Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

еи маика му стара,на тези снимки с гоуфовете сега гледам,и точно на това кръстовище съм виждал поне 10 пъти да правят десен завои на червено и все си викам.....КЪДЕ са сега куките или защо нямах една ИФА...та не се учудвам че този шибаняк е минал на червено ! :angry1

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

И въпреки това такова търкаляне смятам че трябва да си майстор за да го направиш при това ако си пиян сигурно няма да успееш да направиш въпросната каскада а ще се иска пълна концентрация и добре обмислен план за действие!

Днес отивам в офиса и в края на улицата виждам това:

d5.JPG

Явно Голфа е бил кротко паркиран на тротоара и отнесен от някой, не разбрал, че улицата свършва

d4.JPG

Тръгвам по пресните следи от оставените по пътя "телесни течности" и след кратка обиколка на махалата стигам до този:

d3.JPG

Явно пиян, напушен или...

d2.JPG

d1.JPG

d0.JPG

Всичко се връзва само без пораженията по левия калник и оставената по него синя боя. Явно говедото вече е блъснало някъде някаква синя кола и е хукнал да бяга. Затова и не е разбрал за края на улицата. Та ако някой е бил ударен снощи, да знае от кого.

На Васил Априлов днес след обед,Авенсис-а беше отнесъл едно Бмв,май не са се разбрали кой е с предимство...

1133258100.JPG

Колега Бънди направо цял крими репортаж си спретнал icon_bow.gif Къде се развива действието?

dsc00495vo8.th.jpg

Вчера около 19.30 на 6ти септември и Цар Борис... кофти беше тръпката за тея дето продължаваха от средна лента към панаира :lol:

Само успях да снимам и да видя как 2 мадами се разправяха на тротоара :lol:

Ма'а му стара ся една седмица пак ша има да треперим по пътищата... Днес видях 1 катастрофa и останки от още една. И това само на бул. България. Едната беше на колелото на панаира, а другата на пожарната до моста на Адата. Отделно за 10 км се нагледах на инфарктни ситуации, които по принцип като бройка стават за 1 седмица, а не за 1 час... WTF?

Тази вечер на края на Найчо Цанов, преди бензиностанцията на завоя. ML в дъното на снимката, ударен в левия калник и Хондичката :huh: Не знам кой от къде и как, предполагам, че Хондата е недозавила на завоя

DSC08738a.JPG

днес пътувах до София...към 4 или 5 коли видях яко въртяни, просто..сутринта като пътувах натам оттук до началото на пазарджишка област леш..после само пазарджик (bow) си вършеха работата и на изхода на тунела пак леш...и по тоя случай пред София през 2-3 Км имаше по някой съзтезател с най-бързата кола на света..един DHL и едно On-Time /ддзкак се пише/ , след това като се прибирах към 16 00 се едно карах по друг път..магистралата беше изсъхнала..на 15 км от софия посока пловдив беше кофти и след това хубав път, се едно е валяло..просто нямам думи за скоростта на реакцията на органите.. :x тъпа, крадлива работа..

На 19ти вечерта на Васил Априлов един с червена хонда s2000 мина през спирката преди моста в посока ресторант стадиона. Не се сетих да снимам иначе погледа на шофьора беше уникален :D Добре, че е нямало никой да чака рейс. Минах секунди след удара и после като качваха колата, за да я изнасят вече. Обяснението, което е дал този било, че много бързал, а как е изгубил управление на прав път, при това почистен остава неизвестно :)

На 19ти вечерта на Васил Априлов един с червена хонда s2000 мина през спирката преди моста в посока ресторант стадиона. Не се сетих да снимам иначе погледа на шофьора беше уникален :D Добре, че е нямало никой да чака рейс. Минах секунди след удара и после като качваха колата, за да я изнасят вече. Обяснението, което е дал този било, че много бързал, а как е изгубил управление на прав път, при това почистен остава неизвестно :)

Как... доколкото знам тая хонда е със задно предаване. Надценил е малко възможностите си и айде белята е станала.

гледам някой днес е успял да събере мантинелите на 6-ти септември пред съединение.

някой да има снимчици,че ми интересно как баш е станало?

гледам някой днес е успял да събере мантинелите на 6-ти септември пред съединение.

някой да има снимчици,че ми интересно как баш е станало?

Мда и на мен ми е доста интересно.То от няколко дена си седят така изкривени

Ох, ей сега на Христо Ботев и Източен ква солница беше станала .... мерцедес на тротоара на макдоналдс , в него забучен опел кадет ... в бордюра имаше някъв голф 3 дето беше засекъл една нова астричка в лявото платно ... снимки не можах да направя щото минавах транзит , ама само видях калници , стъкла и пластмаси по асвалта ... никой не лежеше на земята и мисля че нямаше жертви или поне линейките не бяха дошли още :bgrin:

Ох, ей сега на Христо Ботев и Източен ква солница беше станала .... мерцедес на тротоара на макдоналдс , в него забучен опел кадет ... в бордюра имаше някъв голф 3 дето беше засекъл една нова астричка в лявото платно ... снимки не можах да направя щото минавах транзит , ама само видях калници , стъкла и пластмаси по асвалта ... никой не лежеше на земята и мисля че нямаше жертви или поне линейките не бяха дошли още :bgrin:

и аз го видях ама нещо неможах да си го представя как е станало ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...