Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 4/20/2016 at 12:26 PM, host said:

егати... четох статиите за PS4 4k /PS4 NEO ... ще трябва до края на годината да чакам, наистина няма смисъл да се купува явно в момента PS4-ка ...

Аз не съм сигурен дали няма да е по-изгодно да се купи PS4 втора ръка след евентуалното появяване на новата версия, отколкото да се взима новата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

не виждам защо да даваш пари за хардуер който няма са е от 1во значение при правенето на софтуера от Сони, каквото и да говорят уж че нямало да се пренебрегват сегашния пс4, 100% няма да е така

Защото според мен ако пренебрегнат сегашния, ще си забият тотален авто-гол. Продадени са милиони конзоли вече, а продажбите винаги са най-силни в началото. Освен това четох, че няколко пъти са казали, че едната система няма да бъде предпочитана пред другата от никой. Няма да има ексклузивни игри и т.н. Всико ще се прави в две версии. И двете ще са на едно ниво, но едната ще може да вади по-хубава графика и 4К резолюция.

Тъй като цената ще е същата като тази на сегашния ПС - $399/799лв., ако цената на "стария" падне до 450-500 (втора употреба ще са още по-евтини), бая бих се замислил преди да взема новия, като се има предвид факта, че не играя особено много.

Някой ако търси PS3ка - аз се чудя дали да не разкарам моята. Играх сигурно 10-15 пъти точно и дотам. Ползвал съм го за гледане на ДВД-та чат-пат и то сигурно по 5-6 часа в месеца не повече (даже последните 4-5 месеца не съм го и включвал и само седи и събира прах)

Аз играя много Pro Evolution Soccer - oт години. 

Колкото е по-висок фреймрейта и добре се движи играта, предпочитам да го имам в най-добрата форма. 

Като излезе ще видим - то и VR-a трябва да покажат до края на годината с крайноклиентска цена и в какъв пакет ще се продава.

On 4/20/2016 at 6:42 PM, host said:

Аз играя много Pro Evolution Soccer - oт години. 

Колкото е по-висок фреймрейта и добре се движи играта, предпочитам да го имам в най-добрата форма. 

Като излезе ще видим - то и VR-a трябва да покажат до края на годината с крайноклиентска цена и в какъв пакет ще се продава.

Не мисля, че на PES точно ще има разлика. Те ги лимитират и по FPS конзолните заглавия. Ако със сегашния PS няма спад във фреймовете и държи 60, с новия няма да има подобрение. Специално за FPS.

А PS VR-а е с обявена цена. 800лв и ще го пуснат Октомври, предполагам за цяла Европа по едно време, както беше и с PS4.

https://www.ozone.bg/product/sony-playstation-vr-hedset-za-virtualna-realnost/

Малко несигурен pre-order, но все пак..

On 4/20/2016 at 6:29 PM, w00x said:

Виж дали може да се хаква и я пускай да се продава. :) Ще изкараш 250-300лв.

Ммммм... За 250 не ми се занимава. По-добре тогава да си го държа за DVD player

On 4/20/2016 at 6:50 PM, w00x said:

Не мисля, че на PES точно ще има разлика. Те ги лимитират и по FPS конзолните заглавия. Ако със сегашния PS няма спад във фреймовете и държи 60, с новия няма да има подобрение. Специално за FPS.

А PS VR-а е с обявена цена. 800лв и ще го пуснат Октомври, предполагам за цяла Европа по едно време, както беше и с PS4.

https://www.ozone.bg/product/sony-playstation-vr-hedset-za-virtualna-realnost/

Малко несигурен pre-order, но все пак..

Може и ФПС-а да е същия, но детайлността да е по-висока на публика, терен и т.н. както е сега ПС3 спрямо ПС4. Общо взето почти на 99% ще изчакам новия и взема него, 1% да го изчакам за падне цената на обикновения и да взема него.

А и за VR-a за коледа 100% ще има оферта ПС4 + ВР или ПС4 Нео + ВР 

On 4/20/2016 at 8:51 PM, djadomraz said:

Е, няма как да очакваш повече за конзола на 9-10 години. :)

Ползвай си я за BluRay плейър, че един нормален такъв струва сумати пари. Можеш да си я хакнеш ако позволява ревизията и да си я ползваш изцяло за медиен плейър. Пуска всичко. Дори 3D Blu-Ray ISO-та.

Дори има opensubtitles плъгин, който сваля автоматично субтитрите като си пуснеш филма, ако си екстра мързелив. :)

On 4/20/2016 at 9:02 PM, host said:

А и за VR-a за коледа 100% ще има оферта ПС4 + ВР или ПС4 Нео + ВР 

И аз ще изчакам точно тоя комплект с VR-а ако ще взимам. Предполагам, че ще са към 1500лв без камерата и 1600лв с камерата и Move контролери.

On 4/20/2016 at 8:51 PM, djadomraz said:

Ти още гледаш DVD? Аз отдавна не поглеждам нищо, което е по-малко от 720p. Ако е някакъв рядък стар филм, който го няма в HD формат, просто съм го качил на медия сървъра, но вече отдавна изхвърлих всичко, което е на DVD носител, та такова устройство в къщи не се намира.  :)

On 4/20/2016 at 10:37 PM, Godfather said:

Ти още гледаш DVD? Аз отдавна не поглеждам нищо, което е по-малко от 720p. Ако е някакъв рядък стар филм, който го няма в HD формат, просто съм го качил на медия сървъра, но вече отдавна изхвърлих всичко, което е на DVD носител, та такова устройство в къщи не се намира.  :)

Джейми и вълшебното фенерче. Малкия го гледаше доскоро :) Само на DVD успяхме да го намерим :)

... и ме мързи да го rip-вам

On 4/21/2016 at 3:42 AM, djadomraz said:

Джейми и вълшебното фенерче. Малкия го гледаше доскоро :) Само на DVD успяхме да го намерим :)

... и ме мързи да го rip-вам

Да, ама ако го беше рипвал и си го беше качил на медия центъра, сега щеше по възможно най-мързеливия начин да го пускаш. Аз само цъкам дистанционното и веднага ми излиза целия списък от стотици заглавия в библиотеката на Коди. Пък ти трябва да ставаш, да търсиш диска, да го ръгаш в ДВД-то и чак тогава да се излегнеш мързеливо пред телевизора. :P

Имаме руско попълнение във форума... Момчиле, възможно е Путин да е разбрал, че говориш против него и да внедрява агент! Внимавай!  :laughing:

================================

In the zone, where normal things don't happen very often... 

13010624_229896810732773_597600851962785

По препоръка на Момчил си поръчах ножчета за бръснене Feather. Постигнах най - гладкото си бръснене до момента. Японците определено си разбират от работата.

On 4/21/2016 at 11:50 AM, DON_CHEFO said:
Мъж без брада е като кола дизел. Става ама не до там ☺☺

Значи най-големите мъже са арабелите дето имат бради по една педя :wacko:

Аз се отказах от бръсненето още преди 15 години. В смисъл използвам само машинка за подстригване...пък и брадата ми е руса и като се мина с най-ниското ниво ми е тамън.

Кварталът ни щял да става зелена зона "по искане на гражданите". Умът ми не го побира - кои са тези граждани, които имат такова голямо желание да плащат, за да паркират пред дома си?

On 4/21/2016 at 1:25 PM, PSYCHOSIS said:
Кварталът ни щял да става зелена зона "по искане на гражданите"....
Ами такива като мен дето си имат гаражи и дворове и не паркират по улицата,не биха имали нищо на въпреки малко да се разчисти зганта дето зарязва бараки наляво надясно щото е без пари.И синята зона по центъра почна да ме кефи-вече ходя повече пеша като знам че трябва да плащам за дълго време :D А като е спешно плащам и има къде да спра,или отивам с мотора(фрии)...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...