Jump to content
BulForum.com

vasilb

Members
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

About vasilb

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 03/02/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. На нашия вход също сложихме система на Елбраво преди няколко години (месец-два преди входа на Виден), след като подробно проучих и двете фирми - Елбраво и руснаците. Руснаците бяха категорично отхвърлени първо от хибридната аналогово-цифрова технология, заради безумните условия и заради горчивия опит на познати с тях. Няма врата, която не може да се отвори! Въпросът е колко време и усилия ще е необходимо. Вратата е с магнит, защото от фирмата казаха, че тези брави с електромагнитния език, който изскача дефектират при по-грубо блъскане на вратата в заключено положение. При авария магнитът изключва и вратата остава отворена, а езикът може да остане блокирал във вратата и няма отваряне. Имайки предвид, че сме 8 етажа и 24 апартамента безопасността е по-важна. Домофонната система също е по-добра, защото е цифрова и звукът е ясен. В заключение ще кажа че нямам никаква връзка с Елбраво, не черпиха даже и един чип! Просто съм доволен, защото всичко стана от първия път и няколко години работи без проблем. Сравнявам го с козирката на входа, която ще се ремонтира за хиляден път след безуспешен пореден ремонт и пак появили се течове.
 2. Разгледай фурните на Gorenje - https://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/uredi-za-vgrazhdane/produkti/svobodnostoyashti-pechki . Цените са препоръчителни, в големите вериги са такива, но на Брезовско или в някой по-малък магазин може да предложат по-ниска цена.
 3. Продавам грозде, сорт каберне, около 330 кг., 23-24% захарност. Цена - 1 лв. / кг. За връзка - в темата или на лични съобщения. Обявата е валидна до понеделник след обед.
 4. Благодаря на всички! Получих много предложения. Темата може за бъде затворена.
 5. Купувам една плочка ram 1gb ddr2 за лаптоп. Ориентировъчна цена 5-7 лв. Предпочитам лично предаване. От Пловдив съм. Очаквам предложения на лични съобщения или тук в темата.
 6. Взимам я! Пусни на лично един телефон.
 7. Не става! На надлъжните греди на колата се слагат напречни /багажник/ и върху тях се закрепва кутията. Напречни има на руския пазар за 20-30 лв., универсални, достатъчно здрави.
 8. Взимам "1. Два броя лампи Н4 Night bracker plus , цена за двете 10 лв . Монтирани са само за проба , така и не ги ползвах.". Утре предиобед ще се обадя!
 9. Взимам една! Пусни на ЛС телефон за връзка.
 10. Взимам го! Прати ми на ЛС телефон за връзка!
 11. Взимам преходника SATA-ATA. На лично ще се уговорим.
 12. Може ли снимка, защото има два модела - IDE->SATA и SATA->IDE?
×
×
 • Create New...