Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

КоУеги :) някой да знае откъде мога да намеря малко сетове на Kukan Dub Lagan и особено търся Psychedelic на сщия тоя (тея)... много е яко...някой ако има да качи някъде плс...

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся една песен в която се пее нещо от рода на "see you in the rain...". Пее е жена и често я слушам по City. Ако някой ми каже коя е песена ще съм много благодарен.

Namerih si q :) :) :)

kanara said:
@vasilb Lil Jon feat Eastside Boyz-Get Low

@nx11Benny Benassi - Love is Gonna Save Us

Еееее МЕРСИ! :punk Най-после някой да знае 1 песне мамка му... :angry: Сега остава втората песен от тук ---> http://speedfest.org/ и първото парче от рекламата на Загорка.

' date='Apr 11 2008, 20:21' post='1495138836']

Търся една песен в която се пее нещо от рода на "see you in the rain...". Пее е жена и често я слушам по City. Ако някой ми каже коя е песена ще съм много благодарен.

Namerih si q :) :) :)

кажи как се казва и аз си я търся мерси предварително

lexus86 said:
кажи как се казва и аз си я търся мерси предварително

Samira - The Rain сега се върти по радиата ... а иначе оргинала беше на някой друг

nx11 said:
и първото парче от рекламата на Загорка.

Hehe, това за рекламата на Загорка бих ти казал че не е само първото еми и посленито :) само кадето в началото е изрязана само музиакта а в края е вкаран и вокала.

Иначе песента е :

David Guetta - The World Is Mine

Чух една гръцка песен, от която запомних самоедна дума от припева "така" "така"

Пееше я мъж и жена, но главно мъжът мисля, че изпълняваше припева!

здравейте търся една песничка от 98-99 година. значи в началото се пее нешо такова " о о бой сес о о бой сес" а припвеа е "цаймен цаймен ай сии ю" предполагам трябва да е " TIME AND TIME AGAIN I SEE YOU" моля ако някой знае нещо да помогне. изпълнява се от жена. песента е ритмична нещо като диско

Bugich said:
Hehe, това за рекламата на Загорка бих ти казал че не е само първото еми и посленито :) само кадето в началото е изрязана само музиакта а в края е вкаран и вокала.

Иначе песента е :

David Guetta - The World Is Mine

Така е, но обърквацията се е получила от това, че е ремикс. Песента е David Guetta - The World Is Mine (Manol Mix)

Сега остава само втората песен от клипчето от тук ---> http://speedfest.org/

imashe edno stari4ko eurodance par4e, imeto na koeto e I love you baby (99% siguren).

There’s so many angels surrounding me and the clouds I see are below telling me what I already know. The sun couldn’t be brighter - 4ast ot texta koito si spomnqm.

Pripeva e I love you baby (5-6 puti).

Kakvi li ne pravih i ne izliza i ne izliza :blink:

Здравейте, имаше един кавъ на SOS на АББА, но не знам на кой е. Клипът беше с няква мацка, която бягаше през пустинята и я гонеше някакво метално топче или нещо такова. Някакви идеи? :]

Днес по радио Сити поне 3 пъти я пуснаха. Песничката е на STEVE MILLER BAND - SERENADE (

) (поне оригинала) това нз някакъв ремикс ли е или нз... обаче е по-ритмична и има повече бас. :)

Thief said:
imashe edno stari4ko eurodance par4e, imeto na koeto e I love you baby (99% siguren).

There’s so many angels surrounding me and the clouds I see are below telling me what I already know. The sun couldn’t be brighter - 4ast ot texta koito si spomnqm.

Pripeva e I love you baby (5-6 puti).

Kakvi li ne pravih i ne izliza i ne izliza :blink:

The Original - I Luv You Babe

Търся 2 песнички знам само част от текста на припевите...

в 1-та се пее от мъжки вокал :

"How come, how long It's not right, he is so wrong"

"There was a girl I use to know she was so, beautiful,

She has a collage degree, smartiest anyone could be.

But she fealt in love wrony kind of man, but she used her"

А във втората се пее

"Wild child stay wild...who do you need, who do you know when you come on down" или нещо от рода...

ще съм ви благодарен ако помогнете :P

Търся една песен за която се сещам единствено за какво се разправяше клипа.Един пич караше през пустинята и попадна на една автомивка,кадето колите миеха едни полу-голи красавици.След като му я измиха той я нацапа нарочно и трагна пак кам автомивката :D Голям играч

DuDo_89 said:

А във втората се пее

"Wild child stay wild...who do you need, who do you know when you come on down" или нещо от рода...

Първата е на Stevie Wonder - How Come, How long

DuDo_89 said:

А във втората се пее

Втората е Duran Duran - Come Undon :lol:

geraldo said:
Търся една песен за която се сещам единствено за какво се разправяше клипа.Един пич караше през пустинята и попадна на една автомивка,кадето колите миеха едни полу-голи красавици.След като му я измиха той я нацапа нарочно и трагна пак кам автомивката :D Голям играч

Dj Peran- We want To be Free

Здравейте,

търся 2 песни, които често ги пускат по The Voice. В едната пее една негърка, и пее нещо подобно - I like it like this, I like it like that и се повтаря после. Втората е пее един негър ( :lol: ) и пее нещо подоно - Wallking of the sun, wallking on the moon, бля бля love is.. :D

Мерси предварително. :)

@Fibaman @Thea мерси и 2те песни са тези. :)

Water4o_bg said:
Втората е пее един негър ( :lol: ) и пее нещо подоно - Wallking of the sun, wallking on the moon, бля бля love is.. :D

Lexter - Freedom to love ??? :ghost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...