Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

НАМЕРИХ СИ ДИСКА ОТ 1997 НА INXS :punk :punk .Оле невероятно горд съм със себе си,че съм успял да го запазя в толкова добро състояние...и сега съм си го пуснал на компа и си слушам песните им с кеф :music ... направо се едно се върнах в детските си години :P

П.П.Сега като се замисля единствената музика,която свързвам с детството си е тази на НЛО и тази на INXS :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мисля си как минават годините, аз продължавам да си мисля, че като гледам в очите на човека срещу мен и считам, че мога да го направя щастлив просто защото го обичам...ей така по детски си обичам, глупаво, елемнтарно...и ме заобикаля нещастие, виждам го всеки ден, чувствам го често, пълня си дните с неща за които не е много сигурно дали са значими или не...пак остава чувството за това, че хе щастието да го хванеш като пух повеян от вятъра и да го милваш с ръка.

Минавам ми през главата, че нещо не мога пратя на бат Иван съобщение :( това ми дава :

IPB WARNING [2] mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set (Line: 457 of /ips_kernel/class_db_mysql.php)

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL query error: SELECT m.mgroup_others, m.id, m.name, m.members_disable_pm, m.members_display_name, m.msg_total, m.view_pop, m.email_pm, m.language, m.email, me.vdirs, g.g_max_messages, g.g_use_pm FROM ibf_members m INNER JOIN ibf_groups g ON (m.mgroup=g.g_id) LEFT JOIN ibf_member_extra me ON (m.id=me.id) WHERE LOWER(m.members_display_name) IN ('netrootbg') SQL error: Table 'm' is marked as crashed and should be repaired SQL error code: Date: Saturday 27th of December 2008 11:10:04 AM

We apologise for any inconvenience

Тоооооооооооооооолкова е хубаво да можеш да се наспиш!!! :zzz

Според Библията кой е отговарял за разпределението на хората в ада или рая преди Св. Петър да умре?

(Въпрос, подобен на 'А какво е правил бог преди да създаде Земята', хеххе.

Няк'ъф светия е дал много добър отговор: 'Направил е специален ад за хората, задаващи такива въпроси' (бая цинично :punk ))

Ми преди това е нямало християнство. А май евреите нямаха Ад. Не съм 100% сигурен. Така, че може и всички да са ходили в рая :)

Преди кат легнех знаех, че ще се събудя след около 8 часа, сега кат легна знам, че ще се събудя в 12 :/.

Not amused -_-.

DON_CHEFO said:
Днеска съм на РД, на Стоянов ден и........на моя имен ден. Нека силата бъде с мен :lol:

Жив и здрав и да ти се свети името :)

....и да оцелеееш след алкохолния маратон :lol:

то и аз съм на имен ден довечера :punk

Как не се намери поне 1 свясна антивирусна бе! :angry1 :angry1 :angry1

Забавен факт, с каквото и да сканирам на 19 процента забива, даже и с онлине скан пробвах и ми заби мозилата...

Много, много лошо. Цялата идея за дълга празнична отпуска вече ми се струва адски странна - наспах се, опаковах подаръците, направих едно основно почистване и... Бездействието не ми понася нещо.

А до пети има мно-о-о-о-го дни.

Lord of the Wu Tang sword, you know what that means

Like J.R.R. Tolkien is the Lord of the Rings :lol:

Как да не ги обичаш тия момчета!

[Edit] :o В същия албум има рап върху миузиката на Beatles - While My Guitar Gently Weeps с Frusciante от RHCP, уникално готино е! Евала пак! [/Edit]

Ако не спра да гледам свободолюбиви филми за шизофренни главни герои, които плюят по кухата действителност, ще се превърна в един от тях и ще започна да приготвям промишлени количества сапун...

kopche said:
Ако не спра да гледам свободолюбиви филми за шизофренни главни герои, които плюят по кухата действителност, ще се превърна в един от тях и ще започна да приготвям промишлени количества сапун...

I am Jack's smirking revenge. :evil

Бе, как ще разваляте хубавото шкембе с прясно мляко, бееее! Тц, тц, тц, тц.

Толкова възмутена скоро не съм била, честно.

(И все още набирам жури за предстоящата кулинарна надпревара :ph34r: )

Имаме тук някакви кулинарни дрязги с един индивид, та съм замислила малко състезание - шкембе чорба, мусака + постно ястие и десерт по избор ;)

Та търсим някакво жури, че познатите ни могат да се обвинят в пристрастност.

Ама той си е обречен на загуба, кекекекк ;)

DON_CHEFO said:
почна да вали снягггггг. ще има ръчни :lol:

това честита ханука ли значи :lol:

Не бе, това е писано на арменски.....

Иначе седя си, пийвам винце, подръпвам си от цигарката и си мисля как през годините за мен се промени смисъла на понятието "добро момиче"....

Ако ще е за дегустация и аз искам :woot :woot

second.life.syndrome said:
Бе, как ще разваляте хубавото шкембе с прясно мляко, бееее! Тц, тц, тц, тц.

Толкова възмутена скоро не съм била, честно.

(И все още набирам жури за предстоящата кулинарна надпревара :ph34r: )

Значи, застройката на шкембето по принцип се прави с прясно мляко, в Турция така го правят и става УНИКАЛНО... Нашите са балъци, правят чорбата и шкембето на 1 място със застройка брашно, за по-евтинко... После що българското шкембе не става...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...