Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Здравейте. Трябва ми името на една денс песничка ,която доста я въртяха по баровете на морето това лято. Жена пее: "The way you talk , the way you talking ... dirty cash want you, dirty cash need you more" или последното е нещо от сорта :) отвреме навреме някакво негро разнообразява песента с малко по-забързан ритъм и свежи рими.

Много я търсих ,но опитите ми удариха на камък. Мерси предварително на ентусиаста/ката ,който я намери :tongue

Сещам се за Stevie E - "Dirty Cash", но не съм сигурна

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Сега ще избия рибата с това обяснение на песента,ама ще прощавате!Сещате ли се за мелодията от заставката на Формула 1,ама още от едно време,когато я даваха по Канал 1?Ако се сещате как звучеше и ако знаете и песента,много ще ме радвате!

В песничката се пее get out of my life ... някакъв женски глас беше до колкото помня ...

Не е Jeannie Ortega - Crowded ...други предложения ? :wacko:

Kim Wilde - Keep me hangin' on :confused :)

И аз да запитам как се казва

. Ако ви е позната от още някъде - тя е и на рекламата на "Телламоур Дю".

EDIT: 10x @D-Devil666Hell

И на мен ми хареса и видях в коментарите за клипа това:

The song is: Sakin And Friends - For The Love Of Princess 2006 (Alternative Edit) or (Club Mix)- i know cuz i have it;)

След малко ще я дръпна и ще се уверя.

edit: Дам тя е. Аз я дръпнах от ДЦ-то. На големина е 8,17MB.

Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на Cappy???

Kim Wilde - Keep me hangin' on :confused :)

Благодаря точно нея търсех :D

значи днес по радио сити слушах една песен и ми хареса само че незнам как се казва..;) та в нея се пееше нещо от рода на " А А А А Е Е Е under my amor..." или нещо подобно пееше жена :) някой ако я знае как се казва много бих се радвал да ми напише :)

Благодаря предварително :)

значи днес по радио сити слушах една песен и ми хареса само че незнам как се казва..;) та в нея се пееше нещо от рода на " А А А А Е Е Е under my amor..." или нещо подобно пееше жена :) някой ако я знае как се казва много бих се радвал да ми напише :)

Благодаря предварително :)

Звучи ми като "La Vania - Agua y amor" :) Доста рядко я пускат тази песен , но и аз съм я чувал там. Само ,че нз на английски или на испански или на португалски пеят в песента ,която търсиш ,защото гледам че яко си замесил няколко езика :D

Звучи ми като "La Vania - Agua y amor" :) Доста рядко я пускат тази песен , но и аз съм я чувал там. Само ,че нз на английски или на испански или на португалски пеят в песента ,която търсиш ,защото гледам че яко си замесил няколко езика :D

за съжаление не е тя...оная песен беше малко по бавна... иначе благодаря :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...