Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

И 5-ма може да участват и само 1 да е виновен, недей така.

В 50% от случаите на катастрофи са виновни и двамата (ако са двама) участници в катастрофата (с различна степен на виновност) ; в останалите 50% има само един явен виновник - примерно седиш си на червен светофар и някой се забива в тебе или пък си караш в твоята половина и някой отсреща тръгнал да изпреварва на завой се набива челно в тебе. Разбира се тия 50:50 са условни, но е ясно какво имах предвид.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Сам и единствен е ако те е помлял на паркинг както си в колата или само колата. Много рядко е да няма някаква част от вината и у пострадалия - я някое рязко изнасяне, спиране, неправилно престрояване и т.н.

Абе заеби паркинга - говоря ти за пътищата и улиците. Ако имаш нужда ще подкрепя тезата си с десетки клипчета, но не смятам, че си заслужил да загубя в издирване на клипчета 10 минути от ценното си време. :D

П.П. Айде от мен да мине, ще ти дам само едно малко видеопримерче, понеже гледам че вече си махнал добавката на тъпия талк. :laughing1:  Въпрос - какво е виновен тоя жълтият, дето го натресоха отзад...може би, че не се е движил достатъчно бързо?

Не виновен е тоя дето снима, че не се дръпна като чу/видя тоя отзад ...  :grin:  :grin:  :grin: ПРАВ си МИДЕКСЕ. Прав. Стар, ама прав.

Тоя клип направо не мога да повярвам, че се праскат така ... ама луд, луд свят.

Е тва беше култово. Ама не, мен оная ме отнесе на стопец за нея на нерегулирано крустовище и аз бях и дясно стоящ ... направо си помете предницата на бмв-то с поне 50км/ч без никви спирачки.

Тая горе е аматьорка спрямо нея, много малко се засили.

Тъпотиите, които пишат Виден и хората от прилежащите села, прекрачват всички граници на разума. Васко и Ангел са абсолютно прави. Както и НЕО, защото този приятел ни е общ.

Но вие продължавайте да си ги разбирате.

Доста упорито гледам се опитва да скрие истината ;-) Да поясня, собственика си я е ударил ама тате ше се кара много...;-)

Мхм, карала е току пред някакъв автобус 29. Пиклата била сервитутка в Галакси и с още двама са опитали да избягат, но някакви хора от спирката са ги спрели. Започнали да ги убеждават да не викат Полиция. Като ѝ гледам избраното преди около месец номерче, вероятно ще ѝ се размине. Тя ще си го избачка разминаването де, ама... все пак ще ѝ се размине.

Добре, добре, ама на спирката е имало 4 човека... Ако е минала 30мин. по-късно, вероятно поне 10 човека е щяло да има и възможността да отнесе някого е почти 100%. На тази първо трябва да ѝ се тегли един як пердах, после другото...

Бах му мамата... Имам към 800-900к стаж, как пък веднъж не си позволих да седна зад волана на повече от чаша бира в най-лошия случай. Да не говорим, че това ми се случва изключително рядко. Тая мастия, да се качи пияна като мотика... И надали е била само с 0.8 промила, защото от двама присъствали там и спрели ги да избягат, стана ясно, че тази трудно си е стояла на краката, което надали са 0.8 промила...

На тази първо трябва да ѝ се тегли един як пердах, ..

В днешно време нямаш право да шамаросаш дори собственото си дете, камо ли някой друг - моментално са те обвинили за насилие над дете, психически тормоз и др. подобни....то и затова сме на туй дереджде де...щото всичкото друго ни е наред. :moon:

В днешно време нямаш право да шамаросаш дори собственото си дете, камо ли някой друг - моментално са те обвинили за насилие над дете, психически тормоз и др. подобни....то и затова сме на туй дереджде де...щото всичкото друго ни е наред. :moon:

само ако та видът или шамарите не са достатъчно респектиращи :)

Въпреки, че в тази тема поместваме основно катастрофи от Пловдив и страната, мисля че не е излишно да се слагат от време на време някои "външни" катастрофи, кореспондиращи с наскоро обсъждани теми във форума.

Ето например още един, дето бърза да хване зеленото, но понеже не е 'гръцки Нисан в Пловдив', успява да хване само червеното + някои екстри (за щастие само за него).

А по повод вчерашната тема за групичките пистаджии на 2 колела, движещи се с голяма скорост из градовете и мушейки се измежду колите, тука един бързащ да си стигне групичката преди него, която между другото също не спря преди пешеходната пътека.

П.П. Пуснете ги на цял екран + бутона HQ - така се виждат всички подробности.

Няма закони, това е. Такъв трябва да лежи години! Опит за предумишлено убийство и по бързата процедура! 

Като сме почнали с фишките пак http://fishki.net/auto/1280177-avarija-dnja-1562-smertelnoe-dtp-s-motociklistom.html?mode=tag:avto-avarija

баш донор.

Не, ей това е донор (лека му пръст). Карането в града с двойни и тройни скорости рано или късно довежда до такъв резултат.

Не е задължително. Бил съм свидетел на катастрофа преди мноого години - моторист без каска и протектори навлезе в лява лента над 100 км/ч, може би с идеята влезе в уличка от ляво (при тая скорост - няма как естествено). Да де, но в уличката влизаше ЗИЛ, десен завой. Моториста срещна ЗИЛ-а. Потроши се, грозна гледка е, дано не сте свидетели на това на живо, бяхме деца и бяхме първите на мястото, освен водача, който се беше панирал и нямаше идея къде се намира (трезвен). Линейки, операции, рев на някакви хора. Оцеля, гада му на две колела, мисля, че по-късно пак се качи на мотор. Дано не е убил някой следващия път, а то добре не умря тогава - водача на ЗИЛ-а беше свестен човек, щеше да го отнесе. И какво получи заради високата скорост в населено място? Друго момче се огъна с нинджата около дърво почти в центъра на града. Не оцеля. Паметници му вдигаха после, реваха. Защо? Тая му глупост можеше да коства невинен живот. Честно - такива ако оцелеят след катастрофата, трябва повторно да ги убиват.

Не, ей това е донор (лека му пръст). Карането в града с двойни и тройни скорости рано или късно довежда до такъв резултат.

Не е и това.Ето това на 0:55 и 3:25 Снимките от 6:15 до края, оставям без коментар :(

http://www.youtube.com/watch?v=whyU1RonEBo

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...