Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся песен от "Need for Speed Hot Pursilt 2"...Тая дето е на филмчето в началото...Мисля, че се пееше

"We go we go we go we go Down".Благодаря предварително :lol:

Това ... ? (It Hot Action Cop - Going Down On It)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Само това се сещам от песента много известно пърче:

Come along now, come along with me Come along now, come along and you`ll see What it`s like to be free...

а някой да се сеща за една песен дето се пееше - Come along, come along with me, I wanna feel....

а някой да се сеща за една песен дето се пееше - Come along, come along with me, I wanna feel....

ами предния пост... :lol:

бахти хора поне предишния пост не гледате ли бе?

ама тва до ся не съм го виждал

А бе хора, знаете ли как се казва най-новата песен на Д2 дето е с оня бай уй от Стар Академи :huh:

D2 - Тук и сега!

ами предния пост... :lol:

бахти хора поне предишния пост не гледате ли бе?

ама тва до ся не съм го виждал

Не пич гледам предния пост само дето тук става въпрос за различна песен и не е точно това което се пее в предишната ;)

Мерси...

Една новичка песен (е, новичка беше преди няколко седмици може би), денс такова доста весело и се пее в припева нещо за "red dress" ? :)

Една новичка песен (е, новичка беше преди няколко седмици може би), денс такова доста весело и се пее в припева нещо за "red dress" ? :)

Sugababes - Red Dress

A аз търся една песничка,снощи за сефте я слушах в Инфинити - някакво хаусче или нещо подобно...Беглите ми спомени от текста са "My arms keep missing U I've been wishing U since U were away..." :)

Търся песента от края на 24 епизод от 3 сезон на The OC - Кваратал на богатите, но не знам нито как се казва нито кой я изпълнява ако някой знае нещо моля да казва!!!

Оригинала е на Bloc Party - Pioneers и е по бързичка ,докато другата е кавър Tunng - Pioneers и е по бавничка(мене повече ми харесва) и мисля че тя беше на края на епизода.

Как се казва тази песен ей така започва един се провиква Маями и се пее нещо от тоя сорт. "Hey boom this song nigga will rock you now" нещо подобно е някой да каже името и изпълнителя, че е голяма злоба.

Как се казва тази песен ей така започва един се провиква Маями и се пее нещо от тоя сорт. "Hey boom this song nigga will rock you now" нещо подобно е някой да каже името и изпълнителя, че е голяма злоба.

Най-вероятно Ying Yang Twins feat. Trick Daddy - What's Happnin'!

На клипа на Марая Кери на We belong together да не е Wentworth Miller(Prison Break)?!? Гледала съм го за последно много отдавна и сега ми изскочи някакъв такъв спомен, пък не ми се ще да си свалям сега video-то.

На клипа на Марая Кери на We belong together да не е Wentworth Miller(Prison Break)?!? Гледала съм го за последно много отдавна и сега ми изскочи някакъв такъв спомен, пък не ми се ще да си свалям сега video-то.

Той е. Ама какво общо има с темата? :P

Оригинала е на Bloc Party - Pioneers и е по бързичка ,докато другата е кавър Tunng - Pioneers и е по бавничка(мене повече ми харесва) и мисля че тя беше на края на епизода.

А някакъв линк можеш ли да ми дадеш моля!!!

Сравнително нова песничка. Пее се Destroy everything you touch, destroy me... и т.н. Ще съм благодарен и на линкче :). Клипа беше с няква мадама, едно куче и валеше сняг.

Edit: Намерих си я :) Ladytron - Destroy everything you touch.

Имаше една песен на Natasha Bedingfield. Пускаха я по MTV. В клипа една книга се изкачва все по-нагоре и нагоре, първо по едни равтове после по заснежени склонове и така нататъка. Някой да знае как се казва?

Имаше една песен на Natasha Bedingfield. Пускаха я по MTV. В клипа една книга се изкачва все по-нагоре и нагоре, първо по едни равтове после по заснежени склонове и така нататъка. Някой да знае как се казва?

Untold мисля, че беше.

Не не е тази.

EDIT: Оправих се. Благодаря все пак.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...