Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Мисля, че чух някаква част от оригинала на Ъпсурт - втора цедка. Някакви идеи ?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Добри хора, някой може ли да ми даде точното име или линк... става дума за един ремикс ... на песни на азис,спенс,шамара,ванко и оше доста изпълнители....уникално як!Имаше нещо"В ритъм добре танцуваше ти(Запази Вечерта)...дай дай .. разклати го скъпа дай дай..дай дай .. разклати го скъпа дай дай"

Идея?

Edit: Намерих я.. извинявам се!И не е толкова як.... супер ПРОСТ е... бати тъпотията... незнам к'во съм се заблудил преди време...

Gala - Faraway (ама Ftais по-яка ;) )

Малее много мерси. Не знам коя е по-яка то една приятелка и трябваше... :rolleyes:

Значи търся една песен стила е Руски Рап и големия коз е че в песента присъства мелодията на филма Бригада свалих ся една песен ама се оказа само мелодията и немога да намеря комбинацията между рапа и мелодията...благодаря предварително!

Значи търся една песен стила е Руски Рап и големия коз е че в песента присъства мелодията на филма Бригада свалих ся една песен ама се оказа само мелодията и немога да намеря комбинацията между рапа и мелодията...благодаря предварително!

:)

Търся песента, с която завършва този филм - link.

Някой да знае как се казва??? Ще съм благодарен, ако ми изнамерите и саундтрака. Благодаря предварително.

Пускат я по радио Сити... и не само по него де.. пее се" Is it over nooow?!..." и т.н. :D

Някой сеща ли се?

Би трябвало да е Kosheen - Overkill :unsure:

:)

Мерси....мерси :punk :D :P

Търся една песничка на ПРеслава...май е нова.. Пее се нещо от сорта...Искам те, но не мога. ... сънувай мен иначе ще полудея. и нещо подобно .

Аз пък си търся една глуповата песен, която я пускат от време на време по MTV - припевът е нещо като "You should see my girlfriend", в името на групата мярнах нещо като "chocolate" и нещо като "cupid", пее един негър, на места като че ли се мярка вокалистът на Fall Out Boy.

Издирвам и един ремикс на ATB - You're not alone, въртяха го едно време по радио Сити.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...