ARPAnet Posted April 3 Share Posted April 3 Време беше за ъпгрейд на ТВ-то 77 инча C4. Справя се чудесно, въпреки че стаята е много светла. Но ЛГ нямат Ф1 аппа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted April 29 Share Posted April 29 Малките неща в живота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 29 Share Posted April 29 3 hours ago, chasti said: Малките неща в живота А едно време к'ви филии с мас имаше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 30 Share Posted April 30 On 4/3/2025 at 8:59 PM, ARPAnet said: Време беше за ъпгрейд на ТВ-то 77 инча C4. Справя се чудесно, въпреки че стаята е много светла. Но ЛГ нямат Ф1 аппа Специално заради това си купих хромкаст, защото съм с ЛГ и Самсунг вкъщи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 2 Share Posted May 2 On 4/30/2025 at 8:25 PM, Crazy_Hamster said: Специално заради това си купих хромкаст, защото съм с ЛГ и Самсунг вкъщи Да, и аз използвам външни устройства. Но бях леко разочаровен Мисля, че е по-скоро вина на Ф1, че не са пуснали апове. Но каквото такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted May 25 Share Posted May 25 Дано НАП не гледат: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 16 Share Posted June 16 Да се похваля, че съм го ударил на шопинг Взех си робо косачка, уж "умна", но вече счупи едно дръвче Но като цяло съм доволен, спестява ми много време, което беше главното, и тревата изглежда добре. Yuka Mini 800. Ъпгрейднах си десктопа, първо АМД от бая години 9950X3D с 64Гиги РАМ, Gskill trident z5 на 7800, Asus ROG Hero X870E и 4Т PCIe 4 NVME. Съответно след като завъртях машините, малката също получи десктоп. Гейм залата е готова Сториджа и той намаза, 2х8Т Exos-a, другите дискове си одъртяват и нещо ме сърбеше да преместя снимките на по-нови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 17 Share Posted June 17 @ARPAnet, честито! Супер конфигурация е това. Сега остана да видим какво видео смяташ да сложиш или ползваш нещо от предишна система? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 17 Share Posted June 17 2 hours ago, Godfather said: @ARPAnet, честито! Супер конфигурация е това. Сега остана да видим какво видео смяташ да сложиш или ползваш нещо от предишна система? Аз имам лап топ и т300рс гт... Достатъчно за Асето Корса Компетационе и Ево. Друго ми НЕ трябва. Порнхъба върви... Робинхуда и той. Всичко друго е бошлаф работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 17 Share Posted June 17 5 hours ago, Godfather said: @ARPAnet, честито! Супер конфигурация е това. Сега остана да видим какво видео смяташ да сложиш или ползваш нещо от предишна система? За сега задържах 3080-ките за мен и сина ми. Пък според това къде отидат цените, може и да мина на 5та серия, а с тези да си направя малка АИ машина за лигавене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 17 Share Posted June 17 19 hours ago, ARPAnet said: Yuka Mini 800. Би ли споделил какви са преимуществата на Юка - чета доста миксирани ревюта и съм малко неуверен, че искам китайско устройство и апликация на телефона? Ние сме с Макита и си мисля дали да не е сменя, че батерията и има сравнително кратък живот и като е висока тревата след дъжд трябва да се зареди поне 3 пъти докато си мине двора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 17 Share Posted June 17 2 hours ago, Ferante said: Би ли споделил какви са преимуществата на Юка - чета доста миксирани ревюта и съм малко неуверен, че искам китайско устройство и апликация на телефона? Ние сме с Макита и си мисля дали да не е сменя, че батерията и има сравнително кратък живот и като е висока тревата след дъжд трябва да се зареди поне 3 пъти докато си мине двора. Не съм дълбал много. Важното за мен беше да няма нужда от кабели с които да ограничавам къде ходи, да има ГПС, да може да коси няколко зони. Нищо специално като цяло. И за моите нужди се оправя добре. Прави се на умна, заобикаля повечето препятствия. И най-важното, спестява ми поне 1ч косене на седмица, който 1 час трябва да са 2-3 ако косях както трябва, всеки 2-3 дена. А роботчо коси всеки ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) Аз пък накрая си сбъднах една мечта - посетих Алпите. По конкретно Южен Тирол в Италия. Или както го кръстих - Австро-Италия. Невероятно преживяване - просто нямаше празно - беше страхотен кеф докато стигнем до дестинацията (Субаруто се чувстваше в собствени води там), а самите преходи бяха... нямам думи. Ето няколко снимки: Edited June 22 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 22 Share Posted June 22 Паа бая яко изглежда. Това черно пътче догоре със Субаруто го взе, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 22 Share Posted June 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted Tuesday at 11:57 AM Share Posted Tuesday at 11:57 AM (edited) Не знам как са вашите оператори, но мен Виваком ме известяват за събития 5 минути преди да са се случили Сега водим преговори за увеличаване на интервала и числата от тотото ПП Ако нещо... такова... А бе, обещавам да почерпя ППП Извън майтапа. Оказва се, че и на операторите не може да се разчита за достоверно отчитане времето на някое събитие. Ами ако се отнася за съдебна справка, която може или да те оневини, или точно обратното? Edited Tuesday at 12:08 PM by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted Tuesday at 12:35 PM Share Posted Tuesday at 12:35 PM 37 minutes ago, plameni said: Сигурно им е забило ntpd-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts