Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 8/4/2011 at 9:11 PM, gal4enceto said:
...живота, вселената и всичко останало. Разбрахме, че отговорът не е 42.
Как? Някакви доказателства, ала-бала?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Еми тука някои хора се взеха за по-умни от всички членове на форума, взети заедно, та реших, че край с отговори като "42", "Има Бог", "Толерантността между религиите трябва да накара целия български народ да носи посранки, защото е фьешън".

Въртят ми се в главата мисли за брутално пребиване до смърт. Мразя хазяи. Мразя си едната съквартирантка. Бляк :sick А другата имаше наглостта да ме събуди в 6:30 ч., при положение, че нарочно легнах в другата стая, за да не се случи, тя нахълта и пак ме събуди (при положение, че съм легнала в 2 ч.) :angry1

Как се лекува такава съквартирантка - като си лягаш в 2/тя сигурно спи по това време/, отиваш и я будиш, като я питаш нещо незначително.И така всяка нощ.

Не стига, че едва ли не ме изгони от стаята, че много и шумяли бутоните от клавиатурата. А сутринта ме събуди. Щях да и начупя зъбите, баси...

Я кажете, накъде отива светът?! Още двама са загинали на автобусна спирка снощи, след (според мен) гонка между два автомобила, които са се качили на бордюра и са помели хората. Мир на праха им :cry

Трити, самоиронията ти не може да ме трогне. Щом си решила да стоиш инкогнито и това ти е тактиката, хубаво. Аз не мисля, че тук трябва да ни обвиняваш колко сме лоши и как те обждаме и да те е страх (или не знам какво) да се покажеш поне. Едно първо име да кажеш.

On 8/5/2011 at 12:13 AM, djadomraz said:

Пич с костюм Армани за 8 стотака може да се сдобиеш само 2ра употреба. Освен да се бъркам но последно гледах над 1000 лири идваше...

Някой да е казал, че Арманито ще е 8 стотака? :D

Искам да видя как Армани за 3000000000 някви пари, ще ти спаси живота, като те напръска киселина. И като можеш - хвали се бе! Похвали се с Армани. Гадин може - хвали се с работно облекло. Аз мога - хваля се с тексово. Аре похвали се с Армани/деба и нещастния дизайнер/.

On 8/5/2011 at 5:48 AM, Grimjaur said:

Искам да видя как Армани за 3000000000 някви пари, ще ти спаси живота, като те напръска киселина. И като можеш - хвали се бе! Похвали се с Армани. Гадин може - хвали се с работно облекло. Аз мога - хваля се с тексово. Аре похвали се с Армани/деба и нещастния дизайнер/.

Аз не сакам да го еВа...само до дрешки мисля да се огранича :D

gore tex-a е много много хубаво нещо имам едно яке на адидас и спокойно мога да заявя че по функционално яке не съм носил никога при тва го купих ей така от ибея намалено на 50%. тъпото е че тука са прекалено скъпи. и въпреки това си заслужава много повече от всяка дизайнерска марка

Абе не е само тука..И навънка са същите пари. Е, на нас ни се струва по-евтино де, щото в долари сумата е 2 пъти по-малка като цифри.

Възможно ли е при abv.bg да настроя всяка входяща поща да се препраща автоматично към друг адрес?

On 8/5/2011 at 6:32 AM, Grimjaur said:

Абе не е само тука..И навънка са същите пари. Е, на нас ни се струва по-евтино де, щото в долари сумата е 2 пъти по-малка като цифри.

Не знам каква е разликата в цените, но тук едно от най-добрите Gore-Tex якета модел Patagonia е $600. Мисля това е общо-взето горната граница. Май имаше само някакви якета за мотористи, които бяха по-скъпи сигурно заради предпазните допълнения.

те за моторите по принцип са по скъпи....аз в един магазин в софето гледах нямаше под 1000лв яке което поне малко да изглежда добре

On 8/5/2011 at 4:33 AM, Grimjaur said:

Как се лекува такава съквартирантка - като си лягаш в 2/тя сигурно спи по това време/, отиваш и я будиш, като я питаш нещо незначително.И така всяка нощ.

Аз даже се сещам какво може да я пита - "Колко е часа?" laughing.giflaughing.giflaughing.gif

On 8/5/2011 at 7:36 AM, RaptoR said:

Аз даже се сещам какво може да я пита - "Колко е часа?" laughing.giflaughing.giflaughing.gif

"Къде остави гъбичката за миене на съдове?"

On 8/5/2011 at 7:36 AM, RaptoR said:

Усещам, че искаш да те застигне едно от мойте проклятия ... "Да ти изсъхнат ташаците" :rolleyes:

Не, няма да имаш какво да играеш на него до Коледа ;) сериозно говоря. В САЩ бая псувни отнесоха за това. И към края на годината ще има убийствени предложения ;) - е освен ако не го вземеш от някой разочарован сега за без пари имайки предвид и намалението което обявиха.

220лв си е далавера от всякъде. Сега ми е паднало просто. Шефчето идва от Щатите в края на Август, а от 12-ти е в сила намалената цена. Пък и ако няма начин за кракване, до Коледа ще има, че нямам намерение да давам луди пари за игри.

On 8/5/2011 at 4:40 AM, gal4enceto said:

Още двама са загинали на автобусна спирка снощи, след (според мен) гонка между два автомобила, които са се качили на бордюра и са помели хората. Мир на праха им :cry

Казват, че уж БМВ-то карало бавно, а Аудито хвърчало....:unsure:

Откриха течаща вода на Марс....сега остава да открият къде тече бира...:beer:

On 8/5/2011 at 4:40 AM, gal4enceto said:

Щях да и начупя зъбите, баси...

По-добре и давай редовно да диша фреони... те сами ще и се изпочупят и изпопадат :rolleyes:

Трити, самоиронията ти не може да ме трогне. Щом си решила да стоиш инкогнито и това ти е тактиката, хубаво. Аз не мисля, че тук трябва да ни обвиняваш колко сме лоши и как те обждаме и да те е страх (или не знам какво) да се покажеш поне. Едно първо име да кажеш.

Усещам, че отново някой зле прикрит розовко е въртял метлата на цензурата!

On 8/5/2011 at 7:53 AM, Psihara^^ said:

Усещам, че искаш да те застигне едно от мойте проклятия ... "Да ти изсъхнат ташаците" :rolleyes:

Споко бе, Ваньо! Виден не намекваше за твоите лоши преживявания по късна доба...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Гледам, че Пламен вече го е споменал, но ако това откритие е истина...

On 8/5/2011 at 10:43 AM, gado said:

... но ако това откритие е истина...

По-точно "течна", щото лед си имаше и преди. Не е ясно само каква точно "вода" е - 'солена', 'необичайна' или незнайно каква...

Момчиле, Патагония са пословично скъпа марка. Но все пак говоря за якета, правени за експедиции по Еверест, полюсите и прочие. Там всичко е много по-специфично от якетата за масова продажба.

Абе, Пешо, Трити каза, че била софиянка. Аре да я запознаем с нашите скромни личности evil.gif

On 8/5/2011 at 10:43 AM, gado said:

Споко бе, Ваньо! Виден не намекваше за твоите лоши преживявания по късна доба...

Напротив - точно за това намекваше. Освен това се чуди в момента дали да не направим това преживяване редовна практика laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...