Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Сега гледах "Шоуто на Слави" и гост беше онзи китайски певец...Та ако можете да ми кажете как се казва певеца(беше нещо Миазава...),също така и песента,която той пя.Песента знам,че е свързана с целта да се пропагандира мира по света...10x предварително :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Ейй да питам някой знае ли коя е песента от рекламата на сериала 24 по БТВ.

10ь предварително.

The Crystal Method - Keep hope alive e едната !!!  :punk

а другата е Limp Bizkit - Break Stuff

П.С. : кажи дали съм ти дал песничката която търсиш

drugata e tazi-The Union Underground - Across The Nation :music :punk

drugiq pyt pregledai temata po obstoino ;)

Сега гледах "Шоуто на Слави" и гост беше онзи китайски певец...Та ако можете да ми кажете как се казва певеца(беше нещо Миазава...),също така и песента,която той пя.Песента знам,че е свързана с целта да се пропагандира мира по света...10x предварително  :)

tova e negovata pesen ,samo che ia niama na mp3 ,samo wmv

tova e v mp3 i sushto e mn gotino ,samo che se izpulniava ot jena.Ima i drugi remake-ove v datata.Pesenta se kazva Shima Uta ,izpulnitelia ne my pomnia imeto.

nqkoi ako e gledal 6outo na slavi , moje da e zabelqzal edni rapyr4eta (2 na broi ) izpqha edna mnogo qka pesen zaedno s edno momi4e, koeto v posledstvie se okaza 4e e 10 klas.tekstyt be6e ne6to ot roda na : vseki znae ,4e jenite se sybli4at i se prestruvat , 4e te obi4at....

ta dumata mi e ako nqkoi se seti kak se kazva tazi pesen i dade link4e , 6e sym mu mnogo blagodaren

Търся 2 BG-песни, навсякъде рових, но понеже скоро излязоха и май никой още.А много ми харесват и исках да си ги слушам (слушам всякаква музика, но в момента съм на вълна BG-поп/естрада:

1. Ирина Флорин - Виновна;

2. Петър Антонов - Параноя;

Моля, ако някой от вас знае къде ги има или случайно си е купил албум с тях - да ми даде линк (на ЛС, ако може). БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

nqkoi ako e gledal 6outo na slavi , moje da e zabelqzal edni rapyr4eta (2 na broi ) izpqha edna mnogo qka pesen zaedno s edno momi4e, koeto v posledstvie se okaza 4e e 10 klas.tekstyt be6e ne6to ot roda na : vseki znae ,4e jenite se sybli4at i se prestruvat , 4e te obi4at....

ta dumata mi e ako nqkoi se seti kak se kazva tazi pesen i dade link4e , 6e sym mu mnogo blagodaren

Това са мойте хора бе. Те са от Пловдив

RESPECT - Женски работи

Има я в мп3-бг, може и на други места...потърси я.

Това са мойте хора бе. Те са от Пловдив

RESPECT - Женски работи

Има я в мп3-бг, може и на други места...потърси я.

те твойте хора са супер пичове. не пиша по темата, но няма как да не кажа, че песента е страхотна. и ако ми кажеш откъде да намеря нещо повече от тези пичове или пък нещо подобно. :) миси

Имаше една песен която беше направена за смърта на Рапарът BIG PUN (бог да го прости) .Някой знае ли как се казва ! Благодаря предварително

Търся една песен по-миналото лято много я въртяха по Сити. Една такава каубойска мелодия беше ама не си спомням нищо повече :(

те твойте хора са супер пичове. не пиша по темата, но няма как да не кажа, че песента е страхотна. и ако ми кажеш откъде да намеря нещо повече от тези пичове или пък нещо подобно. :) миси

Еми те скоро ще издават албум. В интернет им има само тази песен. Аз им имам всички, ама...нали знаеш - авторски права, разни такива работи. Иначе като издадат албума и ще им чуеш всички песни. :music

Ima edna piqnska voini6ka pesin koqto q tyrsq ot mnogo vreme znam samo pripeva no ne znam na koi e i kak se kazva. Pripeva e :

Nikoga ne vqrvai na jena predatelka izmenica e tq

otdava se bez sram na nqkoi myj a ti skoi6 na post vyv stud i dyjd.

Песента е Орхан Мурад и Доли - "Никога не вярвай на жена"

Има я в data.bg

Tyrsq edna pesen puskat q v Gladiatori - eto i trite neshta koito g/d znam za neq:

1.Izpylnqva Se Ot Grycki DJ

2.Dokolkoto chux imeto mu bilo neshty ot sorta - "Pantiras / Pantelis " ili podobno

3.Znam 4e e Greek variant na dobre poznatata chalga Marko&Snejina - Lele Male

Please Help.... :unsure:

abe ima edna pesen kato tehno prili4a si good morning israel

i se pee let's get and let's get it low... your dreams have now been fofiled

ako q znaete koq e kajete

Puff Daddy-Let's get ill ;)

То от толкова бързане грешно съм го написал :bgrin:

Искам да питам за една песен звучи ми като от 80-те припевa и е нещо от сорта "She dance like she has never danced befeore" някой ако я знае да кажа че много ми трябва :P :D

До всички рап-маниаци.

За следващата песен не знам абсолютно нищо и нищо не мога да се сетя.

Появява се за няколко секунди във филма The Manchurian Candidate в началото.

Ето пасажа:

ТУК

Само 250 КБ е, ако някой може да помогне със заглавие поне на песента или изпълнителя, ще съм благодарен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...