Jump to content
BulForum.com

puF4o

Members
 • Content Count

  371
 • Joined

About puF4o

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

701 profile views
 1. Търся Sony Playstation 4 DualShock v2 Wireless Геймпад
 2. Това е платката на BLP9820, работи до степен всички функции, които има, но не вади звук. Преди време ми подариха слушалки с bluetooth, чиито проблем беше същия и се оправи като запоих един кондензатор фабрично незапоен както трябва. Познания в сферата нямам, но искам да науча някое друго нещо и затова се захванах и с този "дефектен" уред. Дори и тази платка да не стане, тялото пак ще го оползотворя с нещо в стил DIY защото в момента това ми е интересно. Колкото до купчинките, аз мисля, че фабрично не е сложен елемента от машината. Вероятно заради светкавицата изглежда, че е работено по платката, но моето предположение, че не е.
 3. Една снимка е достатъчна за много думи, затова прикачвам две Снимка 1 Снимка 2
 4. Някой с познания в сферата на SMD компоненти? Имам платка с липсващи компоненти. По моя преценка един резистор и 2 кондензатора. Колкото и да чета в нета ми трябва помощ или поне потвърждаване на някои неща. В краен вариант може и да предложите/препоръчате сервиз/майстор.
 5. На фона на всички нови производители съм си решил, че искам да си намеря Sony XZ3. Малкото условие е, че го искам двусимово.
 6. Здравейте, За да си улесните продажбата и евентуално хората, които биха се заинтересували да го купят, ще може ли да дадете по-точна информация за часовника. Марката сте я написали, но модела не е упоменат,а те са десетки. На почти всеки един часовник модела го пише на капака. (една снимка на самия капак също няма да е излишна) Надписа chronograf предполага, че е кварцов т.е. на батерия. Кога последно е сменяна? И една снимка на стъклото от различен ъгъл да се вижда неговото състояние; евентуално драскотинки. Поздрави и успех с продажбата.
 7. Ами това е, заглавието казва всичко. Търся хдд 500гб на "прилична" цена. Всеки сам определя цената, така че офертите моля да бъдат придружени със скрииншот от сегашното състояние от Sentinel или еквивалентна програма показваща състояние и работни часове.
 8. Така и така си ги тествал със Сентинел, не можа ли да направиш по една снимка? И да не звучи като заяждане, имам интерес към хардовете, но бих искал да видя в какво състояние са.
 9. Може ли размери за да преценим дали и нас няма да ни е голямо
 10. Търся конктерна фурнкция в този модел. За съжаление n95 я няма.
 11. Търся посочената нокиа N79. Ако някой я има и му седи в шкафа, сега е момента да се отърве от нея.
 12. Ще ме насочите ли към някого, който се занимава с пренавиване на говорители.
 13. Малко направих една глупост и сега търся главно платка за хард seagate barracuda 200gb 7200.9 Предполагам знаете как е, информацията е важна... И в същото време му търся заместник, нещо 500гб до 1тб
 14. От моите архиви също изкочи едно зарядно чиято букса пасна пефектно, но на LG производство (телефон с капаче). За съжаление не се разбраха нещо като го включих в контакта
×
×
 • Create New...