Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Blitz_krieg_1941 said:
Олеее... Как искам да натрупа поне 30 санта в Пловдив... И да се задържи до края на март :>. Какво толкова не му харесвате на снега?

Има 1 мохабет "Ти изсъхнат ташаците". Това е спец. за теб.

Пожелавам ти да си шофьор. Пожелавам ти всеки ден да бързаш за някъде. И да падне сняг! И пак си го пожелавай...

@lil_stenly, извинявай, но не мисля, че сме селските хлапета, за да говориш на "ве". Лично мнение..

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз харесвам снега ве .

Много е добре като падне сняг и всички коли вървят с пет километъра в час .

Ама като изляза на вън и почти винаги настивам .

Любими сезони са ми Есента и Пролетта ... не е много студено и е приятно за разходки като цяло .

Пет мангала си вървели във колона по един... :music

Иначе ми минава през главата, че в скоро време ще се оттърва от цялата досада, наречена български институции, семейство, общество.Понякога човек има сериозна нужда да разпусне...

:lol: Grim, кажи коя е тая песен плс...дай линк да си я дръпна....

Аз в момента слушам уникалния Hossam Ramzy, този човек е извънземен, нечовек направо :lol: :music

А как я давя тая математика не е истина, скъсвам и шортите...Ъъ

Започвам да се усещам, ставам един от онези лудите...говоря глупости

Не мога да повярвам, но продължава да ми се случва: досега от сутринта чувам вече за четвърта бременност! Колко ли остават до края на деня? Браво, хора!!! Не спете, любете се и се множете! :D

Psihara^^ said:
Кога е твоя ред? :)

Ех, чакане му е майката! Знаеш, че хубавите неща искат добре положен труд ;) Като му дойде времето, и мястото, и акъла, и......

Притесних се, че ти ще ми съобщиш за пето.. :wacko:

Щото потребителите във форума пишат все по-малко. Аз обещавам да почна да пиша и там вече. :-P . Да не съм офтопик обикновено ми минава през главата WTF?. Освен това май почна да ме гони склерозата. Тря да спра пиенето преди обяд...

Psihara^^ said:
Пръц.

Ок, ще го имам предвид.

Най-после... около 36-40 часа заслужена почивка. Естествено в петък кошмарът продължава :].

А, Психар, май харабия ще съм шофьор, щото след около 10 дена почвам курсове :].

Защо постоянно съм депресиран и ми е скучно ?

Защо вече форума не се посещава толкова много ?

Защо поне един път не се случи нещо хубаво ?

Защооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ?

Само кофти мисли са ми в главата и се чудя как да ги избягвам , но няма никакъв ефект.. видяло се е , че и през тва трябва да се мине.

Не ми се прави нищо ... искам да отида на балкан , да си опъна палатката и да гледам небето цял месец .

Това ми е главата постоянно .

Явно от там е депресията .

Няма как да го направя .

:(

Споко не ти е само на тебе криво или никакво по-скоро.Поне на мене ми е никакво и то от много дълго.

По темата:

Софка има страшни песни...хората са много прости...трябва да си взема ИБДП-то...

Чудя се какво ли мислят за мен хората , сърцето ми е като камък и това ми го казват всички , макар и постоянно да съм усмихнат ... какво мислите за мен бе хора ?

п.п. Не бях виждал майка си от много време .

Когато се върна за малко да ни види .

Аз само е прегърнах и нищо .

Виждах как другите бяха радостни и им се плачеше , а при мен нищо .

Усмихнах се както винаги и слезнах да си направя кафе .

След тоя момент моя приятел ми каза , че съм бил ужасно безсърдечен .

И на мен пак ми дойде да се усмихна , обърнах се към него и се усмихнах и му казах , че просто приемам всичко от веселата страна .

Аз съм си бил такъв според всички , просто аз как не съм го знаел .

Смятам това за гадно , но не ми пречи да го споделя .

Хах , аре излейте си мъката на мен .

Аз и без това няма да почуствам нищо от тая страна .

Хахаха и гаджето ме заряза заради това .

Имаше лични проблеми и се опря на мен , а аз само е гледах и с една усмивка и казах да не се впряга толкова и до там беше .

Абе и после някой като ми каже , че съм го кефил , не разбирам как може да ги кефи моета безразличност , всеки ме хвали за всичко , а от моя гледна точка е все едно говорят на стената .

А , иначе съм реалист и знам , че един човек не трябва да се държи така , но какво да правя .

Кажете какво мислите за мен .

Това е всичко с което мога да се опиша като чуства .

Приятен човек съм общо взето и се ми е тая какво ще кажете след прочетеното .

Може да ви е тъжно или пък весело .

Направете като мен и се усмихнете .

:)

Ако някой има проблем със съня препоръчвам "Българско гражданско процесуално право" Живко Сталев. Давам гаранция действа безотказно... :zzz

Всичко сътворено от проф. Р.Ташев също действа безотказно ;)

Едит:

Какво да кажа, предстоят едни много луди 5 години от живота ми :) , поздрав за всички проекто юристи.

host said:
Всичко сътворено от проф. Р.Ташев също действа безотказно ;)

Драги ми host напълно си прав, точно сега се почувствах истински щастлива, че ОТП е далеч зад гърба ми :lol: (да сефтосам и аз новото смайли)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...