Jump to content
BulForum.com

Baba_qga

Members
 • Content Count

  1976
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Baba_qga

 1. Aко си представите тези крака и задник с един тон косми отгоре, ще получите явна представа за това как изглежда моя милост в гръб. За да си избиете тази картинка от главата, ето ви и малко Bella Thorne:
 2. Baba_qga

  Fallout 4

  На какво я обърнахме темата, но и аз съм съгласен с колегата. Друго си е да се дърпа от време на време...
 3. Baba_qga

  Fallout 4

  3-ката не беше толкова лоша. Ако я сравним с Mass Effect примерно, която беше първата на Bioware, която не играх докрай.
 4. Baba_qga

  Fallout 4

  Баба ти е нинджа, ама си трябва и Strength и затова ползвам наркотици. Но имам нещо от рода на 40 стимпака и 40 радауея, 15 jet, 10 buffout, 10 mentats.... Това никога не е било в 1-цата и 2-ката да имам толкова провизии, а играя на най-трудно (ръката ми не слиза от QuickSave-a, ама това е друг въпрос)
 5. Baba_qga

  Fallout 4

  Buffout и Buffhet ползвам постоянно, за да ми е по-спокойно, все пак играя на Survival с 3 Strength & 2 Endurance (10 int/10 charisma/10 Agility/8 luck)
 6. Baba_qga

  Fallout 4

  Хаха, те и радиацията, и пристрастяването, ги има и в старите Фалаутове. Помня как в 2-ката човек супер лесно се пристрастяваше към Jet, който не беше толкова лесен за намиране и имаше много големи withdrawal-effects. Май бяха AP & Strength...помня, че трябваше да хвърлям оръжия, защото нямах carry capacity.
 7. Baba_qga

  Fallout 4

  Аз играя с Nick Valentine & Hancock. Което ми напомня: Засега имам ТВЪРДЕ много компаниъни, невъзможно е да тръгнеш с всичките да им изпълняваш мисиите
 8. Baba_qga

  Fallout 4

  За мен лично минаха 50 часа без да се усетя и много се забавлявах. Играл съм всичките Fallout-и, и смея да твърдя, че мога да разпозная добро RPG. Arcanum, Planescape, KOTOR, Dragon Age, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Fallout (всичките, дори и Tactics). Новият Fallout е толкова изпълнен с content, че е достоен преспокойно да влезне сред горепосочените игри. Silver Shroud куестът ме разби от смях. Историята наистина може да изисква малко...фокус, но съб-историите са толкова забавни и разнообразни, че все едно чета книга със short stories. !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 9. Аз я играх преди 1 година на Геймском, супер много ми хареса, два пъти се редих на опашка. Много внимание са отделили. Всичко е хубаво, и аз много я играх, обаче в по-късните търнове докато ти дойде редът, може да отидеш до магазина, да пофлиртуваш с продавачката, да отидете у тях, и после да се върнеш, и пак да не е дошъл твой ред.
 10. Поствайте повече такива и по-малко от ония с мускулите. От животното със стероидите оная ми работа се вдлъбна навътре.
 11. По някаква причина, през лятото винаги съм на зомби вълна, и затова играя: https://www.youtube.com/watch?v=8ajyHwQ7QZ0 Въпреки, че май с теб сме на една възраст, аз си спомням добре Балдърс Гейта, и имам изключително добри спомени. А за Дивинито, доста хора ми го препоръчват, ще взема да го изиграя.
 12. Гледам е излезнала Тропико 5. Чакам Psy да сподели мнение.
 13. Аз само задника гледах, за никакви наркомани не си помислих... Особено първата....
 14. Много добри и според мен. Аз гледам всеки филм с Джон Малкович.
 15. След като изгледах Breaking Bad, изпаднах в депресия, че ще трябва още 10 години да чакам, докато се появи нещо толкова добро. Няма какво да гледам, освен Game of Thrones като излезне новият сезон.
 16. 100 ми е идеално. В Холандия е пълно с 35-чки и 65-чки в обикновените фитнеси, и трябва да ходиш в специализиран боксов клуб, за да намериш нещо по-тежко, а там е доста по-скъпо. Ще го проверя тоя тоталспорт, мерси. Да, аз преди съм тренирал там (Лаутата), когато бях младеж. Имаше две или три на по 60 килограма, ако си спомням правилно.
 17. Скоро ще се връщам за кратко в България, и понеже повечето сме от Пловдив, някой дали знае фитнес с боксови круши в града, няма значение къде, но да има тежки круши, от големите, 80+ килограма?
 18. Замислял ли си се, че Джон Войт, Рутгер Хауер, Кристофър Уокън, Медс Микелсен са все подходящи за Ханибал? Защо ли...защото приличат на Антъни Хопкинс. Един е човекът, който изигра Ханибал прекрасно (без да му мигне окото, буквално) и това е Антъни. Иначе още по времето на Досиетата Хикс се молех Мълдър да обърне малко повече 'специално внимание' на Скъли, така че сме на един влак в това отношение.
×
×
 • Create New...