Ferante Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 5 hours ago, Antares said: Ами не баш. Не всички разполагаме със собствен двор като Jozo. Да не кажа, че повечето живеем в кооперации и паркираш където намериш, нерядко далеч от блока. Не виждам как точно ще се реализира схемата с това да си зареждаш нощно време колата. Така е, без гараж или паркомясто е криво, но и това е в процес да се промени. Знам за познати, които си сложиха станции на https://gigacharger.net на паркинга на кооперацията. Та, може би това е най-лесният начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 43 minutes ago, Ferante said: Така е, без гараж или паркомясто е криво, но и това е в процес да се промени. Знам за познати, които си сложиха станции на https://gigacharger.net на паркинга на кооперацията. Та, може би това е най-лесният начин. И защо тая ватманска перверзия трябва да се натяква на хората? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 3 hours ago, DON_CHEFO said: Аз съм прост ама луд не съм. За кой чеп да се местя в София? Аз хора не искам да видя, той в София ме кара. Едит: Ти Жорката си питал. Извиням се, моя грешка. Моя план за връщане е без работа... Върви силен дебат между България, южна Европа или Азия. Работа не ми е в плановете, баче. За кво мислиш жертвам всичко сега... Имам предвид всичко. Ебем ти и коли и дрънкулки. Вече сме на възраст, в която всичко може да свърши във всеки един момент, колкото и никой да не иска да го признае. Иначе ти хубаво събираш. Защо обаче се лишаваш сега? Дори при най-добър здравословен вариант, за какво толкова ще харчиш на 70? Милиардер няма да станеш, колкото и да трупаш във фондове, та стандартът ти няма да е много по-различен. Младо гадже няма да можеш да завържеш, защото половината натрупано от фондовете ще иде при жена ти. Ще обикаляш света ли? Като ще те болят всички стави, в зависимост от това, което си правил през предните 69 години. Ще се качиш на един кораб и ще обикаляш портовете на разни градове, и съседните им райони. Наистина ми е интересно твоята визия каква е, защото е едно да имаш пари като си на 30-40, друго е да имаш пари на 70. Понякога толкова се увличаме в трупане/събиране, пе забравяме защо трупаме/събираме. Като искаш тепърва да живееш след ранна пенсия, барем да беше седял необвързан, поне на секс туризъм в Тайланд/Виетнам да можеше да се отдадеш за няколко години. И щеше по-рано да се пенсионираш. 1 hour ago, DON_CHEFO said: И защо тая ватманска перверзия трябва да се натяква на хората? Кой на кого и какво натяква? Хората си слагат за себе си. Вероятно пред лични паркоместа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 9 minutes ago, w00x said: Вече сме на възраст, в която всичко може да свърши във всеки един момент, колкото и никой да не иска да го признае. Иначе ти хубаво събираш. Защо обаче се лишаваш сега? Дори при най-добър здравословен вариант, за какво толкова ще харчиш на 70? Милиардер няма да станеш, колкото и да трупаш във фондове, та стандартът ти няма да е много по-различен. Младо гадже няма да можеш да завържеш, защото половината натрупано от фондовете ще иде при жена ти. Ще обикаляш света ли? Като ще те болят всички стави, в зависимост от това, което си правил през предните 69 години. Ще се качиш на един кораб и ще обикаляш портовете на разни градове, и съседните им райони. Наистина ми е интересно твоята визия каква е, защото е едно да имаш пари като си на 30-40, друго е да имаш пари на 70. Понякога толкова се увличаме в трупане/събиране, пе забравяме защо трупаме/събираме. Като искаш тепърва да живееш след ранна пенсия, барем да беше седял необвързан, поне на секс туризъм в Тайланд/Виетнам да можеше да се отдадеш за няколко години. И щеше по-рано да се пенсионираш. Кой на кого и какво натяква? Хората си слагат за себе си. Вероятно пред лични паркоместа. 70? Я няма да съм жив до тогава. За другото - така съм преценил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) 3 hours ago, Godfather said: Честито, със здраве да си я търкаляш безаварийно на много километри! Изглежда супер и на вид, и на технически параметри. Благодаря! Мен външния вид ме спечели, вътре си ми липсва старото ванче, ама на тая ме кефи, че е шукарно с 2-та 12" дисплея. Инак за техника има какво да се желае, но като цяло се кара с лекота и не ме натоварва, определено ме изненадва тоя 1.3 миксер. Ако не беше толкова пари, ся с кеф се мятам на един Айоник 5Н пък нека съм ватман с малък пробег. Тесла определено не са моите коли, иначе не беше проблем да си купя една. Заиграх се преди година с една У-ка, определно много ми хареса как ускорява, хич не ми пука каква и била макс скоростта, такова нещо не търся. Да обаче толкова да ми е грозна отвън, тея скапани дръжки на вратите и вътре тоя волан с 2 врътки и един централен дисплей ...... Ами не е моето определено, малко повече да приличаше на нормална кола и щях да се прежаля. Edited 21 hours ago by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 30 minutes ago, w00x said: Понякога толкова се увличаме в трупане/събиране, пе забравяме защо трупаме/събираме. Най-умното нещо, дет' съм срещал в тоя форум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts