има разрешения за всичко, и от Accessibility също, даже не пробвах още няколко и всички записват картина, но не и звук.
 6. Не става, не се чува никакъв звук на записаното аудио
 7. Намерих Тази програмка, но не знам дали Google няма да увеодми този, който стартира разговора, че записвам?
 8. Някой знае ли как се записва аудио от андроид телефон или от PC, без някой от участващите да разбере? Става въпрос за обаждания през Google (meet или classroom). Ако правя екранно записване на телефона предполагам ще стане доста голям файл, защото обикновено са доста продължителни разговорите?
 9. А запазва ли се картата, за да не се попълва ръчно при всяка покупка? Също да попитам за Revolut Bank има ли смисъл да се присъединявам и има ли някаква уловка?
 10. Някой ползва ли Google Pay? Харесва ми идеята да си плащам в магазините от телефона, без да си вадя портфейла, но някак нямам доверие да ми се запазва информация за картите на телефона. Досега при всичко, което купувам онлайн, си въвеждам картата ръчно и даже си знам наизуст номера, но ми е супер досадно. И все пак бих искал да чуя мнения преди да се престраша.
 11. Друг въпрос ми изникна. След като си вкарах парите в сметката в банката кой е по-добрия начин да ги преведа към Револют? Чрез свързаната дебитна карта или чрез превод?
 12. На мен лелчето в КАТ ми ги върна копията. И накрая не ми даде квитанцията за плащането, а като питах няма ли да ми я даде, тя ми изкара само нова бележка от ПОС терминала с думите "То ни ти трябва ама ай"
 13. Оригиналът взимат. Доколкото разбрах в МВР искат и копия на личната карта и книжката, а в КАТ не.
 14. Здравейте! Малко не съм много в час с всички условия и такси, та да питам: имам пари в кеш, които искам да вкарам в Револют. Имам сметка в ДСК, но преди година и половина захранвах със 100 лева и ми бяха взели някаква такса 4 лв и от тогава съм се отказал да вкарвам пари и да тегля от банкоматите. Какъв вариант имам да си вкарам кеша в сметката в Револют с възможно най-малко такси?
×
×
 • Create New...