Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
тарся 1 песничка но незнам нито кой я пее нито как се казва текста е нещо подобно- "Everybody sing a song . . . Duday, duday. Everybody sing a song, all the duday day. . . all the duday day, all the duday day, everybody sing a song all the duday day"

Dj bobo - Everybody

ей хора ако може някои от вас да ми изнамери soundtrack na filma REVOLVER na Guy Ritchie...Уникален е...

и аз търся саундтрацете на тоя филм

Dj bobo - Everybody

не е тая.само да допълня че парчето е от 97-99г.

Една чалгичка, мисля, че е нова. Нещо от сорта на "тези устни са за теб...". За съжаление нищо друго не си спомням :(

Снощи на господарите завъртяха едно малко по-старо парче, което не се сещам на кого беше и как се казваше:

"...моя собствена игра,

със мои правила..."

:confused

Снощи на господарите завъртяха едно малко по-старо парче, което не се сещам на кого беше и как се казваше:

"...моя собствена игра,

със мои правила..."

:confused

Май не е много стара. Лора Караджова - "Моя собствена игра"

Май не е много стара. Лора Караджова - "Моя собствена игра"

Ммда, това е песента, за мое голямо учудване. И все пак не е толкова гореща, записът мисля че е на няколко месеца поне. Просто не мога да си спомня къде и по какъв повод съм я слушал...

Благодаря ти!

Една чалгичка, мисля, че е нова. Нещо от сорта на "тези устни са за теб...". За съжаление нищо друго не си спомням :(

Ивена - Още по добре

Има една песен, пускат я по сити и витоша, нещо като хаус, ама с разни арабски мотиви и се пее на някакъв странен език...някой? :huh:

Ивена - Още по добре

Има една песен, пускат я по сити и витоша, нещо като хаус, ама с разни арабски мотиви и се пее на някакъв странен език...някой? :huh:

Хах сещам се за коя говориш . :) И аз щях да питам за нея ама просто не се сетих какво да напиша за да упътя хората да намерят каквото търся. Нещо като денс-хаус с арабски мотиви верно и доста увиване, езика е неразгадаем . По "Сити" я пускат сравнително често . Проверих нямаше я в класацията за Уеб Хит.

Хах сещам се за коя говориш . :) И аз щях да питам за нея ама просто не се сетих какво да напиша за да упътя хората да намерят каквото търся. Нещо като денс-хаус с арабски мотиви верно и доста увиване, езика е неразгадаем . По "Сити" я пускат сравнително често . Проверих нямаше я в класацията за Уеб Хит.

Да не би да е тази http://www.bgshare.com/geti_198488.html

Абе кажете ми как се казваше тази българска песен - "а къде са ми детските книжки,кажи ми моя прашен сандък,закусиха сивите мишки..." и така нататъка :) мерси предварително!

Абе кажете ми как се казваше тази българска песен - "а къде са ми детските книжки,кажи ми моя прашен сандък,закусиха сивите мишки..." и така нататъка :) мерси предварително!

My Webpage

Намерих я : David Vendetta - Unidos Para La Musica'

Търся една песен, която е ремикс, включва в нея части от The Ventures - Hawaii Five-O и Chubby Checker - The Twist.mp3

Не е ремикса на Fat Boys & Chubby Checker - The Twist.mp3 :unsure:

Преди я въртяха по радиата, незнам, може би някакъв български ремикс да е, май имаше нещо от сорта "ади ба..." :P

Като бях в папараци пуснаха една ретро песен в която се пееше " move that asssssss , move that ass " така като се замисля това беше припева но не съм сигурен дали беше that ass или there ass

Значи търся някви 2 чалгии...

В едната се пеело нещо - Взимаш ми нощта, докога докога, дрън-дрън-дрън, но сега но сега и т.н. Нова е няква.

Другата била на Тони Стораро и някаква жена, като имало и пеене на друг език.

Извинявам се за тъпото обяснение, ама предавам думите на друг човек. :D

@LuDaTa_BaBy, мерси.

Значи търся някви 2 чалгии...

В едната се пеело нещо - Взимаш ми нощта, докога докога, дрън-дрън-дрън, но сега но сега и т.н. Нова е няква.

Другата била на Тони Стораро и някаква жена, като имало и пеене на друг език.

Извинявам се за тъпото обяснение, ама предавам думите на друг човек. :D

1-vata Djina stoeva - dokoga

2-rata Toni Storaro i Djansever - Samo ti

Като бях в папараци пуснаха една ретро песен в която се пееше " move that asssssss , move that ass " така като се замисля това беше припева но не съм сигурен дали беше that ass или there ass

Tag Team - Whoop (There it is) - класика :punk

Здравейте, търся една песен , която често я пускат по радиата, но все не мога да хвана достатъчно от текста, че да я намеря.. пее една жена на припева нещо A ....A......след това едни пич пее I wanna be with you.... Looking into your eyes...

песента е денс, бърза , мелодична особенно на припева с това А.... А.... сякаш пъшка или казва I

не съм сигурен :bgrin:

пича пее едно такова лигаво

10х ако някой се сети :rolleyes:

Tursq edna pesen.Ot predi nqkolko godini e...Mai e na Ian Van dahl...ili nqkaf takav holandec.Pesenta e izvestna oba4e v4era kato q pusnaha po MAD i zabraih imeto... Na klipa mai nqkfa macka i praat nqkfi snimki na 1 plaj i izvednaj pada nazad i natatuk ne pomna kfo staashe.... (sry za tupoto obqsnenie)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...