Jump to content
BulForum.com

PaTRi0Ta

Members
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

About PaTRi0Ta

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 05/24/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  ПЛОВДИВ
 1. Убиеца , ти си клиничен случей , гледай си вишшата лига и премиера по телевизията и не се занимавай с Бг футбола, това е решението , като не ти харесва.
 2. На всички помога максимално до 500 лева(ако има нужда от помощ) , до 5 000 лева само потпитва хитричко ... ако могат да се усетят , след 5 000 лева е абсолютно неутрален... Това ми е любимото предаване и първата причина , преди доста години да започна да гледам нова телевизия.
 3. Щом има хора които защитават полицията , щом има хора които защитават войните на САЩ ...ще има и такива които да защитават селския....това са необясними природни явления
 4. Интересува ме от някое българско летище до Марсилия(еднопосочен) , какви са горе/долу цените , ако купя 1 месец предварително билет?Не ме интересува компанията....
 5. Някой ако знае или/и е пътувал с нискотарифни авиокомпаний (low cost) може ли да ми каже къде да се обърна за повече информация , самолета не е задължително да излита от Пловдив...
 6. някой да знае къде могат да ми напишат нещо на плат и да е качествено горе долу...
 7. толкова лесно да се оттърве? трябва да бъде измъчван от виетнамски специалист от 60-те .... ако има още жив
 8. Няма нужда да показваш,че неможеш да четеш,строителната фирма е "Арнаудов" ,по-добре от Зеки Байрям ми звучи. Честито на всички канари , полуфинал тук с Литекс и титлата е наша!
 9. Коцето много пъти си е казвал кой му е отбора на сърцето,и не го крие.
 10. Някой да знае SuperPower 2 от къде може да бъде изтеглена?
 11. Аз сега играя Civilization IV Beyond the Sword мулти ....
 12. Айде уточнявайте кое локо бе мама му.... Гости на Локо Сф...ако Марчо Дафчев го няма ...имаме шансове иначе-не!
 13. Съжалявам че ти отговарям толкова късно...питай производителите защо са решили така...може би да е по-интересно,иначе ще стане много лесно! Както и да е...играта си заслужава и е доста по-раздвижена от другите подобни стратегий!
 14. notor1ous ти в кой свят живееш...или не си фен на Ботев и просто си чешеш езика или въобще не си на ясно със ситуацията в клуба?!?!
×
×
 • Create New...