Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

В родната казарма, как къде!? :lol:

На върха на един крайбрежен баир, от който бройкахме основно какво правят тарикатите в Инджирлик и Бандърма, както и държахме под око кви ги вършеха американците в персийския залив (когато ни позволяваше обстановката) по времето на Пустинна буря.

А... И покрай всичко това, понякога водехме и полетите на руски военнотранспортни самолети, натоварени с краставици, дини и прочее жизнено важен зарзават за руската армия :))

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/8/2017 at 9:09 PM, chistacha said:

ся вече и двамата ме заинтересувахте - кой с каква машина е :D

Тези тестове са пълна смеховка :)

Аз мога да ти покажа моите резултати, после да ти опиша и компонентите на конфигурацията. Сигурен съм, че ще откриеш дъ ултимейт фейспалма и ще си го хакнеш. :))

Изобщо не знам кой и за чий чеп им се връзва на тези глупости....

От днес (или от 1ви януари сигурно) дори "безплатните" обяви в olx се заплащат и вече могат официално да ме хванат за шлифера. Не че много съм ги ползвал, но вече окончателно спирам да го използвам този сайт.

Той май е дал от win10 bencha. Иначе аз наскоро освежих процесора и ссд-то и съм с i7-4790, 256GB ssd, 16 gigi ram-ец и 980ti :santa:

И от къде точно се разбира,че трябва да плащаш за обява там?В сайта им не виждам да се споменава тещо такова.

i5 6600

samsung 850 pro

ram-та ми е kingston savege 8gb 2133 Mghz

видео radeon r7 250

On 1/8/2017 at 9:36 PM, gado said:

Аз мога да ти покажа моите резултати, после да ти опиша и компонентите на конфигурацията. Сигурен съм, че ще откриеш дъ ултимейт фейспалма и ще си го хакнеш. :))

съгласен съм, най-малкото че общия резултат се определя по най-ниската стойност, което си е доста тъп алгоритъм откъдето и да го погледнеш.

On 1/8/2017 at 11:11 PM, Sothbiss said:

Той май е дал от win10 bencha. Иначе аз наскоро освежих процесора и ссд-то и съм с i7-4790, 256GB ssd, 16 gigi ram-ец и 980ti :santa:

от win 10 е, с някакво допълнително приложение, защото го били махнали

Що ве майна, аз точно това и очаквах да видя - Сотбис с натокания комп как едвам докретва до 7.8, а дРинкин - избасва 8.1, че и 9.9 на графика с по-стара и по-слаба видеокарта :D

Нищо не разбираш от качествени тестове :(. ЛаЙк :moon:

On 1/9/2017 at 7:35 AM, chistacha said:

Що ве майна, аз точно това и очаквах да видя - Сотбис с натокания комп как едвам докретва до 7.8, а дРинкин - избасва 8.1, че и 9.9 на графика с по-стара и по-слаба видеокарта :D

:(

А аз остарявам, преди ъпгрейдвах заради игри, сега заради работа :online2long: . Поне обработвам филми на Адоб Премиере доста по-бързо веКе.

ПС дедо или Медикс са виновни, но нито един от двамата не иска да си признае :shy:

Пък аз със тотално и безвъзвратно остарялата карантия държа твърдо на всичко по 7.5, но видиш ли ССД-то ми, дето е за примари диск и е съвсем ново и от ново поколение ми бута резултата на 7.2 :CryBaby:

П.п. СмЕх, смЕх, смЕх.....

Колкото и да ти е ново ССД-то, ако карантията ти е остаряла, значи работи на САТА 2, а не на САТА 3, което бута скоростта на половина. Ако не ти е САТА 2 контролера, значи не ти е толкова стар компютъра и не трябва да се оплакваш. :D

Сата 3 е ;)

Само че, платформата е на 1156 и единственото, което става за нещо е рам-а.

On 1/9/2017 at 7:51 AM, Sothbiss said:

ПС дедо или Медикс са виновни, но нито един от двамата не иска да си признае :shy:

Дедо вече не играе, така че аз си признавам (само ми пиши на ЛС за какво точно, че да не се излагаме пред хората). :shy:

On 1/9/2017 at 9:07 AM, gado said:

Сата 3 е ;)

Само че, платформата е на 1156 и единственото, което става за нещо е рам-а.

Значи не важиш. Моя е с Intel E8200 на s.775  процесор. :D А SSD-то ми е най-високия клас на Corsair и е свързано на SATA 2 :D

Ама ще го сменям като излезнат навсякъде новите, че не мога да играя Overwatch. Много нисък фреймрейта.

Имаш предвид седмата генерация на Intel ли? Щото по повечето места вече ги има :)

Да. Видях ги и аз миналата седмица.
Чакам да се появят и новите H270 дъна. Не защото ще купувам процесора или дъното, а защото искам старите да паднат. Пък ако не паднат - ще купя новите. Разликата е 40лв.

Защо ти е **70 серия дъно? Нещо конкретно ли има? Защото, в общия случай, **10 серията ще ти свърши работа, а там цифрата е осезаемо по-ниска, от колкото **70 :)

On 1/9/2017 at 12:41 PM, chistacha said:

Защо ти е **70 серия дъно? Нещо конкретно ли има? Защото, в общия случай, **10 серията ще ти свърши работа, а там цифрата е осезаемо по-ниска, от колкото **70 :)

О не, с такива боклуци не ми се занимава. Имал съм проблеми с дъна в миналото и не искам да минавам с най-евтиният вариант.

Само 2 гнезда за РАМ, малко конектори за дисковете, шините може да започнат да се дънат ако има повече информация по тях - ненужна икономия.

Или H170, или H270 ще е. Или Z170 ако е на добра цена и си заслужава.

Чудя се колко нагли са нашите управници... Не им ли е малко неудобно, че е непочистено... Живеем почти до Сточна гара, "Найчо Цанов" никой не го е чистил. Да не говорим за спирките и тротоарите. Вчера бяхме с количката, единствените почистени тротоари бяха около Тримонциум, и малко около Гранда. Днес заради тия смотаняци сме закотвени у нас... Е, за малко си играхме в снега, но с количка абсурд.
И после тия същите малоумници излизат с големите обещания. Не им ли става гузно...
Някой от вас да е видял снегорин? Аз не съм. А освен днес, сме всеки ден навън.

Днес мернах на Пещерско шосе до Газпрос около 9 сутринта, НО изобщо не личеше че са минавали. Предния път пътищата бяха по-добре бяха изчистени и осолени. Днес няма нищо общо а снега е по-малко.

Преди малко обиколих района в Тракия около Форума, Кауфланд, Пощата - навсякъде е адски хлъзгаво и нищо не е почистено. Нямаше сняг единствено пред киното, но не знам дали не е защото са минавали повече коли или минава отдолу тец :)

Иначе не е студено. И е прекрасно за разходка. Снегът е пухкав, на топка не може да се направи. Уникално е. Ама ето, заковаха ни вкъщи. Много ме е яд.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...