Jump to content
BulForum.com

Baba_qga

Members
 • Content Count

  1976
 • Joined

 • Last visited

About Baba_qga

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 09/29/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  route 66
 • Interests
  Dori!
 1. Aко си представите тези крака и задник с един тон косми отгоре, ще получите явна представа за това как изглежда моя милост в гръб. За да си избиете тази картинка от главата, ето ви и малко Bella Thorne:
 2. Baba_qga

  Fallout 4

  На какво я обърнахме темата, но и аз съм съгласен с колегата. Друго си е да се дърпа от време на време...
 3. Baba_qga

  Fallout 4

  3-ката не беше толкова лоша. Ако я сравним с Mass Effect примерно, която беше първата на Bioware, която не играх докрай.
 4. Baba_qga

  Fallout 4

  Баба ти е нинджа, ама си трябва и Strength и затова ползвам наркотици. Но имам нещо от рода на 40 стимпака и 40 радауея, 15 jet, 10 buffout, 10 mentats.... Това никога не е било в 1-цата и 2-ката да имам толкова провизии, а играя на най-трудно (ръката ми не слиза от QuickSave-a, ама това е друг въпрос)
 5. Baba_qga

  Fallout 4

  Buffout и Buffhet ползвам постоянно, за да ми е по-спокойно, все пак играя на Survival с 3 Strength & 2 Endurance (10 int/10 charisma/10 Agility/8 luck)
 6. Baba_qga

  Fallout 4

  Хаха, те и радиацията, и пристрастяването, ги има и в старите Фалаутове. Помня как в 2-ката човек супер лесно се пристрастяваше към Jet, който не беше толкова лесен за намиране и имаше много големи withdrawal-effects. Май бяха AP & Strength...помня, че трябваше да хвърлям оръжия, защото нямах carry capacity.
 7. Baba_qga

  Fallout 4

  Аз играя с Nick Valentine & Hancock. Което ми напомня: Засега имам ТВЪРДЕ много компаниъни, невъзможно е да тръгнеш с всичките да им изпълняваш мисиите
 8. Baba_qga

  Fallout 4

  За мен лично минаха 50 часа без да се усетя и много се забавлявах. Играл съм всичките Fallout-и, и смея да твърдя, че мога да разпозная добро RPG. Arcanum, Planescape, KOTOR, Dragon Age, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Fallout (всичките, дори и Tactics). Новият Fallout е толкова изпълнен с content, че е достоен преспокойно да влезне сред горепосочените игри. Silver Shroud куестът ме разби от смях. Историята наистина може да изисква малко...фокус, но съб-историите са толкова забавни и разнообразни, че все едно чета книга със short stories. !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 9. Аз я играх преди 1 година на Геймском, супер много ми хареса, два пъти се редих на опашка. Много внимание са отделили. Всичко е хубаво, и аз много я играх, обаче в по-късните търнове докато ти дойде редът, може да отидеш до магазина, да пофлиртуваш с продавачката, да отидете у тях, и после да се върнеш, и пак да не е дошъл твой ред.
 10. Поствайте повече такива и по-малко от ония с мускулите. От животното със стероидите оная ми работа се вдлъбна навътре.
×
×
 • Create New...