Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

плюс това Фукушима е на другия край на света, а при Чернобил тука е духал радиоактивния вятър и е валял радиоактивния дъжд, та затова се споменава много повече и много по-често ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

При потъването на ядрена подводница останки от горивните пръти са намирани на хиляди километри от мястото на аварията. Сега са изпуснати тонове радиоактивна вода и вие питате - какво? bowdown.gif

Тъкмо си мислех, че през годините съм изпил толкова радиоактивен алкохол, че спокойно мога да приема работа във Фокушима. :blink: То повече мутиране от това няма на къде...така, че мога да им помогна на братята Джапонци.

EDIT: Наздраве на всички. Като пия от тази водка, даже и котката бяга от мен.

On 4/26/2012 at 7:43 PM, Grimjaur said:

При потъването на ядрена подводница останки от горивните пръти са намирани на хиляди километри от мястото на аварията. Сега са изпуснати тонове радиоактивна вода и вие питате - какво? bowdown.gif

Абе Атанасе, тази проява на невежество нарочна ли е или просто си прекалил с домашната тази вечер? Как може да сравняваш едното с другото? Знаеш ли как се разрежда концентрацията на тези тонове вода в световния океан? Освен това огромната разлика при Фукушима е, че радиоактивния облак се разнася над Тихия океан, благодарение на специфичните въздушни течения. Сравни това със ситуацията в Чернобил, когато радиоактивния облак преминава над цялата гъстонаселена територия на Европа. Стегни се малко де.

On 4/26/2012 at 7:56 PM, charmock said:

Тъкмо си мислех, че през годините съм изпил толкова радиоактивен алкохол, че спокойно мога да приема работа във Фокушима. :blink: То повече мутиране от това няма на къде...така, че мога да им помогна на братята Джапонци.

EDIT: Наздраве на всички. Като пия от тази водка, даже и котката бяга от мен.

Аз си пия Каберне Фран и хич не ми дреме... Котката ми отодеве се опитва дасе настани върху лаптопа, ама аз се отнасям грубо и я замитам на пода.... Тва животно ми се радва като си пийвам така.... Ще трябва да се пробвам да се отрежа някоя вечер и да и видя тогава реакциите.

On 4/26/2012 at 7:25 PM, netrootbg said:
Споменаваше се. Имаше доста новини и материали по темата. Пак не мога да разбера защо днес трябва да се отделя внимание на Фукушима? Освен, че и двете са ядрени аварии какво друго общо имат?
Имат общо с това, че всичко руско е най-велокото във вселената, руснаците не грешат, те са най-висшата раса... К'во спорите, Атанас е втора Triti на тема военно и руско...

On 4/26/2012 at 10:04 PM, Antares said:

Имат общо с това, че всичко руско е най-велокото във вселената, руснаците не грешат, те са най-висшата раса... К'во спорите, Атанас е втора Triti на тема военно и руско...

Аз се сещам за няколко уникални руски марки с вселенска популярност. Автомобилите Лада и Москвич, телевизорите Юность и Електрон, както и велосипедите Школьник и часовниците Полëт. :laughing1:

Кръстник, въпреки че си прав, имат руснаците доста мозъци. Това че и при тях корупцията е толкова на ниво колкото при нас, че май и в повече е друга тема. Но имам спомени за нещо свързано със "Сините Ангели", които отказали да участват в авиошоу, в което ще участват и не помня кой модел руски самолети. Имаше нещо за миговете че електрониката им може да е пълен кенеф, но двигателите им са съвсем друга тема.

Аз имам някаква теория, че на определени нации, определени неща им се удават а други изобщо. Примерно германци да правят автомобили - други като тях няма, но да пишат софтуер - дума да не става. То като гледам разни драйвери писани от китайци, сингапурци и тайванци общо взето по-добре да им забранят да ти кажа. Ей на самсунг програмистите примерно (преди да се намесят гугъл) помниш ли в какво състояние беше софтуера на SGS? Виж индийците са друга тема - те просто са много а оттам и идиотите са с количества, иначе имат и свестни, но като цяло има ли намесени индийци значи са го правили за евтино на малки екипи по 100 човека по 3ма работещи на 1 компютър да си помагат :)

On 4/26/2012 at 8:08 PM, Godfather said:

Абе Атанасе

Говоря в глобален мащаб.

On 4/26/2012 at 10:04 PM, Antares said:

Глупости на търкалета...Всичко най-велико във вселената е македонско.

Добро утро.

On 4/26/2012 at 10:52 PM, Godfather said:

Аз се сещам за няколко уникални руски марки с вселенска популярност. Автомобилите Лада и Москвич, телевизорите Юность и Електрон, както и велосипедите Школьник и часовниците Полëт. :laughing1:

Култовите Смяана 8 и Смяна Символ

On 4/26/2012 at 11:21 PM, djadomraz said:

Аз имам някаква теория, че на определени нации, определени неща им се удават а други изобщо. Примерно германци да правят автомобили - други като тях няма, но да пишат софтуер - дума да не става.

За германските автомобили можем да поспорим доста. :rolleyes:

On 4/27/2012 at 9:01 AM, Killerincho said:

Не, руските Зенит.

За две марки Зенит ли говорим в момента или за една и съща, която ти твърдиш, че е Руска, а аз твърдя, че е Швейцарска? Не разбирам така без интонация. :) Тъпа онлайн комуникация..

Говорим за руските фотоапарати Зенит. Аз не твърдя че фотоапаратите са руски, ами го знам. Най-малкото съм горд собственик на такъв. Може швейцарците да са купили руската комапния , нямам идея. Апарата е доволно стар, още от комунистическо. Черно-бял е даже. Но прави страхотни снимки :)

On 4/27/2012 at 9:10 AM, Killerincho said:

Говорим за руските фотоапарати Зенит. Аз не твърдя че фотоапаратите са руски, ами го знам. Най-малкото съм горд собственик на такъв. Може швейцарците да са купили руската комапния , нямам идея. Апарата е доволно стар, още от комунистическо. Черно-бял е даже. Но прави страхотни снимки :)

Извинявай. Моя грешка. Бях се заблудил, че Смяна и Смяна 8 са часовници. Ама който чете по диагонала...

On 4/27/2012 at 9:16 AM, w00x said:

Извинявай. Моя грешка. Бях се заблудил, че Смяна и Смяна 8 са часовници. Ама който чете по диагонала...

Не, просто си много малък. :P За хората над една определена възраст, "Смяна" може да означава единствено фотоапарат и нищо друго, както за теб "Галакси" може да означава...знаеш какво. :))

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...