Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/30/2012 at 11:53 AM, Antares said:

Я дайте мнение, става ли като карикатура? Изключае, че е ужасно сканирано и трябва малко да се позачисти самото изображение, говоря за идея/рисунка.

https://lh3.googleusercontent.com/-0Z8O_i9tFbA/T558ziH24EI/AAAAAAAABIs/5psed9XY1CE/s800/Scan-120430-0001.jpg

Като идея ми харесва много, като изпълнение - не толкова, ако трябва да съм честна. Стилът е малко ученически. Съжалявам, ако съм прекалено откровена, но предполагам, че искаш искрено мнение.

On 4/30/2012 at 11:57 AM, w00x said:

В Събота излезнах със 100лв и се прибрах с 25.

Снощи излезнах с 85лв и се прибрах с 2.

Трябва да се запра малко.

напротив - прави си кефа... ;) живота копче РЕСТАРТ няма ;)

Днеска врътнах към 20км.....градско...Дупарата още ми е зле, но иначе се чувствам супер...А най-хубавото е, че можеш да пиеш биричка без да ти пука... :beer:

@Blair, благодаря за мнението. Опасявам се, че получавам прекалено малко критика и ще си повярвам прекалено рано.

Чудъ съ... Дали да си продам лаптопа, да набия още 1000 лева и да си взема Asus G55? Мнооооооого ми е мерак. Но да имам по-скъп лаптоп от колата, която карам е малко... Българска работа.

Мда, като това всеки 3-ти да е с телефон за хиляда лева...Няма пари да се усмихне, ама е важно да е в крак с модата...Ти си знаеш, щом можеш да си го позволиш...Ако питаш мен угоди си...

Така или инак се отказах от това да си купувам "нова" кола в момента. Не виждам нищо смислено в ценовия диапазон, който мога да си позволя на този етап. А след 1-2 години изобщо няма да имам мерак да си купувам подобен клас кола. Вече ще мисля за по-сериозни работи, а и най-вероятно няма да ме влече. А и аз не ползвам колата, за да ходя на работа. Не я ползвам, за да ходя на село. Само за гюзме я използвам. Докато на лаптопа и ще работя, и ДДС-то ще му върна, поне 10 часа на ден ще работи. А колата ще работи 10 часа... на месец. :)

On 4/30/2012 at 11:57 AM, w00x said:

В Събота излезнах със 100лв и се прибрах с 25.

Снощи излезнах с 85лв и се прибрах с 2.

Трябва да се запра малко.

Аз пък днес излезнах с 20 лв. и сега се прибрах с 400...ама пък като се сетя, че напоследък ми се случиха доста последователни дни с ежедневни разходи от по 200-300 лв. - все едно съм се прибрал с почти нищо. Наистина е вярна приказката, че не е важно колко вадиш, а колко харчиш (или колко са ти разходите). :zzz

За какво ли ще ти е толкоз мощна машина,ако ще пишеш на word,excel.Ама щом си го наумил.Според мен обаче трябва да намериш някакъв 17".Винаги е по-добре да работиш на по голям екран :laughing1:

On 4/30/2012 at 2:43 PM, Psihara^^ said:

Така или инак се отказах от това да си купувам "нова" кола в момента. Не виждам нищо смислено в ценовия диапазон, който мога да си позволя на този етап. А след 1-2 години изобщо няма да имам мерак да си купувам подобен клас кола. Вече ще мисля за по-сериозни работи, а и най-вероятно няма да ме влече. А и аз не ползвам колата, за да ходя на работа. Не я ползвам, за да ходя на село. Само за гюзме я използвам. Докато на лаптопа и ще работя, и ДДС-то ще му върна, поне 10 часа на ден ще работи. А колата ще работи 10 часа... на месец. :)

К-О-Л-А-Т-А...винаги ще има повече приложения...ако ще и за кърска любов да е :D :D

Ако правилно помня и сегашния ти лаптоп не е никак зле ;)

Галине, ти си глътнал въздух. Отварям го без проблеми.

Глеам две нови бухни се подмотват из форума :)

On 4/30/2012 at 1:51 PM, Psihara^^ said:

Чудъ съ... Дали да си продам лаптопа, да набия още 1000 лева и да си взема Asus G55? Мнооооооого ми е мерак. Но да имам по-скъп лаптоп от колата, която карам е малко... Българска работа.

Това е щото колата ти е толкова кола. Ама да не ти пука. Щом не ти трябва... То и аз колко време карах с таксита и бях далече по-спокоен. А лаптопа като го гледам с тези 4 кг и вероятно още толкова за захранване - по-добре не го разнасяй изобщо. Аз моя големия даже ме мързи вече да го свалям от секцията...

On 4/30/2012 at 3:49 PM, Grimjaur said:

Галине, ти си глътнал въздух. Отварям го без проблеми.

Глеам две нови бухни се подмотват из форума :)

Значи одеве самия сайт е бил дълбоко в анала... Щот сега и аз вече го отварям спокойно.

WTF - бухни?

On 4/30/2012 at 11:42 AM, ninince said:

Върти ми се разходка са лодка....ама ми е студено още......

Върти ми се скара бира.....ама хората избягаха вече и сигурно по....щат вече...

Май закъснях с въртележките в главата аз :laughing1: :blink:

Да разбираме, че търсиш доброволци да те поразходят с яхтите си? Ми пусни една снимка поне. Аз вече съм дрът, женен и т. н. ама какви напети момци имаме тука ум ша ти зайде :)

On 4/30/2012 at 4:03 PM, gado said:

Значи одеве самия сайт е бил дълбоко в анала... Щот сега и аз вече го отварям спокойно.

WTF - бухни?

Галин, климатика мирише СКАНДАЛНО като го пусна! Няк'ва пита тряало да му се изчисти? Или де да знам?! WTF?!

On 4/30/2012 at 4:50 PM, Psihara^^ said:

Галин, климатика мирише СКАНДАЛНО като го пусна! Няк'ва пита тряало да му се изчисти? Или де да знам?! WTF?!

Иван, когато пуснеш климатикът си да работи в режим охлаждане, нормално е по топлообменника му да започне да кондензира влага. Тази влага се стича в кондензната ваничка и от там по кондензния маркуч, изтича навън... До тук добре! Обаче, преминаващият през топлообменника въздух носи със себе си и прахови частици (люспици човешка кожа, пърхут, текстилни власинки и обикновен уличен прахоляк), точно тази смес от прах и вода се превръща в кал, която е идеалната среда за развитието на микроорганизми. Сега стигаме и до съществената част. Тъй като повечето от тези микроорганизми са доста елементарни, те изцяла са загърбили всякакви хигиенни навици и им се вмирисват крачетата и дупЕтата. От там ти иде и таз СКАНДАЛНА миризма... Фатката е да ги изловиш и да им подмиеш поне дупЕтата, така миризмата ако не намалее, то поне ще стане по-малко скандална.

Надявам се с това си кратко изложение да съм ти бил от помощ.

Поздрави.

Галин.

On 4/30/2012 at 5:06 PM, gado said:

Иван, когато пуснеш ..........

..... пърхут, .....

.......Фатката е да ги изловиш и да им подмиеш поне дупЕтата...........

Поздрави.

Галин.

Галин, Иван няма пърхут - питай го...освен това мрази да си цапа ръцете, за да подмива нечии задници. :bgrin:

On 4/30/2012 at 5:14 PM, Midex said:

Галин, Иван няма пърхут - питай го...освен това мрази да си цапа ръцете, за да подмива нечии задници. :bgrin:

Мхъхъм...., Пламен..., трябва ли да ти разказвам вица за това, как поручик Ржевски разбрал, че Наташенка под балната си рокля е без гащи!?

Иван, а също и всичките кифли, франзели и дърти типови лЕбове..., а, да - и мазни бан'ци, дет бачкат там, имат пърхут!

http://www.youtube.com/watch?v=Vo3D4OCqPXc

Бог да даде вечно място от дясната си страна на човека селекционирал Каберне Фран...! :bowdown:

On 4/30/2012 at 4:09 PM, djadomraz said:

Да разбираме, че търсиш доброволци да те поразходят с яхтите си? Ми пусни една снимка поне. Аз вече съм дрът, женен и т. н. ама какви напети момци имаме тука ум ша ти зайде :)

Дядо....абе момци с лопата да ги ринеш....за моми да не говорим.....само дето са се запиляли по празниците....па ние работарите седим тука и си правим въртележки в главите :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...