Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

хахахаха....ГЕЙ ама с 360 МОДЕНА. ахахахаххаха ама пък гей...кофти избор :D :D :D

Ся...нещо снощи просто ми се беше убил мерака. Естествено няма как някой друг освен аз да знам защо беше така. :)

Как по дяволите се прави такава преса? Не мога да спра биричката, свинското и другите такива благинки :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

След като вече всичко е ясно предлагам да прекръстим форума на ГЕйФорум, а този раздел на "Той и Той"

On 12/21/2011 at 1:15 PM, RaptoR said:

Ангеле, дори това обяснение е гей! Заради тебе пробвах и с ляво, и с дясно затворено око последователно да обикалям, пусто никакви дълбочини не ми се губят... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Бяха ме упоили също така. Венозно. И аз си мислех, че няма проблем с едното око, но ти не си пробвал за по-дълго време. Преди малко щях да сипя кола на бюрото, а преди това щях да си изрежа пръстите, докато режех хляб.

Крива поста си е. И лидокаина започна да пуска, та започна и да ме дразни. Ужас ще настане след няколко часа ми се струва...

Предполагам, че е заради предстоящите празници, но в града е ужас - всеки хвърчи нанякъде, трафикът е на пълни обороти и почти няма къде да се спре. Колите с PA, X и всякакви други буквени извращения бяха на макс. Баси ужаса.

On 12/21/2011 at 1:15 PM, RaptoR said:

Ваньо, ако визираме колажа, както си ми епилиран с тва клинче, ако пусна кега сеш'са ко стаа?!?!? pirate.gif

Отговора е много прост.

Секс!

:lol:

ЕДИТ:

Аз не съм купил подарък за никой. А така като гледам - няма и да купя за никой.

On 12/21/2011 at 1:01 PM, w00x said:

Аз бях. Вървях бавно, че не мога да си преценям стъпката без усещане за дълбочина :)

И това е защото не си бил в казармата! Ако беше бил..., то тогава може би щеше да можеш дори да дъвчиш дъвка и да вървиш (едновременно). Е, да вярно, нямаше да си такъв моден експерт по отношение дълготрайните тенденции при мъжките чорапи и изявен, широк експерт по всичкология... ама пък нямаше и да си толкова нефелен.

On 12/21/2011 at 1:19 PM, DON_CHEFO said:

Как по дяволите се прави такава преса? Не мога да спра биричката, свинското и другите такива благинки :D

Лятото щи покажа мойта! Ям от всичко и по колкото има, ама можеш да питаш Виден, каква ми е средната скорост на придвижване и действие из базата :rolleyes: Някак не се получава номера хем да си култивираш расови маясъли на някой стол цял ден, хем да имаш корем като дъска....

П.п. А Виден, Ваньо, няма да го пипаш! Аз съм му отдавнашен фен на циците и по старшинство съм преди теб.

On 12/21/2011 at 1:25 PM, magdanoz4o said:

Солено такова... :lol:

П.П.Чефич, нема да се разберем.Така да си правиш редакция на поста и да ми се губи смисъла на моя...Нье. :laughing:

Или на АЗ и АЗ.

не ми хареса идеята :D Имаше двусмислица хахахах

On 12/21/2011 at 1:35 PM, Psihara^^ said:

Отговора е много прост.

Секс!

:lol:

ЕДИТ:

Аз не съм купил подарък за никой. А така като гледам - няма и да купя за никой.

по неправилен начин обаче :D :D :D :D

On 12/21/2011 at 1:37 PM, gado said:

И това е защото не си бил в казармата! Ако беше бил..., то тогава може би щеше да можеш дори да дъвчиш дъвка и да вървиш (едновременно). Е, да вярно, нямаше да си такъв моден експерт по отношение дълготрайните тенденции при мъжките чорапи и изявен, широк експерт по всичкология... ама пък нямаше и да си толкова нефелен.

Лятото щи покажа мойта! Ям от всичко и по колкото има, ама можеш да питаш Виден, каква ми е средната скорост на придвижване и действие из базата :rolleyes: Някак не се получава номера хем да си култивираш расови маясъли на някой стол цял ден, хем да имаш корем като дъска....

П.п. А Виден, Ваньо, няма да го пипаш! Аз съм му отдавнашен фен на циците и по старшинство съм преди теб.

ген му се вика...аз за да изкарам такава преса...не трябва да излезна от фитнеса и да се спукам от правилни диети...мааааалко ме мързи обаче :D :D

On 12/21/2011 at 1:40 PM, DON_CHEFO said:

не ми хареса идеята :D Имаше двусмислица хахахах

Чак пък двусмислици.... В съвсем прав текст си го беше казал, че курецът бил сладичък!

On 12/21/2011 at 1:43 PM, gado said:

Чак пък двусмислици.... В съвсем прав текст си го беше казал, че курецът бил сладичък!

ето заради тва го махнах...някоЙ ще вземе да се подведе и айдеее :D :D :D

Така ли бе, Чефе? Снощи ти докарах на крака курви, а ти си падаш по кор само. Само ако знаех... В мед щях да го омажа, особено както си се обръснал. Идеален си. :lol:

усещам смущение в Силата, а от всеобщия фон се откроява полуистерична тритиева молитва:

Моля те, господи, нека не е истина. Те не са наистина геюве - нека е шега. Това е шега, НАЛИ?!!!

и решавам да проверя кво става.

миг-миг. пул-пул. :blink:

извращенци, проявете милост и не чупете сърцата на фенките с подобни груби шеги.

On 12/21/2011 at 1:37 PM, gado said:

Да бе. Те в казармата са ви вадели очите и са ви карали да вървите през препятствията. Теб за какво са те обучавали? За джедай?

On 12/21/2011 at 1:47 PM, Psihara^^ said:

Така ли бе, Чефе? Снощи ти докарах на крака курви, а ти си падаш по кор само. Само ако знаех... В мед щях да го омажа, особено както си се обръснал. Идеален си. :lol:

най-много да беше привлякал някоя карпатsка мечка или пчела :D :D :D

On 12/21/2011 at 2:02 PM, w00x said:

Да бе. Те в казармата са ви вадели очите и са ви карали да вървите през препятствията. Теб за какво са те обучавали? За джедай?

:laughing: :laughing: :laughing:

п.п След тия постове на гейска тематика верно се замислих дали да не се маам от тука...

On 12/21/2011 at 2:06 PM, jjjjjk said:

:laughing: :laughing: :laughing:

п.п След тия постове на гейска тематика верно се замислих дали да не се маам от тука...

идва ли ти се на форОмна сбирка? :D

..................................

http://vbox7.com/play:d823588f8d

БУАХАХАХАХАХАХАХАХХА

Нямам против да проимам такава фигура. Ама надали, хич не ме влече идеята за фитнеса, а май там се правят так'виз телеса. Та, да, благодаря за колажа, посмях се добре :D

Видене, пропуснал си ония с джейовете и кейовете. Примерно...

best_tattoo.jpg

On 12/21/2011 at 2:02 PM, w00x said:

... Теб за какво са те обучавали? За джедай?

Мне, за шеф на отдел "Личен състав", който наема джедаите... Освен това ме обучаваха как да пикая в паница, ама да не разплисквам ;)

Как бе! Точно джедаи сме си! Разбира се след като 45 дни сме били падуани! laughing.gif

Мое сме сЕкви, но едно е сигурно - чорапи на ярки райенца нЕма турим, както и ХХХ росо!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...