Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

След всеки подобен случай си казваш- е не, по-голяма свинщина няма как да стане и няколко месеца по-късно... ново дъно. (Визирам случая с Милен Цветков и наркомана, който го уби).

За съжаление работата с тоя ще излезе толкова дебела, че не за вярване направо колко черва са навързани... кифлата полицайка е само черешката отгоре на купчината говна.  Тъжното е, че справедливост няма да има...

И вместо да почнат да правят проверки в МВР, те ще правят акция респект, като тестват народа наред. А ако изнезне фалшиво-позитивен тест, какво правим ? 

Най-лесно се имитира дейност чрез показни акции. Да занимават с нещо народа, докато  МВР и прокурватура замитат...

12 hours ago, deus_pld said:

...кифлата полицайка е само черешката отгоре...

Готина мацка :laughing1:, има видео с нея като най-разкрепостената участничка на мис силикон 2018 (ако е тя, както се твърди в нета).

Аз чак сега погледнах колко нагло и безочливо копеле е и брата... Трето кафе пиели... Малко по-яростно карал... Ей такива трябва да се изриват до крак, да не остава следа след тях... Предполагам се сещате как им е през ония работи за двете убити деца, отделно пък колко ясно личи... Смърт и смърт до крак след подобно поведение. 

9 hours ago, instinct said:

Готина мацка :laughing1:, има видео с нея като най-разкрепостената участничка на мис силикон 2018 (ако е тя, както се твърди в нета).

Мисля, че това го опровергаха вече. Не е тя, просто доста си приличат. Не, че щеше да ме учуди, ако беше де...

9 hours ago, deus_pld said:

Мисля, че това го опровергаха вече. Не е тя, просто доста си приличат. Не, че щеше да ме учуди, ако беше де...

Не знам кой го е опровергал, но навсякъде пише, че е тая мастия, която му е държанка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...