Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Guest ifeTo

Ами знам,че песента е на Black Eyed Peas....нова е,в заглавието имаше нещо свързано с 'my heart'....хм...мн готина песен,няма я в уареза :( Ако някой се сети коя е,моля да ми каже :unsure: B)

Guest ifeTo

Ами знам,че песента е на Black Eyed Peas....нова е,в заглавието имаше нещо свързано с 'my heart'....хм...мн готина песен,няма я в уареза :( Ако някой се сети коя е,моля да ми каже как се казва песента :unsure: B)

ifeTo said:
Ами знам,че песента е на  Black Eyed Peas....нова е,в заглавието имаше нещо свързано с 'my heart'....хм...мн готина песен,няма я в уареза  :(  Ако някой се сети коя е,моля да ми каже  :unsure:  B)

Black Eyed Peas => Don't Phunk With My Heart

Jaguar said:
Абе хора търся едно парче, много зарибено денс парче е, мисля че е от миналото лято. Беше хит тогава. Много яко. Бийта е много подобен на тоя от парчето на Кали- S-s-ex. Абе тая кали направо е взела същия бийт. Съвсем леко промемен е. И тва парче дет го търся е оригинала и се пее на английски, някаф мъжага го изпълнява, ама нито знам кой е тои, нито как се казва парчето. Моля помогнете.  :)

Aide de nikoi li ne znae ? :confused

Yorkie said:
Търся една песен, незнам точно как да я обясня. Стара е, мисля, че спада към evergreen-ите. Пее се "I Believe in Miracles...". Имаше някакво клипче, в което една мишка седи пред дупката си и танцува на тази песен, докато взима едно парче сиренце от един капан...незнам дали сте го гледали, но анимацийката е яка. Та, за песента става въпрос, не съм сигурен, но мисля, че е от времето на James Brown, доста стара. Мерси предварително.

Айде измислете го, де. Измъчих се вече :cry

zlobil said:
nqkoi moje li da mi kaje kak se kazva pesenta ot eto tova klip4e mnogo 6te sam vi blagodaren ako nqkoi  uspee da mi pomogne makar 4e dosta se samnqvam

*KLIP4E*

eee nikoi li neznae kak se kazva taq pesen we bati :(

nqkoi moje li da mi dade link ili da mi kaje kade v wareza ima ka4eni srabski rap ili makedonski da se opitam da q namerq 10x predvaritelno

D-Devil said:
jaguar mislq 4e e Moe - Backstabber Oriental Mix

ЕВАЛА, ЕВАЛА, ЕВАЛА !!! Мерси многоооооооооо ! Тва е парчето. От лятото го търся. Направо не знам какво да кажа, освен МЕРСИ :D

Някой може ли да ми намери песента с която излизаше Трите Хикса на ринга на кеча ако се сещате. Май се пееше нещо "game" и още там някви работи. Ще съм много благодарен !!!

Al Bundy said:
Някой може ли да ми намери песента с която излизаше Трите Хикса на ринга на кеча ако се сещате. Май се пееше нещо "game" и още там някви работи. Ще съм много благодарен !!!

Motorhead - The Game

Mulder123 said:
ами една песен слушах в 106 епизод на South Park 14 минута ама не знам как се казва :confused

Според мен е Енигма или Ера или нещо такова.

Значи става въпрос за една песен, с която Светльо се е представил на кастинга при Слави, по-конкретно, ако сте гледали концерта, когато Слави представи Светльо - дадаха откъс от тази песен (супер високо си беше вдигнал гласа и слави направи една физиономия тип "баси изрода"). Ако някой помогне - ще съм благодарен!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...