Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Коя беше песничката, на която си клатят главите Джим Кери и други двама идиоти в едно смешно клипче в една кола?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
ми за електро нз..но за тези песни...луки у и white horse-да...да за тази ла пиовра става въпрос :)

То тея песни ама бяха на някои некфи миксове дето някой бяха мн яки , ама нещо и аз не моа ги намера

БТВ Ти кога беше там?Китен?

пее се нещо от сорта на "i blame u for the moon in sky...."

кой е изпълнителя и как се казва песента?

Tasmin Archer - Sleeping satellite, може би!

Някой да може да каже някоя друга песничка от репертоара на Fashion Cafe дето е на джумаята? Пускат хубави парчета там ама кат не им знаеш името... :rolleyes:

Аз си търся едно ... навремето, когато даваха по БТВ Никита и още един сериал имаха обща реклама ... от нея само си спомням че някъв тип/ченге май/ се спуска по някво въже .. абе надали някой ще се сети ;) та от там имаше една песничка ... много известна мелодия, звучи ми като нещо на Prodigy. Много ще съм благодарна ако помогнете :Р

Аз си търся едно ... навремето, когато даваха по БТВ Никита и още един сериал имаха обща реклама ... от нея само си спомням че някъв тип/ченге май/ се спуска по някво въже .. абе надали някой ще се сети ;) та от там имаше една песничка ... много известна мелодия, звучи ми като нещо на Prodigy. Много ще съм благодарна ако помогнете :Р

Провери да не е "The Crystal Method - Keep Hope Alive"

i've benn mising you , i've been kissing you...

как се казва тая песничка от 2-3 дена я слушам в колата ама не мога да запомна друго... ?!

Имаше една песен на НЛО, оригинала е май една френска песен (много тъжно звучи). Пее се нещо "Здравей!.......имаш ли пари за хляб......" Нещо пак имаше и на края на припева се пее "....Но все пак жив!" Клипа е черно-бял и първо дават как върви Чочо Попйорданов и пее и после към него се присъединяват и останалите. Дано някой се сеща.

как се казва тая песничка от 2-3 дена я слушам в колата ама не мога да запомна друго... ?!

да не е p.diddy-i'll be missing you

Пробвай с Danzel - My Arms Keep Missing You

Ева - Ще те погубя

Все пак си мисля, че имаше и друга версия.

Мерси чуек :D и аз си мисля че май имаше още 1 :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...