Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 2/3/2012 at 12:06 PM, __smirnoff__ said:

еми да човек, ама не е ли всеки път едно и също? И при миналия кмет, и при сегашния, и при следващия... все нещо не е наред, все има за какво да се мрънка и какво да се оплаква, честно, поняога си мисля, че българския народ иска всичко да му е наготово, държавата едва ли не да му виси зад гърба и да го пази да не стъпне в локва. Винаги има за какво да се оплакваме, все сме много зле...

ама айде сега! давай докрай тая песен за мрънкачите, де. що спираш на втория куплет? ужасни хора са - само пречат и досаждат.

и най-нахално търсят да видят свършена работа за внесените си в общата каса пари....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То... не знам как е по кварталите, щото аз съм гъзе и живея от центърО, ама едно е да ходиш по трамбован сняг, друго е по хокейно игрище... Не че защитавам тая кочина де...

Ако продължата в същия дух да негодувате от новата власт, скоро Цв. Цв. ще организира акция "Мрънкачите" и ще ви излови всички. :laughing:

След испанците Spainair, днес официално фалираха и унгарците Malev. http://www.bbc.co.uk/news/business-16866872 А уж Малев бяха стабилни с почти 70 години в бизнеса. Да видим до края на годината още колко превозвача ще изплуват по корем.

On 2/3/2012 at 4:36 PM, AssassiN said:

А, бе от Тракия от Мебелна къща какво мога да хвана да дойда до Тримонциум, че колата е блок...?

Не знам дали минават през Мебелна къща, но до Тримонциум ходят:

4, 44, 9.

Имам някакъв спомен, че съм хващал 4, за да ида от центъра до бившия колодрум. Та.. май това е твоя рейс. 4.

On 2/3/2012 at 4:36 PM, AssassiN said:

А, бе от Тракия от Мебелна къща какво мога да хвана да дойда до Тримонциум, че колата е блок...?

99, 4(зависи на коя спира си, но 99 100%)

On 2/3/2012 at 12:45 PM, chistacha said:

Ако продължата в същия дух да негодувате от новата власт, скоро Цв. Цв. ще организира акция "Мрънкачите" и ще ви излови всички. :laughing:

и без това може би евентуално току виж едва ли не би могло да ме разследват от ДАНС в момента.

да дойдат повечко :)

On 2/3/2012 at 5:21 PM, AssassiN said:

Ти винаги закъсняваш, чичо... А ако си мислиш, че ще те чакаме за първото наздраве...

Ако искаш ела ти се ври по щранговете между 2 и 8 етаж да търсиш отде са течовете... Да не мислиш, че ми е приятно? laughing.gif

Освен това ВиК "специалистът" закъснява, не аз...

Ти тръгвай, че доде дойдеш от село.... tounge.gif

On 2/3/2012 at 5:49 PM, Grimjaur said:

Видене, де се вреш бе, тулуп? Ти си по-шишкав от мен станал laughing.gif

Той не е шишкав..., просто му никнат цици.

On 2/3/2012 at 4:45 PM, w00x said:

Не знам дали минават през Мебелна къща, но до Тримонциум ходят:

4, 44, 9.

Имам някакъв спомен, че съм хващал 4, за да ида от центъра до бившия колодрум. Та.. май това е твоя рейс. 4.

On 2/3/2012 at 5:21 PM, AssassiN said:

Ти винаги закъсняваш, чичо... А ако си мислиш, че ще те чакаме за първото наздраве...

Ако си чакал 44 и 9 там може и да не си успял да пристигнеш :) :) Че леко са в другия край на Тракия...

Съдейки по факта, че ние с Галицин си тръгнахме последни и никой нищо не е писал още, би трябвало да мислим, че останалите не са се прибрали laughing.gif

А какви вакли, пияни прасета наблюдавахме след като напуснахте.....tounge.gif

Имаше една баш като за Ангел даже... Трябваше да я помолим да си покаже чорапите. biggrin1.gif

Жорето, силно подкв..., подпален тръгна по баровете, след като ни нареди какви овехтели боклуци сме, че не тръгваме с него...

Ай добро утро, черимои недорасли! beer.gif

http://www.youtube.com/watch?v=TaK8w6XVy9k

Специален поздрав за Галицин:

http://www.youtube.com/watch?v=nVme0ZltYJY

ЕДИТ: Тема за размисли и страсти през днешния ден: ИДИОТИЗМА в нещата! laughing.giflaughing.giflaughing.gif ('бах маа му, простотията няма край!)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...