Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 10/16/2013 at 5:07 PM, mIRCata said:

Мен пък ми е интересно тия бежанци как така прескачат Турция и идват тук, и що не ходят в Гърция?

Турция не е в ЕС и няма толкова социални закони.

съответно като им писне просто ги ескортират до нашата граница и ги пускат.

а като не можем да се справим с бежанците, ще видим Шенген през крив макарон.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 10/16/2013 at 5:23 PM, kotora said:

Да ги пратят да работят в мините :lol:

По просташко изказване от това не мога да се сетя да съм чел тук!

On 10/16/2013 at 5:10 PM, zlobil said:

все си мисля че малко се преувеличава с всичките "радикалисти" които ще влезнат заедно с другата сган но въпреки това не мисля че се обръща нужното внимание на тоя проблем , тихомълком минава новината че ще се строи 30 метрова стена , ма иначе всичко било ок , контролирали ги били....... шЕ видим , дано да нямаме след 5 години такива проблеми каквито има Македония в момента с Албанците. 

А бе то е достатъчно да влезнат САМО 10-а радикално настроени ислямисти озъбени на западната цивилизация,която днес следваме та да стане жега.А вече има някои "неудобни" моменти тук и там като изхвърлените дрехи втора употреба.В един от коментарите има интересна подсказка:

3. България не е гранична страна на военен конфликт, такава например е Турция. Следователно идващите в България, които 99% влизат през границата с Турция, идват директно от т.н. сигурна и безопасна страна. И по силата на редица международни спогодби би трябвало да се връщат обратно в Турция, където има достатъчно добре оборудвани лагери за бежанци, подпомагани от разни ислямски фондации и правителствени помощи, вкл. идващи от богати страни като Саудитска Арабия, Кувейт, Катар и др.

On 10/16/2013 at 1:18 PM, Antares said:

Трудно да приема лично нещо случило се в интернет :)

Дойде ми в един момент много спам-а, изнервих се на едни комунисти и взех че разчистих наред с малки изключения

PS: Дали пък не се преекспонира проблема със бежанците? http://offnews.bg/index.php/253911/evgenij-dajnov-bitov-fashizam

Аз не мога да разбера това старание бежанците да ги изкарат едва ли не заплаха за нацията. Че терористи влизали и какво ли още не. Що ли тая картинка малко ми напомня на "Обичай Ближния" на Ремарк...

Ами просто сме реалисти и осъзнаваме повечето,че държавата няма ресурси и концепция как да управлява подобни ситуации.

П.С.

Пак с това “сирийски бежанци” – абе как не разбраха, че щом влизат от Турция, че няма как да претендират за статут на “бежанци”, защото се превръщат в най-обикновени емигранти. България няма обща граница със Сирия, където е конфликта, няма как да са “бежанци”. Световната практика е “бежанците” да се настаняват в първата приела ги държава в лагери максимално близко границите на тяхната страна, и след урегулиране на конфликта да бъдат връщани обратно.

On 10/16/2013 at 6:15 PM, djadomraz said:

Дойде ми в един момент много спам-а, изнервих се на едни комунисти и взех че разчистих наред с малки изключения

Ти имаш Фейс ли бе, мръснико?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

On 10/16/2013 at 1:03 PM, djadomraz said:

Нищо лично. Просто реших, че във ФБ ще останат единствено най-близките ми приятели и няколко роднини

КАМЕННО ЖЕСТОК СИ ТИ, ИМАШ КАМЕННО СЪРЦЕ :laughing:

On 10/16/2013 at 7:10 PM, RaptoR said:

Ти имаш Фейс ли бе, мръснико?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Е?!?! Че то кой няма фейс. Аз имам, ти имаш. Не познавам все още някой, който няма лице! :moon:

Иначе аз се престраших да си платя данъка на колата (+ преглед и гражд.) и олекнах със 720 лева. Всички джаджи, които исках да си взема за рд-то, остават на заден план за след месец. FML :unhappy:

Да няма обърквация... оказа се, че не бях плащал данък за 4 години и половина... Иначе е горе-долу по 120-150 лева на година (варира през годините). Иначе сериозно съм се заканил догодина да си взема по-нова кола, нещо от 2005-2006, че моята бъркоша взе да ми бърка в джобарата...

Моята е 2003 и данъка гони 200 лева. СТАРИЯТ. Тая година не съм го гледал след увеличението. Така че не това определя нещата. Напротив - колкото по-нова, толкова повече. В началото ми беше над 300.   

On 10/16/2013 at 7:45 PM, Sothbiss said:
....

Е?!?! Че то кой няма фейс. Аз имам, ти имаш. Не познавам все още някой, който няма лице! :moon:

Иначе аз се престраших да си платя данъка на колата (+ преглед и гражд.) и олекнах със 720 лева. Всички джаджи, които исках да си взема за рд-то, остават на заден план за след месец. FML :unhappy:

здрасти. приятно ми е. аз съм от последните мохикани без фейс. смятам и така да си остана.

за данъка, мен питаш ли ме? за тази година ми е 448лв. браво Тотев, браво Розин.

115к.с. евро 4 и изряден DPF. но това няма никакво значение, защото не е бензин и няма катализатор.

Аз сериозно се замислям дали не е добре да се регистрира човек в някоя по-малка община и там да си плаща данъка. Накрая излиза, че в Храбрино, които са към община Родопи, данъкът е поне с 25% по-нисък.

On 10/17/2013 at 5:13 AM, chistacha said:

Аз сериозно се замислям дали не е добре да се регистрира човек в някоя по-малка община и там да си плаща данъка. Накрая излиза, че в Храбрино, които са към община Родопи, данъкът е поне с 25% по-нисък.

да, по-добре е. дори в СФ тези данъци са по-ниски. Във Варна също.

ако имаш постоянен адрес там и си готов.

И аз си мислех да пререгистрирам в София, ама пак се ходи в КАТ, смяна на номера... Кой-знае къде ще му излезе края...

Аз писах в темата купува, но да помоля и тук, ако на някой му се намира работеща игра от този тип и ако му е излишна, моля да ми я продаде, че искам да покажа на синът ми с какво сме се забавлявали във времето когато нямаше компютри. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...