Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Слушам Азис - Онова момче за 2894789122523 път и се разцепвам на макс. Тази песен ми влезна под кожата! Хем е тъжна хем ме кефи много..

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Слушам The Cloud Room - Hey Now Now (песничката от рекламата на пепси) и страшно много ми се денси ^^

Издебна ли я а, а ;)

Ок айде лека на всички че .. пак съм се направил салата .. пък утре съм на работа :)

Нещо става с потребителите из форума ама немога да разбера какво :blink: мистерия

почна да ме боли глава ще легна да му тегля един :zzz и утре :read:

Време е да тегля майната на всичко и почти всички и да почна да си се държа както едно време...уважение за никой ,само лични интереси.

hosta said:
Време е да тегля майната на всичко и почти всички и да почна да си се държа както едно време...уважение за никой ,само лични интереси.

което ми напомня,че бяа хора слезнаха от главата ми,шото отгоре може да се стои,ама не и хоро да се играе :wacko: :angry: :blink:

hosta said:

Абосолютно съм съгласен с тебе ! и както каза farrell , ".......може да се стои,ама не и хоро да се играе ...." :beerchug

hosta said:

Не е голяма веселба да ти кажа. Пък и така ще отчуждиш от себе си даже хората, които заслужават уважение. Моята максима е уважение за уважение. Но пък ти не си аз и какво ще правиш си е твоя работа. Просто съм го пробвал това дето си го мислиш и не е много весело :)

Myxa-TePoPuCT said:
Абосолютно съм съгласен с тебе ! и както каза farrell , ".......може да се стои,ама не и хоро да се играе ...." :beerchug

А пък ти си един гаден чийтър на CS !!! Заслужаваш някой да ти поиграе на главата :)

Чудя се дали някога ще съм истински щастлив...

Tomahawx said:
Чудя се дали някога ще съм истински щастлив...

охх...и аз понякога се чудя за себе си...

В момента съм изгоряла по цялото тяло и нямам представа как ще спя :cry Всичко ме боли и воня на кисело мляко, щото се мазах одеве и после само си хвърлих душ, без гъба, щото е невъзможно да се къпя с гъба в тва състояние :/

Сериозно се нуждаем от тема: "Искам да се оплача от...", или "Мрънка ми се, защото...", където ще си мрънкаме и ще си съчувстваме взаимно и всяко съчувствие ще бъде под формата на репликата: "Ааа... гадно...".

Умря ми твърдия диск на сървъра за видеонаблюдение :( :angry:

Сега пак трябва да го мисля всичко наново... :cry :cry

И естествено backup няма, поради липса на място! Накрая ще взема да инвестирам в един 300GB хард само за да си направя images на всички компютри (сървъри и работни станции) тъй като МРАЗЯ да инсталирам операционни системи (най вече windows) :angry:

bad day was today.bad news, broken car, broken promise.no more love.

Blitz_krieg_1941 said:
Сериозно се нуждаем от тема: "Искам да се оплача от...", или "Мрънка ми се, защото...", където ще си мрънкаме и ще си съчувстваме взаимно и всяко съчувствие ще бъде под формата на репликата: "Ааа... гадно...".

Хах, ама ти направо буквално ме цитира :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...