Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Една от новите песни на Цветелина.Пее се нещо за яко напиване, разцепване и купон... :beer: :lol: :D

Някой да подскаже :P

Една от новите песни на Цветелина.Пее се нещо за яко напиване, разцепване и купон... :beer:  :lol:  :D

Някой да подскаже :P

Ми един два поста по нагоре и може да е тя.

ми начи търся албумите на Уикеда

ако некой знае от де може фрее да се засуркат към ХДД-то да сподели

a и ако някой знае дали Амфибия има други песни освен

"Само Ти" и "Твоят Пръв Урок"

да каже плс

Чух парчето в Тра ла ла много яко клубно парченце и се пее на искански, една мадама я изпалнява песента и има нещо от припева с AMORE :huh: но немога да я намеря някаде дано някои има идеа как се казва и коя е :D

Ако някой знае как се казва песничката от рекламата на .... ех ... забравих как се казваха соковетв,който рекламират! В песента се пее нещо от сорта на:....... beautiful day ..... it's one of those days .. which makes me feel...................... day like .... we used to .... и т.н.

една жена на един плаж!след това скача с някакви деца и сянката и прави друго! .. ако някой се сеща да каже моля!! :)

ЕДИТ: соковете КАПИ

Значи търся една песен.Една част от нея напомня на песента на Марко & Снежина - Леле Мале.Много се върти по Ритмо и по дискотеките :D Тук сте Вие :P

Ако някой знае как се казва песничката от рекламата на .... ех ... забравих как се казваха соковетв,който рекламират! В песента се пее нещо от сорта на:....... beautiful day ..... it's one of those days .. which makes me feel...................... day like .... we used to .... и т.н.

една жена на един плаж!след това скача с някакви деца и сянката и прави друго! .. ако някой се сеща да каже моля!! :)

ЕДИТ: соковете КАПИ

Liverpool Express - It's a beautiful day

писано е по-назад ;)

Търся една от саундтрака на Такси 3.Не знам как точно да я опиша,защото в нея (почти) няма текст.Мога само да кажа ,че е тази,която в началото на филма Даниел пуска от радиото на таксито.В mp3.com.hk има саунтрак на такси 3 обаче точно тази песен я няма... :cry

Как се казва групата ,която изпълнява Sultans of Swing.Изскочи ми от главата ,а ми трябва в момента... :confused

Dire Straits

едит: Другият път потърси първо в Гугълчето......там има доста нещица :P

Търся една от саундтрака на Такси 3.Не знам как точно да я опиша,защото в нея (почти) няма текст.Мога само да кажа ,че е тази,която в началото на филма Даниел пуска от радиото на таксито.В mp3.com.hk има саунтрак на такси 3 обаче точно тази песен я няма... :cry

Dick Dale - Misirlou :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...