Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Една нова песен, която често я пускат по Тhe Voice пее я жена но не съм сигурен дали не и дуетна с някакъв мъж и в припева се пее "I'll be right here with you"

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  Dunc said:
Една нова песен, която често я пускат по Тhe Voice пее я жена но не съм сигурен дали не и дуетна с някакъв мъж и в припева се пее "I'll be right here with you"

Brandy - Right Here

По ММ видях нов клип на Любо от Те, май сниман в NY. В тандем с някакъв рапър мисля. Не можах отблизо да видя нито клипа, нито кой беше другия в клипа.

Как се казва песента и как да я търся?

Благодаря.

tedy said:
По ММ видях нов клип на Любо от Те, май сниман в NY. В тандем с някакъв рапър мисля. Не можах отблизо да видя нито клипа, нито кой беше другия в клипа.

Как се казва песента и как да я търся?

Благодаря.

http://www.vbox7.com/play:f3520530 може би....

Утрепах се да търся тази мелодия и вие сте ми последната надежда. Който е гледал филма "Секса и градът" нека помага, като ми каже ако знае коя е музиката, когато Кари хвърля телефона си от скалата в Мексико. Ще ви бъда адски благодарна :)

krisito said:
Утрепах се да търся тази мелодия и вие сте ми последната надежда. Който е гледал филма "Секса и градът" нека помага, като ми каже ако знае коя е музиката, когато Кари хвърля телефона си от скалата в Мексико. Ще ви бъда адски благодарна :)

я кожи кой сезон и епизод е, ако кажеш и на коя минута екста :)

Търся един house mix.Това е хаос микс на DJ Pacho (мисля,но не съм сигурен) в които е миксирана песента Свети Георги,т.е. търся хаус микс с бг народен вокал.Дори и да незнаете кои е този които търся моля да ми кажете и други такива миксове.Благодаря предварително!

krisito said:

Здрасти отново :) Става въпрос за самият филм "Секса и града". Музичката започва на 1:08:58 . Много силни съмнения имам обаче, че си е само музика от филма и надеждите ми да я намеря са празни :) Все пак благодаря :)

S_one said:
Търся един house mix.Това е хаос микс на DJ Pacho (мисля,но не съм сигурен) в които е миксирана песента Свети Георги,т.е. търся хаус микс с бг народен вокал.Дори и да незнаете кои е този които търся моля да ми кажете и други такива миксове.Благодаря предварително!

ако разбереш напиши името тука, че ми стана интересно и на мене ;)

Привет . Търся " Заспал Гочо под салкъм " :laughing:

никъде не я намирам , ако мойе дайте линк или я пратете на mail jorro14@abv.bg

Благодаря предварително . :rolleyes:

INCINERATOR said:
Напоследък въртят по радиата една песен... мисля, че главната мелодия е от акордеон... в нея пеят мъж и жена

благодаря ;)

може би тази?

Аз сега ще ви затрудня :laughing: незнам дали някой ще успее да се сети де ама аз да си пробвам късмета все пак...та снощи бях в едно кафе и пуснаха една песен в която една жена пее основно "take me high" и после един мъж пее нещо от рода на "feel so high" мм какво другооо...хаус си пада песничката ама като че ли има и малко жилки на арабски хаус и английския на изпълнителите е малко с акцент...мнооого ще се радвам ако някой ми каже името :P

DuDo_89 said:
Аз сега ще ви затрудня :laughing: незнам дали някой ще успее да се сети де ама аз да си пробвам късмета все пак...та снощи бях в едно кафе и пуснаха една песен в която една жена пее основно "take me high" и после един мъж пее нещо от рода на "feel so high" мм какво другооо...хаус си пада песничката ама като че ли има и малко жилки на арабски хаус и английския на изпълнителите е малко с акцент...мнооого ще се радвам ако някой ми каже името :P

Herr Гугле is my friend :).

Само написах "take me high, feel so high" и първото, което излезна беше това

Сигурен съм, че песента от линка е тази, която търсиш :)

kopche said:
Някой знае ли откъде да сваля музиката от това клипче? http://www.youtube.com/watch?v=0_xE47nypRM

:tongue :rolleyes: :tongue

Успях да разбера коя е песента (от описанието на целия филм тук):

Hahahoho - The Big Laugh

by Jürgen Schlachter

За сваляне не я намерих, ама не съм се и напъвал много. Сигурно ще я има някъде.

drakonaa said:
http://s78.photobucket.com/albums/j104/the...t=speedmess.flv

песничката ако я знае някой , благодаря предварително.

песента е ремикс на Cant Take My Eyes Off You

лошото е че е правена от компанията която прави рекламата, т.е. преработен е само откъса

виж

m4dn3zZz said:
Имам една песничка от едно клипче, но проблема е, че не знам коя е. За това се обръщам към вас.. ако някой примерно я знае може да сподели с нас или по-точно с мен. Ще му бъда много благодарен :wub: cyk

Blue Lagoon - Isle Of Paradise :)

и аз да потърся :) Пускат по радиата една песничка в която се пее: ун, до, три, куатро има мн зарибен бийт :) принципно съм го слушал и на други песни, така че предполгам е някакъв микс :)

pcworm said:
и аз да потърся :) Пускат по радиата една песничка в която се пее: ун, до, три, куатро има мн зарибен бийт :) принципно съм го слушал и на други песни, така че предполгам е някакъв микс :)

? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...