Jump to content
BulForum.com

danio

Members
 • Content Count

  1513
 • Joined

 • Last visited

About danio

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/23/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  456390874

Profile Information

 • Location
  SMALLVILLE
 1. Комшията и той имал проблеми с нета. Така че отпада това че вината е при мен. Днес от един месец насам нета не спря в 16 ами в 15часа и дойде в 17 . Значи за жалбата са ме излъгали. Нашите са били в офиса в петък и жената им е казала че жалба била пусната. Днес отидох да пусна писменна но беше затворен.
 2. Ръгнах кабела директно и пак нищо. Отидох в офиса и се оказа че работили по проблема. Това което ме притеснява е че вече работят от 1 месец. Казаха че съм бил пуснал жалба по тела и друго нищо не мога да направя.
 3. Е как ще е проблема в мен. Всеки ден по едно и също време нета спира и в 19:30 идва. Теорията ти отпада защото имам и лаптоп на който също няма нет, но за него си ползвам безжична връзка. Утре като спре нета и ще ръгна директно кабела към компа и после към лаптопа и да видим..
 4. Не съм с кабелен модем. С лан кабел съм и рутер. Не съм пробвал само с кабела. Утре като го спрат ще пробвам.Нямам проблем с цифровата телевизия и кабелите са отделни. Не мога да стигна до офиса. Като се прибирам от работа и той е затворен. Тия общи условия къде да гледам дали ги променят? От сайта на близу ли? Това със вътрешното Ip не ми стана ясно. Нито как да видя менюто и т.н Единствено гледам двете мониторчета отстрани и в момента когато нямам интернет и двете светят и получавам и изпращам пакети, но не се зарежда нито един сайт, нито скайп, нито нищо
 5. От няколко седмици тъпия нет на близу ми спира в 17 часа и го пускат в 19:30. Всеки ден им звънях да им казвам и всеки ден ме питат едни и същи глупости-дали съм си рестартирал рутера, трите имена и телефона и т.н . Ама ми писна. Днес пак нямаше нет. Утре пак няма да има. И ще ми го пуснат точно в 19:30. Няма ли някоя клауза по договора по която да мога да отида в офиса и да се заям, че не се търпи.
 6. И аз вчера от 17:10. Общо взето филма биваше. По едно време мислех, че цялото действие ще се развива на тоя кораб. Нямаше много смислени моменти. Хумора и сцената с многото ефекти и бой накрая го спасиха.
 7. Хмм. Виждам че са го пуснали една седмица по рано. Значи ще се гледа
 8. голяма грешка, че в кашата не слагаш чесън, черен пипер и кимион. Чесън на прах не върши работа.
 9. Успен с инсталацията ! http://dox.bg/files/dw?a=3346938ba4 Това може да ти е необходимо

  Май си с Хп Стартира се Бат Фаила с двоен клик и Виндовса е купен от Майкрософт

 10. Е той кабела върви ама.. на мен ми дадоха скарт кабел. HD каналите са много повече и аз това видях обаче разбрах че според промоцията имам право само на два за 6 месеца. Това и аз се чудих - имам право на два но според това което виждам са много повече или пък то може да пише че са HD но само два да са с такъв сигнал... нищо не разбирам. Като ми донесат кабела другата седмица ще видим
 11. Тъкмо казах че съм доволен от интернета и днес дойдоха да ми сложат новия приемник за цифровата ТВ. Миналата седмица преподписах договора и днес дойдоха у нас. Полагат ми се два HD канала и имам HD телевизор обаче ме свързаха с скарт букса. Като попитах за каналите и онзи ме погледна учудено и попита дали ми се полагали такива и каза че не ми се полагал HDMI кабел и че той струвал 4лв и можело да си го купя. И от там отивам в офиса и обяснявам 1 час на жената докато ме разбере и накрая ми даде номер на който да се обадя. И от там пак - Ми може да си закупите кабела.. че нямали в наличност.
 12. Ми и аз съм на лууп на 5 лв тарифата и влизам в FB и скайп и накрая ми дойде сметка 42лв. Имах 8лв разговори и останалото беше интернет трафик пфф. А колкото до горния пост - от септември до сега едва ли сметката му ще е по малко от 100лв.
×
×
 • Create New...