Jump to content
BulForum.com

CTAH4O

Members
 • Content Count

  899
 • Joined

 • Last visited

About CTAH4O

 • Rank
  p-sTyle
 • Birthday 10/10/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Мараша
 1. Някой беше писал за Super 8 - ужас. Изобщо не знаех за какво се разправя преди да го гледам, но беше ебати трагедията. Филмът не се препоръчва за деца над 12 години.
 2. Откъде мога да купя малка лампичка червена светлина? От тези,където се включват в контакта?
 3. Търся хотел в Пловдив,където да не искат повече от 30-ина лева на денонощие,че гледам навсякъде минимум по 50-60. Някакви идеи?
 4. Реших да си направя PayPal account , но ми дава грешка с дебитната карта... изписва ми,че банката е отхвърлила заявката ми... пробвах с 2 различни карти , не става... Какъв може да е проблема?
 5. Нямам идея,поразрових се насам-натам и в крайна сметка,незнайно как,се оправи.
 6. Зареждат ми се всички страници с IE , а с FF нищо не излиза... изписва ми address not found ??
 7. Колко струва една тубичка мастило за принтер? Най-малката , най-евтината /нз кои са,понеже съм чувал че цветното било по-евтино от черното ??? /
 8. Какво може да работи човек,които е учил маркетинг или мениджмънт???
 9. Fireflies in the garden /2008/ Много хубав филм!
 10. Body Of Lies Ужасно много ми хареса. Много добра игра на Леонардо. Първоначално си мислех,че няма да струва заради него,но почва да ми харесва като актьор. Ако сте гледали The Kingdom и ви е харесал,значи Body Of Lies е за вас. Приличат си малко,но на кой му пука? Важното е филма да е добър. А лично на мен ми хареса и нямам никакви забележки.
 11. Само ще кажа едно - гледайте го!
 12. Уникален! Само,където се раздразних като прочетох половината коментари за филма в imdb... Само разбирачи... не знам как може поне малко да не му хареса този филм на един човек. 10/10 Тъкмо се бях отчаял,че в края на 2008 няма хубави филми,но ето,че точно няколко дена преди 2009,се появи един интересн филм! Гледайте го!
 13. Burn After Reading ... Жалко за актьорите в него... Клууни + Малкович - изглеждаше обещаващо,но успях да догледам само до средата. Много рядко ми се случва да спра филм и да не го догледам,но този път просто беше ебахти и разочарованието. Някой може ли да ми каже защо е толкожа висок рейтинга в imdb?
 14. Къде в Пловдив мога да се запиша на уроци по китара? И колко лв/час е горе-долу?
×
×
 • Create New...