Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Защо ми е толкова трудно да се наканя да се обръсна? От три дни зареждам машинката, чудя се дали няма да гръмне и да ми се размине.

Наистина силна реклама. Станах свидетел на подобно нещо преди около месец на Альошка.

Две 13-14 годишни момчета си търсеха тревица. На Альоша има доста хора, които пушат. Идват, палят и си тръгват.

Та тези момчета отидоха при една компания от хора и ги попитаха дали продават. И всеки от тази компания се оказа най-големият моралист. "На колко сте, много сте малки, що така, недейте, много е вредна, блабла"

.... И ги изгониха. 

Ей сега дойде една девойка да си остави CV-то на място, за да не се изгубело измежду много CV-та от jobs-a. Но нейното CV изобщо не се изгуби от jobs-а... Просто беше налъгала стабилно.

BTW, прави ми впечатление, че има хора, които за 4 години са сменили 6-7 работи. Което, на мен лично, ми прави лошо впечатление. Не знам, може да греша.

On 1/9/2014 at 2:28 PM, Psihara^^ said:

Ей сега дойде една девойка да си остави CV-то на място, за да не се изгубело измежду много CV-та от jobs-a. Но нейното CV изобщо не се изгуби от jobs-а... Просто беше налъгала стабилно.

BTW, прави ми впечатление, че има хора, които за 4 години са сменили 6-7 работи. Което, на мен лично, ми прави лошо впечатление. Не знам, може да греша.

Ами зависи от обстоятелствата относно по-честата смяна на местоработата.Лично мое впечатление е,че не просто работодателя,ами цялата шайка от всички видове началници са се разпасали поголовно.

А това че са делегирали отговорността по избор на персонал на твоя милост си е ...меко казано странно. :lol:

Бях казал на Midex, че ще му пускам разни малоумни запитвания от клиенти:

"i can not typ only if ii h0ld the keyes very hard 214 724 7184 no goolgo no yahoo help" 

Според него, анти-вирусната ни програма му е проблема.

Това е малко двусмислено - може да е за мен, като означава, че се имам за голяма работа.

А може и да е за галакси, като означава, че той няма как да знае дали имам някаква реална способност да избера кандидат.

On 1/9/2014 at 3:17 PM, Psihara^^ said:

Би ли обяснил?

Е,ние не се познаваме лично,не сме делили нищо та да има причина за конфликти обаче от образа ,който си си създал в моето съзнание нямам впечатлението,че ако РЕАЛНО си такъв каквито са ти изявите спрямо мен във форума да имаш умението да работиш с нови хора примерно.Разбираемо е при дискутирането на който и да е въпрос да има различни мнения,но това не е основание да се влиза твърдо в някакви груби единоборства.

П.С.

1.Е,аз не тая лоши чувства,но не мисля,че форума е само за определен кръг от хора,а за всички,които спазват правилата.   :))

2.Сега за ТРИТИ -не се ебавайте с момичето (никнейма),дори и да е сбъркала.ако е вярно и наполовината от това което чух просто някои хора нямат срам.

On 1/9/2014 at 3:27 PM, Psihara^^ said:

On 1/9/2014 at 2:35 PM, Midex said:

ъкаунта 

Wat.jpg

Ват, мегават...това е положението - понеже с "a"-то вкарвам и малко "ъ" - както си я говоря, така си я и пиша (поне за тази дума)....а и може би имам известно право, понеже "а"-то там не е "а", а "ə"...не знам, някой свободноговорящ да каже.

А сега да ти отперя едно въпросче - да не сте преместили офиса някъде другаде или просто вече свикна? (хинт: рок-балади + "Ура! Ура! Ура!" :lol:  - много се старае деденцето шъ знайш. :laugh: )

On 1/9/2014 at 1:47 PM, PSYCHOSIS said:

Защо ми е толкова трудно да се наканя да се обръсна? От три дни зареждам машинката, чудя се дали няма да гръмне и да ми се размине.

Днес се натъкнах на това по въпроса за бръсненето:

До тези, дето правят самобръсначките "Жилет" : Уважаеми господа, вие работите в Жилет, не в НАСА! Това, което правите е самобръсначка, уред за бръснене. Междупланетните оръжия против извънземни нашественици ги правят други! Вашето устройство не е задължително да свети, пиука, бръмчи и да изглежда като умален модел на совалката на Дарт Вейдър. Битката с брадата е важна, но ви уверявам, че галактиката ще оцелее, дори и да не пускате по пет различни модела всяка година. А, и повечето от нас се бръснат сами, няма как да влезе модел на Victoria's Secret и да възкликне: Оу, каква самобръсначка, свободен ли си тази вечер? И няма нужда да слагате 50 ножчета, ние се бръснем, не се защитаваме в мексикански бар по време на бой с ножове. Благодаря ви, и за последно - не пускайте тази година smart самобръсначка, която говори и има вход за usb, защото наистина ще дойдат извънземните и ще ви изядат за нелицензирано производство на киборги!

On 1/9/2014 at 5:54 PM, Midex said:

Ват, мегават...това е положението - понеже с "a"-то вкарвам и малко "ъ" - както си я говоря, така си я и пиша (поне за тази дума)....а и може би имам известно право, понеже "а"-то там не е "а", а "ə"...не знам, някой свободноговорящ да каже.

А сега да ти отперя едно въпросче - да не сте преместили офиса някъде другаде или просто вече свикна? (хинт: рок-балади + "Ура! Ура! Ура!" :lol:  - много се старае деденцето шъ знайш. :laugh: )

Нямаш право, думата я има в речник...

Инак, да. Преместих се, защото това не се търпи. Този има твърде много протекции.

On 1/9/2014 at 5:50 PM, galaxi said:

Е,ние не се познаваме лично,не сме делили нищо та да има причина за конфликти обаче от образа ,който си си създал в моето съзнание нямам впечатлението,че ако РЕАЛНО си такъв каквито са ти изявите спрямо мен във форума да имаш умението да работиш с нови хора примерно.Разбираемо е при дискутирането на който и да е въпрос да има различни мнения,но това не е основание да се влиза твърдо в някакви груби единоборства.

П.С.

1.Е,аз не тая лоши чувства,но не мисля,че форума е само за определен кръг от хора,а за всички,които спазват правилата.   :))

2.Сега за ТРИТИ -не се ебавайте с момичето (никнейма),дори и да е сбъркала.ако е вярно и наполовината от това което чух просто някои хора нямат срам.

До голяма степен форОма се крепи на дразги като тази между теб и мен. Няма никакво значение как ще се понасяме аз и ти в реалния живот. Във форума си изградил образ за мен, както и аз за теб. Харесва ми да не те харесвам. Радвам се, че е взаимно. :) Нито ти, нито пък аз, смятаме да влизаме в груби единоборства. Нит ти си асасин, нит аз съм гадо. Все пак сме що годе интелигентни хора.

А за трити - нямаме срам, да. Искаш да лекуваш слончета и ти ли?

On 1/9/2014 at 8:50 PM, Psihara^^ said:
Нит ти си асасин, нит аз съм гадо. Все пак сме що годе интелигентни хора.

:online2long: ...само не схванах асасина и гадо къде се намират спрямо 'що годето' - над или под (или много над/много под), че така не се разбира нито посоката, нито величината...

On 1/9/2014 at 8:59 PM, Midex said:

:online2long: ...само не схванах асасина и гадо къде се намират спрямо 'що годето' - над или под (или много над/много под), понеже не се разбира посоката...

Добре, че поне Виден не е намесил  :popcorn:

:online2long: ...само не схванах асасина и гадо къде се намират спрямо 'що годето' - над или под (или много над/много под), че така не се разбира нито посоката, нито величината...

Ти ся гледай като се появят Жоро и Галицин кво стаа... :laughing:  

Чакаме го. :laughing: Но подозирам,че гледа филм.Дано не е сгрешил с избора си като "I Spit on Your Grave 2 (2013)"  :notify:

П.С.Оп-па-а-а,превари ме  :laughing:  :laughing:  :laughing:

On 1/9/2014 at 7:54 PM, zweti_lettera said:

Днес се натъкнах на това по въпроса за бръсненето:

До тези, дето правят самобръсначките "Жилет" : Уважаеми господа, вие работите в Жилет, не в НАСА! Това, което правите е самобръсначка, уред за бръснене. Междупланетните оръжия против извънземни нашественици ги правят други! Вашето устройство не е задължително да свети, пиука, бръмчи и да изглежда като умален модел на совалката на Дарт Вейдър. Битката с брадата е важна, но ви уверявам, че галактиката ще оцелее, дори и да не пускате по пет различни модела всяка година. А, и повечето от нас се бръснат сами, няма как да влезе модел на Victoria's Secret и да възкликне: Оу, каква самобръсначка, свободен ли си тази вечер? И няма нужда да слагате 50 ножчета, ние се бръснем, не се защитаваме в мексикански бар по време на бой с ножове. Благодаря ви, и за последно - не пускайте тази година smart самобръсначка, която говори и има вход за usb, защото наистина ще дойдат извънземните и ще ви изядат за нелицензирано производство на киборги!

Бамааму.... :blink:

Тва, гачели ти самата удряш по някоя контра всяка сабаля.... така да си го писала.....

П.п. Не ми мязаше на такова момиче....

Ми... 'лапе.... кво да го правиш....

http://www.youtube.com/watch?v=MTSitlFXEX8

Галицин, много лежерно бре - на какво червено си? хахахаха

Аз свалих едни литри от Брестник одеве... А какво шардоне е направил тази година Ангел - страхотия!

Но нека станат пастърмите и суджуците... Ще отрупаме една софра както се полага. 

Ако ще после вестници да четем, балетни стойки да правим...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...