Jump to content
BulForum.com

Grosmaster

Members
 • Content Count

  4011
 • Joined

 • Last visited

About Grosmaster

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  301457095

Profile Information

 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1397 profile views
 1. 1. Продавам две нови щипки за мобилен телефон. Закрепят се на таблото във вида от снимката. Цена: 10лв. за брой. 2. head up display за мобилен телефон. Това е поставка за мобилен телефон и чрез приложение описано в инструкцията завърта образа така че да излиза на огледалото или на предното стъкло. Цена: 20лв.
 2. На Руският пазар има и цената е около 8-10лв.
 3. Картата работи чудесно и е с много тиха перка. Продава се поради ъпгреид с по-голяма. цена: 50лв. Възможен бартер за SSD или кит 2х8GB DDR3 SDRAM (разбира се с доплащане от моя страна.)
 4. За този тип който си показал от линка, задължително се изисква регистрация, а от там и застраховки, категория и тн..... далавера е само данъка 0лв. Батерийте също не са евтини и си ограничен в пробега. За мен лично, ако ще се кара по пътната мрежа в града, по-добре си вземи 50сс миксер, така ще се движеш нормално с трафика Ако го търсиш за придвижване по велоалейте, тази също не става. В момента имам две електрички за продаване, които са чудесен вариант за велоалейте и имат приличен пробег с един заряд. Това е по-евтината , а тази е малко по-скъпата Ако имаш някакви други въпроси за електричките питай, карам такива из града вече 5-та година
 5. Закупена е нова карта, темата е за коша.
 6. Купувам подходяща видео карта за ъпгрейд на една маркова машинка (Acer Aspire XC-605) Проблема е, че не мога да сложа каквато и да е карта, поради ограниченото място. В момента съм с GeForce GT620 1GB DD3 64Bit. и бих искал да е заменя с нещо по-мощно. На снимките от долу е моята карта за да се добие представа за размера. Ако някой може да предложи нещо да пише тук или на лично. Оферти само за Пловдив, за да може да се пробва на място дали ще стане.
 7. Търси се SSD от 250GB нагоре. Офертите с гаранция са с предимство. За предложения на лично. Само за Пловдив.
 8. Ако имаш интерес от това захранване предложи цена.
 9. Възможен е бартер за SSD или GoPRO HERO 5 BLACK и нагоре с доплащане от моя страна. Да се счита за еднократен ъп.
×
×
 • Create New...