Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

търся една песен, в която се пее .... keep on lovin you...

такава бърза е, мисля, че жена я пее...

Иии, не е ретро... тъй като излизат много ретро с име на такава песен... :S

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
търся една песен, в която се пее .... keep on lovin you...

такава бърза е, мисля, че жена я пее...

Иии, не е ретро... тъй като излизат много ретро с име на такава песен... :S

Песента е Gadjo - It's Alright

Аз търся песничката от рекламата на туборг за концерта на Депеш Мод в България. Помагайте !!! :P

Personal Jesus ?

chistacha

post Apr 15 2009, 20:47

Post #9300

Някой сеща ли се за едно хаус парче, в което има един много як момент с акустична китара? Пее женски вокал и някъде към средата е точно тоя мотив с китарата. Само си спомням, че беше на DJ Runo confused.gif или нещо подобно

orjan nilsen - la guitarra http://vbox7.com/play:fa1847f4

Извинявай че се намесвам ама де го чу този женски вокал в това което ти си дал... :blink:

Аз търся песничката от рекламата на туборг за концерта на Депеш Мод в България. Помагайте !!! :P

Мда Depeche Mode -Personal Jesus е песента.Само че май има и още някаква тяхна песен към средата на рекламата ама не мога да я чуя както трябва от този дето говори,пък и на скоро не съм слушал радио...та как се казва 2рата песен в тази реклама :smile:

Някой сеща ли се за едно хаус парче, в което има един много як момент с акустична китара? Пее женски вокал и някъде към средата е точно тоя мотив с китарата. Само си спомням, че беше на DJ Runo :confused или нещо подобно

DJ Rynno & Sylvia - тяхно е парчето и е някакъв ремикс на Feel или Save Me, ама не мога да намеря подходящия... Ако някой се сеща - да казвам, ще съм благодарен :)

DJ Rynno feat. Sylvia - Save Me .tva e tvoqta pesen 4ove4e

Да попитам,някой знае ли как се казва новата песен на Snoop Dogg.В нея участва и БГ певица ако не се лужа.

Някой знае ли как се казва новата песен на Eminem & 50 Cent?

<h1></h1>Eminem и Dr. Dre и 50 Cent - Crack a bottle

тази ли ?

Някой може ли да ми каже как се казва песента на Depeche Mode,в която се пее нещо "Reach out and touch me" ?

Към момента има и някакъв ремикс на нея,където пее някаква жена-ако може дайте линк за сваляне и на нея :)

Мерси !

Някой може ли да ми каже как се казва песента на Depeche Mode,в която се пее нещо "Reach out and touch me" ?

Към момента има и някакъв ремикс на нея,където пее някаква жена-ако може дайте линк за сваляне и на нея :)

Мерси !

http://www.youtube.com/watch?v=yIsB1C8Z2qc - Hilary Duff... :confused

Мерси !

Не е ли Personal Jesus?

Някой знае ли как се казва песента на duffi от рекламата на кока кола,мерси предварително.

Няма такава :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...